Человек не терпит насилия!

Уміння жерти. З годівниці

MELNIK1

В українському війську надто багато розвелося жирних “котів”. Залізши на сало, вони, бач, ще й нявчать: “Мало!” Іноді ситі мурчики намагаються пошити усіх в дурні (особливо сьогодні, коли мова заходить про зловживання та корупцію у сфері солдатського харчування), мовляв, ми – білі й пухнасті, нічого не крали. А буває, що хутко дають драпака, як це зробив генеральний директор державного підприємства Міністерства оборони “Укроборонпостачальник” Юрій Табала. В результаті тіньових комбінацій пана Табали із продажею армійської нерухомості, земельних ділянок та інших афер збитки держави сягнули близько 70 мільйонів гривень, стверджують у військовій прокуратурі столиці. Міліція розшукує цього гладкого “котяру” з 26 грудня 2008 року, але поки що – безуспішно.

Трапляється й таке, що декого з “білих і пухнастих” їхні пажерні сородичі відганяють від годівниці. Проте згодом  гнів змінюють на милісь – дозволяють вхопили якийсь шматок.
 
Ось погляньмо на дивовижну історію, яка трапилася з генерал-майором медичної служби Петром Мельником, який донедавна був керманичем усієї армійської медицини. Ходив він, запримітьмо, у цивільному мундирі, оскільки ще у 2006 році його було звільнено з військових лав у запас.

Втім, Петро Степанович все одно не випустив з рук начальницьку булаву, оскільки у вже згаданому 2006-му, знявши генеральський однострій, перемістився на державну службу – і знову на верхотуру військової медицини. Як така дивовижа могла статися, спробуємо з’ясувати трохи нижче. А поки що про те, як Мельника випроводжали на пенсію.

В листопаді минулого року директору департаменту охорони здоров’я Міністерства оборони України. Петру Мельнику виповнилося 60 років. Далі служити – зась. Закон не дозволяє. Тому таких людей шанобливо відпускають на пенсійний відпочинок, де вони можуть спокійно з вудкою посидіти біля озера, про пасіку потурбуватися десь в садку, на дачі. Щоправда, є винятки, коли декому з генералів продовжували термін перебування у війську, але максимум до 62-х років. 

Як було з Мельником? Його не відпустили ані на пасіку, ані на рибалку. Бо –незамінний! В грудні 2008 року міністр оборони Юрій Єхануров віддав доволі неординарний наказ – прийняти Петра Мельника (на той час цивільну персону!) знову… на військову службу, за контрактом, а також продовжити йому граничний вік перебування в армії аж на п’ять років, тобто до 8 листопада 2013 року.

В міноборонівських кулуарах подейкують, що слова про абсолютну незамінність Петра Мельника Юрію Єханурову прошепотів на вухо Ігор Монтрезор, заступник міністра оборони, сірий кардинал військового відомства. Але навіть якщо допустити, що Мельник раптом і знайшов колосальну підтримку саме у пана Монтрезора, якого ще називають спецом з делікатних доручень міністра, то все одно мали бути хоча б формальні підстави для того, щоб медичного начальника знову покликати до армійських лав. І вони знайшлися.

Петро Мельник якось зазначав, що він є доктором медичних наук. Саме ця обставина і стала тією козирною картою, яка, певно, й дозволила йому зробити гру в Міністерстві оборони, себто знову служити, служити… Але, як той казав, довольте сумніви. Ненька Україна за часів своєї незалежності вже стільки бачила різних там “проффесорів”… Та всенький світ вже з нас сміється!

Під час журналістського розслідування ми з’ясували такий факт. Вчену ступінь доктора наук Петру Мельнику було присвоєно на підставі рішення якоїсь міжнародної атестаційної ради (Російська Федерація) від 9 листопада 2005 року. Саме тоді  йому  й було вручено диплом за № 000149.

Нам не вдалося зазирнути до фінансових “гросбухів” армійського відомства Юрія Єханурова на предмет того, чи одержував Петро Мельник надбавку до посадового окладу за вчений ступінь. Але знавці фінансової кухні Міноборони, які працюють у цій сфері, висловлюють припущення, що за чотири роки, починаючи з 2005-го, для українських докторів наук подібна доплата могла скласти близько 20 тисяч гривень. Ведемо ось до чого: якщо Петру Степановичу виплачували таку надбавку, то запитується, чи  відповідали дії фінансистів духові й букві закону?

На місці Петра Степановича я б взагалі заховав бумаженцію з маловідомої міжнародної атестаційної ради  у найглибший закапелок домашнього архіву та й ніколи не згадував про неї. Бо подібного роду документики наша держава не визнає, а довіряє лише офіційним дипломам, які видані Вищою атестаційною комісією Міносвіти Російської Федерації, себто уповноваженою на такі справи інституцією (звичайно, за умови переатестації в Україні російських кандидатів чи докторів наук).

Виведемо питання доплати за дужки розмови і закарбуймо: російський  диплом доктора наук, виданий невизнаною в Україні чужоземною установою, дав змогу генерал-майору запасу Мельнику ще п’ять років служити в армії. Ось вам перша серія марлезонського балету.

У другій серії розповімо про те, що в Міністерстві оборони України при наявності департаменту охорони здоров’я було створено ще й військово-медичне управління, тобто додаткову (паралельну!) структуру, яка має опікуватися здоров’ям захисників Вітчизни. Їй було надано величезні повноваження, зокрема під її контролем  опинилися ласі напрями діяльності, зв’язані із санаторіями, армійськими шпиталями. А ось донедавна потужному і впливовому департаменту охорони здоров’я, яким раніше керував Петро Мельник, відведено другорядну роль, за ним, приміром, залишили методичні й дорадчі функції.

І навіщо така дивна реорганізація, та ще й у кризовий час, запитується? Серед незаангажованих аналітиків, які відслідковують процеси у вищому армійському керівництві, побутує версія, що військово-медичне управління випнулося на світ в ім’я щасливого майбуття крутого пенсіонера – генерала Петра Мельника. Мовляв, це йому потрібен новий майданчик для того, щоб навіть після досягення 60-річного віку бути на коні. Такі люди як Мельник звикли, щоб все, а особливо ресурси, було під їхнім пильним контролем. Чи не про них мовиться в народі: звабиш калачем, не одженеш і бичем?

Коли 60-річного Мельника звабили калачем, себто наприкінці 2008-го вдруге покликали до війська, то відгадайте, на якій посаді він згодом вигулькнув? Зі щедрих рук Юрія Єханурова пенсіонер Петро Степанович Мельник, вдруге призваний до лав армії, одержав булаву начальника новоспеченого військово-медичного управління.

Про цей марлезонський балет довідалися в Кабінеті Міністрів України. І реакція не забарилася. Прем’єр Юлія Тимошенко зобов’язала Юрія Єханурова скасувати наказ щодо прийняття генерала Петра Мельника на військову службу (за контрактом), оскільки, на думку керівника уряду, при цьому було порушено законодавство.

Крім того, Тимошенко поставила вимогу – скасувати директиви стосовно створення військово-медичного управління МО. Підстави – досить вагомі. Ці документи  прийнято всупереч  Державній програмі розвитку Збройних Сил, порушують вимоги уряду щодо упорядкування структури апарату центральних органів виконавчої влади.

Здавалося б, ось тепер нарешті генерала Мельника буде остаточно відправлено на заслужений відпочинок, адже Єханурову нікуди було дітися – він не міг не виконати розпорядження прем’єра. В січні цього року міністр оборони скасував  наказ щодо Мельника.

Як далі розгорталися події? Екс-медичний керманич Мельник здійняв бучу, мовляв, порушуються його права, не дають служити… Цьогоріч, весною, Петро Степанович знайшов дорогу до Вінницького окружного адмінстративного суду й подав позов до міністра оборони. І напрочуд легко виграв справу.

Точка зору Петра Мельника зводилася до такого. Він, зокрема, вважає, що контракт щодо проходження служби, який укладено з Міністерством оборони, не розірвано, він діє до 8 листопада 2013 року. ” За станом здоров’я я придатний до проходження військової служби, – зазначав Петро Степанович. – Відносно мене подали клопотання військовий комісар Вінницького облвійськкомату, командувачі військ Західного оперативного командування та Сухопутних військ, інші посадові особи…”

Як тільки-но судові папери надійшли з Вінниці до Києва, заступник міністра оборони Ігор Монтрезор, про якого ми вже згадували вище, наказав негайно дати їм хід. А відтак 10 квітня Юрій Єхануров своїм наказом вкотре дав можливість генералу Мельнику стати до армійських лав. Он воно як. Он які підпорки у вигляді судового вердикту вивершуються “во спасеніє” сановних генералів. Бравіссімо, як  той казав. Тут навіть Кабмін не підкопається.

А ось яка далі чудасія відбувається. Міністерство оборони зробило вигляд, що обурене рішенням вінницького суду. Ба, воно навіть пішло в наступ. Представник військового відомства підполковник юстиції В. Шевчук подав апеляційну скаргу.

Але ми “Ура!” кричати не будемо. Тут на “Біс!” треба переходити. Міністерство оборони відкликало з вінницького суду свою апеляційну скаргу щодо Петра Мельника. Фальш-старт? В команді Єханурова раптом «прозріли» й прийшли до невтішного висновку: “Доцільно погодитись з прийнятим судом рішенням та безперспективністю подальшого його оскарження..”

З такої нагоди генерала Мельника біля парадного входу МО мав би спеціально вітати військовий оркестр. Ось він, переможець, та ще й на білому коні!

Втім, штрихи до військових  буднів генерала Петра Мельника та його босів будуть недовершеними, якщо не сказати про таке: генералітет жирує, військова медицина ледве-ледве зводить кінці з кінцями. Чимало армійських об’єктів з волі воєначальників різного калібру  узято в страшні лабети.

Погляньмо хоча б на дніпропетровську історію. Одного разу таке собі ТОВ “Райвел” узялося допомогти тамтешньому військовому шпиталю. У квітні 2007 року директор департаменту охорони здоров’я МО Петро Мельник підписав з керівником фірми “Райвел” інвестиційну угоду про реконструкцію та модернізацію матеріально-технічної бази цього шпиталю, який розмістився в центрі Дніпропетровська на площі 3,59 га.

Але ось що з’ясували фахівці ГоловКРУ: “Під виглядом виконання інвестиційного проекту… маскується незаконне відчуження військового майна та землі МО. В разі повної реалізації цього проекту МО втратить активів на суму 103,2 млн. гривень”.

Чому цих підводних течій не бачив Петро Мельник? На сполох вдарила військова прокуратура, однак у боротьбі за дніпропетровський шпиталь не знайшла підтримки Феміди.

…Настав час перегорнути ще кілька сторінок з біографії нашого героя. Колись, ще на зорі створення української армії, Петро Степанович Мельник служив у Вінниці, був там медичним  начальником в системі Військово-повітряних сил. Про нього тоді казали, що це – простий полковник,  який великих статків не надбав і їздить він, мовляв, на службовій “Волзі”.

Сплинуло трохи часу і вінничанин Мельник потрапив на керівну службу до столиці. Ще зійшло трохи років – і у Вінниці медицина Повітряних сил  пере форматувалася, оскільки тут з’явилася установа з гучною назвою: “Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону України” (ВМКЦ ЦР). Дехто відразу назвав заклад дітищем генерала Мельника, який на той час став впливовою фігурою в Міністерстві оборони, але не переставав дуже тісно опікуватися вінницьким закладом. Так сталося, що тут служать обидва сини генерала: майор медслужби Ігор Мельник є заступником начальника ВМКЦ ЦР. А майор медслужби Олег Мельник керує клінікою променевої діагностики та терапії ВМКЦ ЦР.

Про заможність Петра Мельника, зокрема його велику нерухомість, шикарні машини ледве не легенди розповідають. Що не кажіть, а вміє чоловік жити і крутитись! Тому не вірте тим, хто скиглить, що служба в лавах нашої армії – геть непрестижна справа, що, мовляв, тут одні бідаки тягнуть лямку.

Пригадуєте, на початку нашої розмови ми згадали про директора державного підприємства МО “Укроборонпостачальник” Юрія Табалу, якого розшукують правоохоронці? Так ось, цей комбінатор кудись зник на розкішному джипі “Лексус”, зачаївся. Свого часу пан Табала (кажуть, що він – колишній мент), на відміну від Петра Мельника, разом з групою Єханурова прийшов в Міністерство оборони. Саме відповідно до наказу Єханурова у січні 2007 року Табала одержав портфель генерального директора. А в січні 2008-гоу термін дії контракту з  паном Табалою було продовжено ще на рік. Себто йому створили всі умови, щоб мав змогу жерти, лигати, молотити. До гикавки.

Але Юрію Табалі трішки не пощастило, бо військова прокуратура Київського гарнізону наступила на хвіст.

Виходить, треба мати талант утриматися й біля годівниці.

Леонід КОПАЧ, спеціально для «ОРД»

На знімку: генерал Петро Мельник

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

46 ответов

  1. А у мене лише єдине питання,окрім вже існуючих.Як сволота і гвалтівник Мельник Ігор може займати посаду керівника?Та взагалі жити на цьому світі???Нагадаю загальновідому історію,коли Мельник І.разом зі своїм другом,плейбоем-тюремщиком,начальником крижопільського виправного центру #113 Довженком В.І.зґвалтували неповнолітню Оксану С..Але зв’язки і гроші Головного виродка родини Мельників шпиталю росіянам Мельником П. та поверненням згвалтованоі Мельником І. дівчини із закордону,куди вірний пес Мельника,Дяков А.М.іі вивіз.Інтерполом італійської сторони вже йде розгляд справи.Особисто я приготував вбрання,аби власними очима спостерігати,як МЕЛЬНИКА ПЕТРА СТЕПАНОВИЧА,точніше труну з його тілом будуть опускати в землю на цвинтарі села Пирогово…

  2. А у мене лише єдине питання,окрім вже існуючих.Як сволота і гвалтівник Мельник Ігор може займати посаду керівника?Та взагалі жити на цьому світі???Нагадаю загальновідому історію,коли Мельник І.разом зі своїм другом,плейбоем-тюремщиком,начальником крижопільського виправного центру #113 Довженком В.І.зґвалтували неповнолітню Оксану С..Але зв’язки і гроші Головного виродка родини Мельників шпиталю росіянам Мельником П. та поверненням згвалтованоі Мельником І. дівчини із закордону,куди вірний пес Мельника,Дяков А.М.іі вивіз.Інтерполом італійської сторони вже йде розгляд справи.Особисто я приготував вбрання,аби власними очима спостерігати,як МЕЛЬНИКА ПЕТРА СТЕПАНОВИЧА,точніше труну з його тілом будуть опускати в землю на цвинтарі села Пирогово…

  3. А у мене лише єдине питання,окрім вже існуючих.Як сволота і гвалтівник Мельник Ігор може займати посаду керівника?Та взагалі жити на цьому світі???Нагадаю загальновідому історію,коли Мельник І.разом зі своїм другом,плейбоем-тюремщиком,начальником крижопільського виправного центру #113 Довженком В.І.зґвалтували неповнолітню Оксану С..Але зв’язки і гроші Головного виродка родини Мельників шпиталю росіянам Мельником П. та поверненням згвалтованоі Мельником І. дівчини із закордону,куди вірний пес Мельника,Дяков А.М.іі вивіз.Інтерполом італійської сторони вже йде розгляд справи.Особисто я приготував вбрання,аби власними очима спостерігати,як МЕЛЬНИКА ПЕТРА СТЕПАНОВИЧА,точніше труну з його тілом будуть опускати в землю на цвинтарі села Пирогово…

  4. А у мене лише єдине питання,окрім вже існуючих.Як сволота і гвалтівник Мельник Ігор може займати посаду керівника?Та взагалі жити на цьому світі???Нагадаю загальновідому історію,коли Мельник І.разом зі своїм другом,плейбоем-тюремщиком,начальником крижопільського виправного центру #113 Довженком В.І.зґвалтували неповнолітню Оксану С..Але зв’язки і гроші Головного виродка родини Мельників вирішили усі питання.Я знаю що у родини Мельників зараз дуже великі проблеми,пов’язані із продажем військового шпиталю росіянам Мельником П. та поверненням згвалтованоі Мельником І. дівчини із закордону,куди вірний пес Мельника,Дяков А.М.іі вивіз.Інтерполом італійської сторони вже йде розгляд справи.Особисто я приготував вбрання,аби власними очима спостерігати,як МЕЛЬНИКА ПЕТРА СТЕПАНОВИЧА,точніше труну з його тілом будуть опускати в землю на цвинтарі села Пирогово…

  5. А у мене лише єдине питання,окрім вже існуючих.Як сволота і гвалтівник Мельник Ігор може займати посаду керівника?Та взагалі жити на цьому світі???Нагадаю загальновідому історію,коли Мельник І.разом зі своїм другом,плейбоем-тюремщиком,начальником крижопільського виправного центру #113 Довженком В.І.зґвалтували неповнолітню Оксану С..Але зв’язки і гроші Головного виродка родини Мельників вирішили усі питання.Я знаю що у родини Мельників зараз дуже великі проблеми,пов’язані із продажем військового шпиталю росіянам Мельником П. та поверненням згвалтованоі Мельником І. дівчини із закордону,куди вірний пес Мельника,Дяков А.М.іі вивіз.Інтерполом італійської сторони вже йде розгляд справи.Особисто я приготував вбрання,аби власними очима спостерігати,як МЕЛЬНИКА ПЕТРА СТЕПАНОВИЧА,точніше труну з його тілом будуть опускати в землю на цвинтарі села Пирогово…

  6. А у мене лише єдине питання,окрім вже існуючих.Як сволота і гвалтівник Мельник Ігор може займати посаду керівника?Та взагалі жити на цьому світі???Нагадаю загальновідому історію,коли Мельник І.разом зі своїм другом,плейбоем-тюремщиком,начальником крижопільського виправного центру #113 Довженком В.І.зґвалтували неповнолітню Оксану С..Але зв’язки і гроші Головного виродка родини Мельників вирішили усі питання.Я знаю що у родини Мельників зараз дуже великі проблеми,пов’язані із продажем військового шпиталю росіянам Мельником П. та поверненням згвалтованоі Мельником І. дівчини із закордону,куди вірний пес Мельника,Дяков А.М.іі вивіз.Інтерполом італійської сторони вже йде розгляд справи.Особисто я приготував вбрання,аби власними очима спостерігати,як МЕЛЬНИКА ПЕТРА СТЕПАНОВИЧА,точніше труну з його тілом будуть опускати в землю на цвинтарі села Пирогово…

  7. Так то дело прикрыли,ссылаясь якобы,что потерпевшая”психічнохвора”и збежала заграницу…игорешке яйца отрежут и засунут в глотку за такое!

  8. Хотя я с написанным и согласен, но ты слишком много знаешь и трепаешься, тем самым подставляя людей, которые отношения к этому не имеют. Поэтому иди жалуйся на сайтах Министерства обороны Украины, а не вякай тут втихую, компрометируя людей…обычно о таких как ты говорят — “завелась крыса”…
    Не анонимом слабо было написать? Крысеныш…

  9. Ігорек здохне раніше татуся.а татусь буде дуже довго плакати.скажу так,є одна людина,яка живе далеко за кордоном і є дуже заможною.нещодавно у розмові зі мною він мені повідомив,що час відправити фахівця.ця людина не розмовляє багато.цій людині відома вже історія про педофіла Ігора. Лише цю людину Петро боіться понад усе.Петро знає про кого йде мова.Я гадаю ніхто не пожалкує,взнавши із новин,що певного числа,певного часу,поблизу свого будинку,що по вулиці Свердлова,в упір був застрелений вистрілом у голову генерал-майор медичної служби Мельник Петро Степанович.Хіба що дієт.сестра Люба Павлович буде шкодувати сильно…за відсутності фінансової допомоги…

  10. На данный момент, Ваши слова могут быть рассмотрены как угроза жизни человеку, пусть даже “гнилому” 9 по Вашим словам), думаете спецслужбы Вас не вычислят, если что???
    Ах да, только сидя на диване диванный герой может писать всякие гадости)))
    Так давайте в открытую пишите жалобы, угрожайте, предупреждайте, что ж Вы??? Или с дивана безопаснее?)))

  11. Я особисто людина звичайна,не є мультимілліонером чи владною особою.Також підтверджую,що ненавиджу Петра Мельника,оскільки мені,як і багатьом іншим пан Мельник заподіяв дуже багато лиха!Стосовно мого імені,вам,шановний я із задоволенням його назову при особистому знайомстві;пропозиції щодо часу та місця зустрічі прохання надіслати на мою особисту поштову скриньку:[email protected].
    Стосовно спецслужб і тому подібне скажу що вищезгадана мною людина володіючи на високому рівні мережею зв’язків серед міжнародних силових структур,володіючи також мультиміліонними важелями впливу,так ось,звичайною передбачуваною реакцією цієї людини на ваші попередження стосовно розслідувань зі сторони українських спецслужб,так ось реакцією цієї людини буде…Посмішка…і не більше.
    Щодо імен.вас,шановний громадянин,я попрошу назвати своє ім’я,прізвище та мету вашого такого завзятого захисту Мельника,злодія,шахрая та батька гвалтівника.і назвати на цьому сайті я ж у свою чергу назову ім’я вищевказаноі людини,яка живе доречі на мальовничому острові у карибському регіоні і чий бізнес функціонує у південній та північній америках.хоча назвати цю людину людиною я не можу,оскільки єдина різниця його і Мельника полягає в різниці масштабу діяльності і в тому що у нього,навідміну від Мельника,руки в крові людей.до чого Мельник,як мені відомо і на що я сподіваюсь,не дійшов.А загалом обидва є негідниками.(доречі ця людина є єдиною,якій Мельник повернув по надвідсотку його гроші.хоча поправляюсь,ще Мельник повернув гроші іншому вінничанину,Продіусу В.С.)
    Усе це я повідомляю аби,коли Петра не стане,це,я знаю,вже вирішено і відбудеться,правоохоронні органи не турбували людей із дуже великого списку тих,кому Петро винен.Але світ,нажаль,краще не стане.

  12. Шановний “друг”, якщо Ви вже почали писати українською мовою, то буду так само Вам і відповідати. Спочатку хочу розставити всі крапки над “і”. Називати Вас своє ім’я я не просив у своїх коментарях, читайте уважніше, тому не вважаю обов’язковим називати своє. Я так само звичайна людина, не мультіонер, не маю рахунків у банках та моє оточення складається більш з людей середнього та нижчо-середнього достатку. Але я — людина. Я не пишу гидоти анонімами на сайтах ні своїм ворогам (яких у мене, на щастя практично немає), ні кому небудь ще.
    Якщо Вам Мельник свого часу заподіяв лиха, не треба було з ним зв’язуватися. Чи захищаю я його? Ні, Ви не праві, я його не захищаю, він мені не брат, ні кум, не сват, не батько. Може він і робив якісь чорні справи, але свого часу для багатьох він був гарним керівником і тримав санаторій дисципліною, чого зараз, на жаль, не має. З приводу коханок, грошей, та іншого — “бачили очі, що купували”. Всі хочуть шось мати за просто так, щоб воно у них було (наприклад — посади та первинні звання у 45 років), але за “просто так” у країні, яка нашпигована коррупціонерами.
    З приводу його сина, якого Ви мали честь назвати гвалтивніком, виникає питання. Син — військовослужбовець. І чомусь з приводу згвалтування не знає ніхто ні з ВСП, ні з кадровиків центру, ні кадровиків вищого командування. Прикривають? Не смішіть. Будь-яка справа, пов’язана з військовослужбовцем проходять через певні керівні органи, а там чомусь ні слухом ні духом про це. Є військові і вище рангом, справи яких описувалися навіть у міських СМІ.
    Не буду втомлювати Вас своїми промовами. Щодо поштової скриньки, яку Ви мені так люб’язно надали, я наприклад би не став нічого писати на “ящик”, який засвітився в інеті, судячи з цих оголошень: http://newport.com.ua/adv/rabota/predlagayu-rabotu-na-vygodnyh-usloviyah-6713/ , http://newport.com.ua/adv/nedvizimost/prodam-dachu-v-sosonke-dachnyj-poselok—67 05/border=0 , http://newport.com.ua/adv/avto-moto-transport/prodam-toyota-prado-po-shodnoj-cen e-6724/ — ні з кращого боку.
    Не уподобайтесь анонімним ботам. Написанням тут гидот Ви нічого не доб’єтеся. Хто зіткнувся з Мельником П.С., той вже знає його з того боку, з якого йому треба.
    Світ кращим сам не стане, кращим його зробити повинні ми! На все добре!

  13. Шановне панство!буду лаконічним.Усю гидоту,написану про мене на цьому ресурсі,хотів би лише пояснити двома можливими способами.Умисно проплачене замовлення.Чи просто хвора уява психічно неврівноважених невдах,які свою заздрість проявляють,пишучи дешеві байки.Але не буду уподоблюватися невдалим людям і декількома словами проясню ситуацію.Усім дуже добре відомо,які посади я займав і займаю тепер,отже зрозуміло,що у людини мого рівня є безліч ворогів,яким”не вгодив” чи просто,які заздрять…Щодо мого сина,Ігора Петровича та ситуаціі зі”згвалтуванням”.Доповідаю,це підла брехня.Мала місце спровокована ситуація у якій намагалися підставити мого сина та облили брудом з метою здійснити тиск на мене.Але правоохоронні органи розставили усі крапки над і.Мій син не гвалтівник!Мій син є порядною людиною,зразковим сім’янином,талановитим лікарем та вродженим керівником,якого знають та поважають люди!Питання:хто?Багатьом відомі імена.Але я гадаю настав час іх оприлюднити аби дана письмова відповідь не мала вигляд звичайнісінького пафосу.Бізнесмен-невдаха,дрібний шахрай із міста Бар,шахрай чий брат відомий у Вінниці злочинець,Погребняк Валерій Миколайович.Номером другим є колишній,звільнений за вбивство та бандетизм,працівник військовоі контррозвідки Творун Петро Нікіфорович.Номер третій є громадянин Ізраілю,також злочинець Левін Єфим Самойлович.Але особливу увагу я хотів би привернути до іншоі людини,чиє ім’я я прямо та відкрито назвав на свому веб-сайті та привів безліч доказів,аргументів та фактів.Саме цій людині я приділив особливу увагу,оскільки вважаю його діяльнісь небезпечною для суспільства.Ознайомившись із деякими коментаріями на цій сторінці,хочу доповісти наступну ситуацію.Молодого чоловіка про якого іде мова я знаю з його ранніх років;саме його матері я протягнув руку помічі,коли ту вигнали із Першоі міськоі лікарні за дрібний хабар!Саме його матері я створив іі клініку та вручив погони полковника(як і багатьом іншим із Військово-медичного центру).Саме цим людям я допомагав,коли вони не мали і даху над головою!Але добрими справами вимощена дорога в пекло…Гроші змінюють людей…Шалений успіх,багаті родичі із американського уряду та…кримінальна діяльність жахливого розмаху..!Від людини про яку йде мова дійсно існує велика загроза мому життю та загроза безпеці моій родині.Адже ця людина дійсно здатна на все.Питання заради чого?У моєму випадку заради задоволення!Адже Петро Степанович його пам’ятає іншим,бідним,просячим допомогу.Хто є ця людина?Покидьок,негідник,психічнохворий(на свому сайті я повідомляв історію його батька).Я розповідав також і про злочини,вчинені цим чоловіко проти мене та про все зло,яке він мені заподіяв.Злочинець та соціально небезпечна людина.І це я кажу прямо хоча і розумію загрозу моєму життю;я не є мультимілліонером але маю надію на Бога та правоохоронні органи.Я володію інформацією,що на моє життя готується замах і про це вже відомо Службі Безпеки Украіни та іншим компетентним органам.Є факт,що за мене “заплачені великі гроші”.Дійсно,прояв великоі вдячності та честі,сидячі у маєтку на тропічному острові та оперуючи злочинними брудними грошами відправляти вбивць до людини,яка дала тобі хліб і воду,коли ти вмирав зголоду!Я навмисно не називаю ім’я,яке і так багатьом відоме,оскільки незабаром відкриється мій другий веб-сайт,на якому я оприлюдню докази злочинноі діяльності даноі людини.Пробачте,виродка та нелюда!Це буде останній етап моіх з ним стосунків.А до того я сподіваюся на божий суд та на підтримку суспільства,служінню котрому я присвятив усе своє свідоме життя.Адже,і це є загальновідомий факт,моім девізом завжди було є і буде:”за Бога,за Людей,за Батьківщину!”.Вельмишановна спільнота!Вітаю усіх із наступаючим Новим роком та бажаю миру,злагоди і любові та аби у наших ворогів пір’я в роті повиростало!Я сподіваюсь Господь у якого я вірю захистить моє життя.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Одессе военные сбили полицейский дрон

В Одессе полицейские лишились мультикоптера DJI Matrice 300 RTK, который приобрели в конце октября почти за 1,5 млн грн. Как…
Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

За три месяца ведомство не продемонстрировало практического стремления ни помочь бизнесу, ни защитить его от вредительских инициатив. За экономическое развитие в стране отвечает Минэкономики. Три месяца…

Под Мариуполем случился конфликт армии с народом

В Донецкой области военный ВСУ устроил стрельбу, в результате пострадала девушка. Об этом Vesti.ua сообщил источник в Нацполиции. Инцидент произошел…
НОВОСТИ