Человек не терпит насилия!

Суддю, що зробив виклик Ющенку буде звинувачено в наркоманії

12 жовтня на сайті Президента України з’явилась заява заступника Глави Секретаріату Президента — Уповноваженого Президента України з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України Ігоря Пукшина щодо притягнення до кримінальної   відповідальності      учасників   блокування   указу Президента про позачергові вибори парламенту.


Першою жертвою Пукшин назначив суддю Окружного адміністративного суду міста Києва Володимира Келеберду, який 10 жовтня 2008 року виніс ухвалу про забезпечення позову БЮТ, якою зупинено дію Указу Президента Віктора Ющенко про призначення позачергових виборів.


 Як   відомо,    БЮТ   категорично виступив проти дещо нездорової ініціативи Віктора Ющенко запустити позачергові парламентські вибори і вдався до протесту через суд. Чому так вчинив БЮТ — тема окрема, а поки що про суддю, який зробив виклик Президенту.


 


Володимир Калеберда поплатився за своє рішення 10 жовтня двічі — його оригінально звільнили (відмінили призначення у лютому 2007 року його, як судді Шевченківського райсуду суддею Окружного адмінсуду Києва) та порушили кримінальну справу за постановлення завідомо неправосудної ухвали.


 


Пукшин з президентського сайту повідомив, що якраз 10 жовтня, «…у день винесення незаконної ухвали у Вищому адміністративному суді України було проведено семінар (?), на якому зазначеному судді було надано роз’яснення (!!!) та матеріали судової практики щодо неприпустимості зупинення дії    рішень чи заборони вчиняти дії виборчих комісіям чи комісіям з референдуму…».


 


Певне щось не зрозумів з того семінару Володимир Калеберда (можливо не розчув, не занотував, чи гірше -прогуляв його), виносячи ухвалу про забезпечення позову БЮТ. Разом із тим, Пукшин стверджує, що суддя Келеберда, зупиняючи виборчий процес та дію указу Президента України про призначення позачергових виборів до Верховної України діяв свідомо і до винесення ухвали був присутнім на семінарі. А оскільки він (суддя Калеберда) був на семінарі, то «…на це повинні прореагувати органи прокуратури, порушивши справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 375 Кримінального кодексу України».


 


Вірогідно, що суддя Калеберда добре знає закони, коли виносить ухвали, в іншому випадку не було б того, що буде наведено нижче.


Від компетентного джерела стало відомо, що на сьогоднішній день керівництвом Головного управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю Служби безпеки України, зокрема безпосередньо керівником цього підрозділу Дурдинцем та його найбільш відданими підлеглими -Кабалем, Феделишем і Репіковим розроблена та реалізується операція щодо злочинної компрометації колишнього Окружного адмінсуду Києва Володимира Калеберди.


Відповідно таємного задуму в службовий кабінет Калеберди в Окружному адміністративному суді планується «підкинути»,          чи    то     пачку     грошей,     чи     то    якихось сфальсифікованих документів, чи то навіть і наркотиків. Операцією передбачено, що наступного, після «підкидання» дня,     кабінет    фізично    захоплять    відважні    співробітники підрозділу «Альфа», а доблесні пінкертони Наливайченка «відшукають» чи то якісь гроші, чи то якісь наркотики…


Очевидно,   що  такий  сценарій   відомий  читачу,   подібна спецоперація вже мала місце в Харкові.


Сергій Ніконов, “ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ