Человек не терпит насилия!

ЯК В КІРОВОГРАДСЬКОМУ УБОЗІ БІЗНЕСМЕНІВ КАТУЮТЬ

СПОВІДЬ ВДОВИ БІЗНЕСМЕНА

Президенту України
Ющенку В.А.
Дубницької Олени Володимирівни
1970 р.н., м.Кіровоград
Копія:
Міністру внутрішніх справ
Луценку Ю.В.
Шановний Віктор Андрійович!

За час Вашого президентства, ростки демократії все сильніше і сильніше пробиваються назовні. Є позитивним те, що не зважаючи на корпоративну залізну завісу діяльності правоохоронних органів, в даному випадку органів внутрішніх справ, все ж таки становляться гласними злочинні та безкарні дії, що творяться в сучасній міліції. Прикладом є Голованівська справа по якій проходять начальник районної міліції та районний прокурор, які в даний момент заарештовані.
Мій чоловік Дубницький Олег Віталійович, колишній бізнесмен, 20.09.2006р. був закатований, в прямому смислі слова, в стінах Кіровоградського УБОЗУ. Заступник начальника УБОЗУ Колєснік, особисто вибивав неправдиві показання та бив чоловіка кулаками по обличчю. Факт отримання чоловіком тілесних ушкоджень зафіксований медичним закладом.
Метою такого відношення до бізнесменів є гроші, адже мені від мого чоловіка стало відомо, що в міліції працює жорстка система обкладування місцевих бізнесменів поборами. Працівникам УБОЗІВСЬКОЇ міліції платять як постраждалі, за повернення майна, якого вони лишилися в наслідок дій шахраїв, так і самі шахраї, які попалися за незаконні дії. Схема безпрограшна.
Мій чоловік написав жалобу, щодо застосування працівниками УБОЗУ відносно нього заходів фізичного і психологічного тиску, але відповідного реагування жалоба не знайшла.
Дуже болячою та незрозумілою є трагедія що сталася. Через декілька днів, після повернення чоловіка з очередного УБОЗІВСЬКОГО допиту, в ранці його тіло знайшли повішеним. Все списали на самогубство. Але не могла така сильна особистість, як мій чоловік сама піти з життя.
Не вірю, що тут не було доведення до самогубства, або взагалі не було сторонньої дії направленої на смерть.
Мені вже не допомогти, рідної людини вже не повернути, але є родина, інші люди, інші бізнесмени, і всі ми не повинні страждати від зухвалих незаконних дій безкарних УБОЗІВЦІВ. Як же тоді буде розвиватись бізнес, коли його постійно давлять силові структури, як же будуть жити бізнесмени та їх родини, коли нема де дітися від постійного тиску силовиків.
Шановний пане Президенте, як гарант Конституції ви повинні захищати своїх громадян та справедливість по відношенню до них! Прошу Вас здійснити все, щоб справедливість восторжествувала.

З шаною, Дубницька О.В.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Про Шкарлєта

Божечькі, який піздєтс.Божечькі, це ж уже близько до абсолюту?Зеленський особисто пхає Шкарлєта, бо йому ректори там наобіцяли підтримку.Вова, ето піздєц,…

А как же Сытник?

Стремительность новой Рады – радует. Особенно радует, что в ней теперь не слышно мерзкого голоса Ляшко. Проститутку сняли с довольствия,…

Как бывшие "регионалы" покупают психиатров

Звертаюся до Вас, з проханням оприлюднення ситуації, яка склалася з приводу постійних спроб визнати мене психічно хворою та недієздатною. Тривалий суцільний…
НОВОСТИ