Человек не терпит насилия!

Кировоградский УБОП в действии

ПРЕЗИДЕНТОВІ   УКРАЇНИ

ГЕНЕРАЛЬНОМУ ПРОКУРОРУ УКРАЇНИ
                                
МІНІСТРУ ВНУТРІШНІХ                СПРАВ  УКРАЇНИ
                            Зборовського Валерія Олександровича, 1953 р.н., члена обласної громадської організації Фонду соціальних гарантій військовослужбовців «ЩИТ», члена політичної партії патріотичних сил України
                            __________________________________
                            м. Кіровоград
                            вул.. Жовтневої Революції 33, кв. 71

ШАНОВНІ:  ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ,  ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПРОКУРОР УКРАЇНИ, МІНІСТР  ВНУТРІШНІХ  СПРАВ  ТА НАЧАЛЬНИК ГУБОЗ МВС УКРАЇНИ!

    Звертаюся до Вас з відкритим листом, як пенсіонер та ветеран органів внутрішніх справ України, який пропрацював все життя в підрозділах карного розшуку, та пройшов всі щаблі служби, від інспектора до керівника тактичної ланки.
Дуже болісно думати про працівників міліції, які поклали своє життя в боротьбі зі злочинністю та втратили здоров’я під час виконання своїх службових обов’язків, коли молоде покоління працівників нехтуючи міліцейськими принципами направленими на захист Закону, намагається застосувати свою владу, силу та енергію на миттєве збагачення, на задоволення свої меркантильних інтересів.
    Змушений звернутися до Вас з болю  в душі, бо огидно дивитись на те, що твориться в Кіровоградському УБОЗі.
    Хочу привести лише один приклад з діяльності цього славнозвісного підрозділу, значимість якого звучить по всій Україні.
У той час, коли значна кількість працівників міліції пішла на мізерну пенсію, не заробивши за час служби в міліції  ні на квартиру,  ні на автомобіль,  не надбала цінного майна, бо ними не здійснювалось кришувань, договірної комерційної діяльності з злочинцями, та були відсутні неділові стосунки з членами злочинних угруповань, працівники Кіровоградського УБОЗу на даний час за такий рахунок збагачуються та збільшують свою заможність, не гребуючи при цьому ніякими способами.
      Особливу роль в даному підрозділі займає заступник начальника підрозділу – підполковник міліції С.П. Колесник, який  свою посаду та положення по службі використовує тільки для особистого збагачення ні чим гнушаючись, та потураючи норми професійної етики працівника міліції, людської моралі та елементарної порядності.
    Всі мешканці міста Кіровограда знають про кримінальну справу «100 округу», яка на даний час слухається в суді, де обвинуваченим, а тепер підсудним проходить громадянин Гнібіденко Олег Іванович.
Податковою міліцією порушено декілька кримінальних справ пов’язаних з незаконним відшкодуванням ПДВ, по яких проходить Гнібіденко О.І. Також правоохоронними органами в даний момент здійснюються розслідування по фактах пов’язаних з комерційними аферами, де знову таки приймав участь Гнібіденко О.І.
Використовуючи неділові стосунки Колесник С.П. отримав від громадянина Гнібіденка О.І. зареєстрований на нього автомобіль «Тайота Лендкраузер» державний номер 00719К, який використовує на власний розсуд і отримав його в якості оплати за вирішення питання, щодо не притягнення Гнібіденка О.І. до кримінальної відповідальності за вчинені злочини.
Як таке можливо? Відкрито роз’їжджати на «Джипі», що належить особі, яка знаходиться під слідством правоохоронних органів. В наші часи такого б допущено не було. Ганьба!
    Хочу звернути увагу на те, що С.П. Колесник організував злочинну групу, яка діє на протязі тривалого часу та спеціалізується на викраденнях і переобладнаннях престижних транспортних засобів іноземного виробництва.
Вчинення злочинів поставлено на «конвеєр» і має таку злочинну схему, про яку знає весь кримінальний світ міста (відповідно і  правоохоронні органи, але не реагують).
     Особа, яка хоче придбати по бросовій ціні «лівий» автомобіль знає, що є така собі приватна авто майстерня «МАЛІБУ», власником  якої є громадянин Меланчук Ігор Вадимович, який організував на своїх площах підпільний цех по незаконному переобладнанню автомобілів та забезпеченню під них виготовлення фіктивних документів.
    В злочинній схемі, яка на даний час продовжує здійснювати злочинну діяльність, задіяний колишній начальник ВДАІ УМВС майор міліції Кононов А.А., який використовує своїх колишніх підлеглих по лінії ДАІ, та ділиться з ними отриманими дивідендами.
    Також полюбляє молодий керівник мотоцикли, полюбляє він в якості клубу вихідного дня проїхатись у вихідні на гоночних мотоциклах ціною понад 30 000 $ США з вітерцем по центральним вулицям міста.
Цинізм заступника начальника УБОЗ Колесника С.П. полягає в тому, що свою злочинну діяльність він покриває політичними гаслами  помаранчевого спрямування «Всі питання будуть вирішені, скільки грошей потрібно для вирішення питання, стільки і занесем до ГУБОЗу та в МВС. Все схвачено! Влада наша!».
    Слід зазначити, що Колесник С.П. попадав до поля зору засобів масової інформації, а саме на сайті щотижневика 2000  http://www.2000.net.ua/print?a=/paper/8938 виходила стаття «След «Сокола»: от сломанных шей до перевозки  наркотиков» висвітлювались діяння даного керівника:
«В октябре 2005 г. вездесущие журналисты раскопали новую информацию — оказывается, в предприятии ООО «БОНУС-групп», которое, по оценкам некоторых местных экспертов, «держит» львиную долю игрового бизнеса на Кировоградщине, не менее пятидесяти процентов уставного капитала принадлежит двум весьма интересным дамам: Оксане Гончар и Валентине Колесник. Первая, как вы, возможно, догадались — супруга «главного милиционера» области, а вторая — соответственно — его ближайшего сподвижника, замначальника УБОП УМВД Сергея Колесника. (Кстати, именно он непосредственно руководил «захватом» депутата на улице Пашутина!) Информация была опубликована в №40 от 7 октября 2005г. в «Ведомостях плюс».
В октябре 2005 г. вездесущие журналисты раскопали новую информацию — оказывается, в предприятии ООО «БОНУС-групп», которое, по оценкам некоторых местных экспертов, «держит» львиную долю игрового бизнеса на Кировоградщине, не менее пятидесяти процентов уставного капитала принадлежит двум весьма интересным дамам: Оксане Гончар и Валентине Колесник. Первая, как вы, возможно, догадались — супруга «главного милиционера» области, а вторая — соответственно — его ближайшего сподвижника, замначальника УБОП УМВД Сергея Колесника. (Кстати, именно он непосредственно руководил «захватом» депутата на улице Пашутина!)»,
але в Міністерстві внутрішніх справ України та в ГУБОзі дані публікації відповідного реагування  не знайшли.  А не знайшли, тому що гасла  «Всі питання будуть вирішені, скільки грошей потрібно для вирішення питання, стільки і занесем до ГУБОЗу та в МВС. Все схвачено! Влада наша!» таки діють.
    Кришування грального бізнесу, злочинців, договірної комерційної діяльності зі злочинцями, неділові стосунки з членами злочинних угруповань це лише малий перелік неподобств, які чиняться в Кіровоградському УБОЗі.

                                Зі сподіваннями на справедливість,
В.О. Зборовський
 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ