Человек не терпит насилия!

«ФАЇНА»! ОБРИВ ЗВ*ЯЗКУ

 


Вчора (с суботу) ввечері  пірати , які захопили судно “Фаїна” відмовились від будь-якого продовження переговорів з власниками “Фаїни” про зівільнення судна і його екіпажу,  які велись за  допомогою невідомого сомалійського посередника. Після цього пірати  відключили зв*язок. Натомість нашим колегам вдалось встановити зв*язок з одним із  найстарших  ватажків найпотужнішого піратського клану в регіоні Ахмедом Адшіром Хасаном (Ahmed Abshir Hasan), резиденція якого розташована в сомалійському місті Харардера.
Ахмед Адшір Хасан є старійшиною найбільшого сімейного клану Харардери. Згідно з інформацією наших джерел саме  Ахмед Адшір Хасан  (Ahmed Abshir Hasan) та інші члени його сім*ї  із Харардери та  інших міст координують поведінку і дії  терористичного угруповання, яке зараз знаходиться на пароплаві “Фаїна”. Вони також відстежують з суші розвиток подій довкола українського пароплава “Фаїна”, та інформують про це своїх “побратимів” ,які знаходяться на борту пароплава.


 Члени з близького оточення Ахмеда Адшіра Хасана  повідомили нашим джерелам, що не бажають вести переговори через невідомого їм сомалійського посередника про що неодноразово заявляли й вимагали вести  переговори напряму з власниками судна й власниками вантажу.
“Ми виставили свої умови ми їх неодмінно виконаємо у вказані нами терміни” ,- сказав один із представників Ахмеда Адшіра Хасана нашому джерелу.


Раніше АЕАС повідомляло,що вразі неодержання викупу у розмірі всім мільйонів доларів до понеділка пірати погрожують підірвати судно разом з собою , екіпажем і вантажем.


Агентство Євро-Атлантичного Співробітництва(АЕАС)

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ