Человек не терпит насилия!

РОСІЯ СПРЯМОВУЄ В ЗОНУ ЗАХОПЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОГО СУДНА СВОЇ БОЙОВІ КОРАБЛІ

Згідно з повідомленням АЕАС деякі подробиці щодо захоплення українського судна “Фаіна” встановлено. До корабля Фаіна, коли він знаходився неподалік територіальних вод Кенії підпливло три човна з озброєними бойовиками, які й захопили в полон українське судно з його командою. На борту  судна 17 громадян України, 3 громадянина Росії і один латвієць.

Судно “Фаіна” ходить під прапором країни Беліза. Співвласником українського судна є міжнародна компанія  Tomax Team Inc.

Для визволення своїх громадян в зону захоплення судна “Фаіна” відправився російський корабель “Неустрашимий”,на борту котрого знаходиться особливий підрозділ  спецназу ГРУ Генштабу ЗС РФ. “Неустрашимий” прописаний на Балтфлоті.

Корабель “Неустрашимий” із військовим спецпідрозділом вже більш, як тиждень проводив патрулювання поблизу Сомалі. Однак африканські терористи захопили українське судно за сотню морських миль від місцезнаходження російського морського патруля “Неустрашимий” і успішно провели операцію. Як вдалось з’ясувати Агентству АЕАС, капітану українського корабля нічого не було відомо про те, що поблизу берегів Сомалі патулює російське судно “Неустрашимий” і тому не встиг (або не мав таких вказівок, адже на борту знаходиться українська зброя невідомо кому призначена) передати російскому  кораблю “Неустрашимий” сигнал “СОС” (SOS). Тепер капітан корабля “Неустрашимий” не може зв*язатись з  капітаном судна “Фаіна”, оскільки африканські бойовики заблокували усі засоби зв*язку з українським екіпажем на борту судна.

Агентство-Евро-Атлантичного Співробітництва(АЕАС)
26.09.08

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ