Человек не терпит насилия!

Звернення офіцерів-патріотів України до співвітчизників







 



01.10.2008    12:00

INTV: Звернення офіцерів-патріотів України до співвітчизників Звернення офіцерів-патріотів України кадру та запасу Всеукраїнського об’єднання “Вітчизна” до парламенту, до патріотичних громадсько-політичних формувань, до співвітчизників.

Шановні народні депутати України!
Дорогі співвітчизники!



Ситуація, яка складається останнім часом в Україні, спонукає нас – у відповідності до громадянського обов’язку і офіцерської честі – заявити про свою принципову і рішучу позицію.

За рік до президентських виборів діючим Президентом введено в дію план збереження влади ціною крайньої дестабілізації країни, ціною ескалації суспільних стосунків та ціною людського життя.
Заплановано свідомо підштовхнути Україну до межі військового конфлікту!

Із почуттям громадянської і професійної відповідальності ми заявляємо – в Україні запущений план введення воєнного становища, кінцевою метою якого має стати пролонгація влади Ющенка на посаді Президента – без виборів, на невизначений термін.

Ключову роль у цьому сценарії повинно відіграти кровопролиття у Криму. Формула дуже проста – акція супротиву та кривава вулична провокація, жертвою якої стане наша молодь.

Для реалізації цього плану секретаріат Президента розробив відповідну операцію, що передбачає громадські акції спротиву з вимогами повернення маяків та інших гідрографічних об’єктів, які утримуються Чорноморським флотом Росії. Такі спроби повинна зробити патріотична налаштована студентська молодь та активісти УНА-УНСО і “Тризуба”.

Завідомо сплановані вбивства декого з національно-патріотичної молоді.

У визначений час з раніш підготовлених місць провокаторами з числа кримінальних елементів по демонстрантам проводиться серія пострілів на враження зі стрілецької зброї, яка знаходиться на озброєнні Чорноморського флоту Росії.

Це дозволить дати привід створити передумови до військового конфлікту в Криму і висвітлити його в зарубіжних засобах масової інформації, зробивши таким чином Російську Федерацію світовим агресором. Цей план має назву “Триста спартанців”.

У результаті кровавої провокації Президент оголошує військовий стан, а відтак оголошуються поза законом і підлягають арешту усі так звані “державні зрадники”, які є його конкурентами у президентських виборах. Після цієї “зачистки” Президент практично йде на вибори одноосібно.

На основі наявної інформації ми стверджуємо: викладений план втягування України у бойню – не хвороблива маячня політичного банкрота чи примітивне шоу із бряцанням зброєю, а реальна програма дій, яку відпрацьовано в Секретаріаті Президента та доведено окремим лідерам радикально налаштованих політизованих формувань.

Так само відповідально та із знанням справи стверджуємо, що вкрай непопулярний у своїй країні та в очах свого народу нинішній правитель України у своїх потугах втриматися у кріслі опирається на підтримку недалекоглядних зарубіжних покровителів, які водночас переслідують уже свою мету, далеку від національних інтересів України – перенести глобальну “гарячу точку” із Кавказу у Крим і перетворити українських громадян у гарматне м’ясо на геополітичних полігонах.

Президент уже привчає громадську думку до військового камуфляжу, у якому він найчастіше останнім часом з’являється на людях, особисто проводячи військові маневри у різних регіонах держави. На основі різкого кількісного збільшення генералітету, за яким Україна нині займає перше місце у Європі, практичного переходу на мілітарні методи розв’язання політичних проблем Президент намагається запровадити режим військової хунти.

Необхідною умовою введення надзвичайного стану є хаос та безвладдя у країні і розпуск парламенту, а відтак не обрання його на дострокових виборах у зв’язку із колізіями законодавства.

Шановні співвітчизники!

Через чотири роки після Помаранчевої революції на українську землю знову прийшла тривога і небезпека. Той, кого народ на руках заніс із Майдану у президентський палац, готовий погубити Україну для збереження особистої влади.
Ми, патріоти України, маємо честь заявити: як і чотири роки тому, ми стоїмо на захисті миру та безпеки своїх родин, своїх співвітчизників.

І це не лише слова – без жодних вагань і зі всією офіцерською рішучістю ми покладемо увесь свій професійний арсенал служінню України.

На жаль, шановні співвітчизники, ми опинилися у ситуації, коли актуальним стало визначення одного великого мудреця – вищим проявом патріотизму є здатність захистити свою країну від її правителя.

Зі всією відповідальністю ми попереджаємо пана Президента про його особисту відповідальність за дії проти свого народу, проти миру та безпеки своєї країни. Ми нагадуємо йому слова одного мудрого французького генерала, який сказав своєму імператору, що багнети – добра річ, але на них незручно сидіти. На них можна нависнути!

Ми звертаємося до членів парламенту, який є не тільки віддзеркаленням суспільства, а й несе усю повноту відповідальності перед ним. Зупиніть політичних банкротів – паліїв війни!

Зупиніть сьогодні, бо завтра може бути пізно!

Від імені генералів, адміралів, офіцерів, прапорщиків та мічманів Всеукраїнського об’єднання “Вітчизна”

Голова ВО “Вітчизна”
генерал-лейтенант В.А. Мартиросян

INTV

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ