Человек не терпит насилия!

Марусич та «Новий спосіб боротьби з корупцією»

 


 В 2004 році в зв’язку з викриттям низки скоєних посадових порушень з посади начальника Державтоінспекції Львівської області було усунено Марусича С.М. Серйозні звинувачення у корупції на адресу Марусича С.М. знали у депутатському корпусі від «нашоукраїнця» Юрія Кармазина, в якому депутат надавав факти змушення громадян працівниками УДАІ у Львівській області платити внески до добровільного фонду під час оформлення документів на автомобілі, та використання коштів, отриманих управлінням ДАІ як штрафи, на купівлю Марусичем С.М. приватного помешкання та інше. За скоєні порушення Марусича С.М. «покарано» — винесли сувору догану за порушення фінансово-господарської діяльності ДАІ. Про таку «діяльність» Марусича С.М. журналіст Катерина Зельман написала статтю в газеті «Поступ» від 2 липня 2004 року, яку назвала «Жертва корупції». Аби уникнути будь-якої відповідальності і «зам’яти»справу, Марусича С.М. терміново переводять на аналогічну посаду до Кіровоградської області.
 Через деякий час після призначення Марусича С.М. на нову посаду працівники ДАІ та громадяни м. Кіровограда одразу відчули на собі істинне обличчя нового начальника ДАІ, який почав усілякими шляхами поповнювати свій капітал. Його крилата фраза – «Я погано себе почуваю, коли кожного дня не відчуваю в кишені 500 доларів США», не була пустою фразою. В обід, коли він відпочивав у службовому кабінеті, усі жінки підрозділу ДАІ вимушені біли ходити в капцях, щоб не порушити сон начальника. Для отримання додаткових коштів Марусич С.М. в письмовій та усній формі надавав незаконні вказівки підлеглим, які вимушені були їх виконувати. Так розкрадались будівельні матеріали, рухоме та нерухоме майно, безпідставно оплачувались рахунки на ремонт і обслуговування автомобілів, запчастин, через підставних осіб розпродався службовий автотранспорт, оплата по договорам не здійснювалась та інше. В міський МРЕВ ДАІ Марусич С.М. призначив «свого» начальника, з яким приїхав разом в м. Кіровоград. На посаду інспектора в цей же підрозділ призначив свого родича, який незаконно проводив техогляди, приймав іспити для отримання водійського посвідчення.
 В 2005 році було здійснено перевірку його роботи, в результаті якої виявлено ряд фінансових порушень на загальну суму більше ніж 150 тис. грн.. В зв’язку з виявленими порушеннями Марусича С.М та його ставлеників було зняти з посад, після чого прості громадяни та працівники ДАІ вздохнули з полегшенням та повірили в справедливість.
 Дуже біли здивовані та обурені мешканці міста та особисто працівники міліції, коли в літку 2008 року Марусича С.М. знову призначають в м. Кіровоград на посаду начальника НДКЦ при УМВС в області. Все з часом змінюється, але не ставлення Марусича С.М. до людей та грошей. Як він може курувати службою НДКЦ не проробивши в ній жодного дня, не маючи жодного допуску. Співробітники НДКЦ від дій яких залежить судьби людей при розглядах кримінальних справ, — поставлені Марусичем С.М. в рамки постійного надання йому коштів задля уникнення службових репресій, адже його першочергова мета – придбання ще однієї квартири в м. Кіровограді, для чого як він зухвало заявляє – «треба не сидіти, а пороти підлеглих – нехай несуть гроші!». Дуже полюбляє С.М. Марусич і виїзди в райони (особливо на вихідні) на «холостяцькі» відпочинки де до себе і його гостей (з якими приїздить) прийомів на рівні міністра та не гнушається приниженням зустрічаючих його підлеглих в разі невдоволенням розмахом прийому. А де їм брати гроші?!  Тільки у людей та будь яким чином?! Невже керівництво МВС невідомі, чи байдужі ці факти про які знає та обурена вся міліція Кіровоградщини?!. З якою метою «цей» видатний діяч МВС України поновлений в ОВС після ганебного звільнення у 2005 році? Невже його зухвалі заяви про те, що посада начальника НДКЦ при УМВС для нього є лише сходинкою в кар’єрі, а незабаром він буде Начальником УМВС України в Кіровоградській області?! Хто покладе край безпредєлу Марусича?!
 У зв’язку з цинічною та зухвалою безкарністю Марусича С.М. не ставимо підписи під цим листом але можемо запевнити, що правдивість фактів підтвердить любий співробітник Кіровоградської міліції, який працює, чи працював з ним.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ