Человек не терпит насилия!

Петр Балога и УГО творят чудеса

На Подолі виникла сутичка міліції з депутатами. ФОТО

16.07.2009  11:24

1 2 3 4 5
61d98 1
Фото прес-служби МВС
7bf05 2
5ef9f 3
1bce4 5
696c5 6

До  ГУМВС у Києві звернувся народний депутат Всеволод Бородін із заявою про те, що у середу близько 13.30, рухаючись на власному автомобілі по вул. Сагайдачного, разом із дружиною, він став свідком грубого порушення правил дорожнього руху з боку невідомих йому осіб, які рухались на автомобілі марки “Ауді А-8”.

Коли  депутат зробив зауваження особам щодо припинення протиправних дій, один з невідомих відчинив пасажирське вікно автомобіля, та направив у бік нардепа пістолет, повідомляє ВЗГ ГУ МВС.

Після звернення депутата на затримання підозрілих осіб виїхали наряди міліції й незабаром затримали розшукуваний автомобіль на Контрактовій площі.

В авто знаходились три працівника Управління держохорони, які категорично відмовились давати пояснення щодо погроз депутату.

Крім того, з’ясувалося, що номерний знак, який був на автомобілі “Ауді”, належить іншому авто, зареєстрованому на Петра Балогу.

На  місце події прибули керівники ГУМВС у Києві та Подільського райуправління. Ними було прийняте рішення про вилучення автомобіля для перевірки на причетність до подій, пов’язаних з депутатом Бородіним.

Однак офіцери УДО в категоричній формі  відмовились надавати автомобіль для перевірки. При цьому вони погрожували застосуванням вогнепальної зброї у велелюдному місці проти працівників міліції.

Через декілька хвилин, як відзначили у ГУ МВС, на місце події прибули народні депутати Михайло Полянчич та Іван Криль, які, прикриваючись депутатською недоторканністю, вчинили опір й не дали працівникам міліції вилучити автомобіль.

При цьому, кажуть міліціонери, вони погрожували звільнити з посади керівника Подільського райуправління міліції.

На  даний момент в діях невідомих  осіб, які погрожували народному  депутату Бородіну вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 129 Кримінального кодексу (“погроза вбивством”).

Санкція цієї статті передбачає арешт до 6 місяців або обмеження волі на термін до 2-х років.

У зв’язку з тим, що у вказаній події вбачаються ознаки посадових злочинів, а також фігурують посадові особи УДО, матеріали будуть передані до прокуратури для прийняття рішення згідно чинного законодавства, повідомили у ВЗГ ГУ МВС.

“Українська правда. Київ”

А Николай Герасименко спешит на помощь Балоге, чтобы срубить еще немного ”капусты”

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. а если бы не депутат ехал, как бы быстро приехала милиция и вообще приехала бы… а может депутату ауди не дала проехать — в этом и есть грубое нарушение ПДД )))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…

Охрана Зеленского сбила с ног журналистку канала Порошенко

Охрана президента Владимира Зеленского решительно оттеснила журналистов, которые не были приглашены на пресс-марафон. В результате одна из представителей СМИ упала…

"Зеленый теракт" против Порошенко заказали в ОП, уверяет экс-зампред СБУ...

У Петра Порошенко утверждают, что нападение на пятого президента в День Независимости организовали правоохранители, а заказчиком был Офис президента Владимира…
НОВОСТИ