Человек не терпит насилия!

Ще раз про ксенофобію — 2

52830

Прокурору Житомирської області


Громадянина Грузії
Тібуа Родіна, 08.05.1962 р.н.,
проживаючого у м. Житомирі за адресою:
вул. Черняхівського, 22


ЗАЯВА


 24 січня п.р. співробітником ВГІРФО УМВС України в Житомирській області Шульженком Дмитром Володимировичем у мене був вилучений мій національний паспорт громадянина Грузії. На запитання, у зв’язку із чим це пов’язано, співробітник міліції зазначив, що мене буде депортовано за незаконне перебування на території України. Я відповів, що маю законні підстави для знаходження в Україні і показав у паспорті всі необхідні відмітки про перетинання державного кордону. Шульженко Д.В. зазначив, що він сам прийняв рішення про мою депортацію і зазначене виконає особисто, так як вважає що грузинам взагалі не місце в Україні. Після цього, Шульженко Д.В. вилучив також національний паспорт у моєї дружини громадянки Грузії Бокучави Луїзи, 30.04.1965 р.н., якій сказав, що її теж буде депортовано.
 Я звернувся до Посольства Грузії в Україні, після чого грузинський Посол особисто зателефонував начальнику ВГІРФО УМВС України в Житомирській області Кальчуку Анатолію Євгеновичу, який запевнив його, що нас депортовано не буде, а паспорти вилучили нібито для перевірки.
 31.01.2008 р. мене викликав до себе Шульженко Д.В., який сказав, щоб ми з дружиною збирали речі і забирались з України. Я задав питання, чому нас депортують без суду, на що отримав відповідь, що буде так як він сказав і ні про який суд мови не може бути. Після цього, він віддав мені наші паспорти, в яких були проставлені відмітки про обмеження терміну на право перебування в Україні, а у моєї дружини взагалі стоїть штамп про заборону в’їзду на п’ять років. Ніяких пояснень Шульженко Д.В. мені не надав, зазначивши лише, що особисто подбає, щоб нас із дружиною депортували.
 До цього випадку ми неодноразово звертались до Шульженка Д.В. з питанням про можливість отримати посвідки на проживання в Україні, однак, він цього не зробив і всіляко нам перешкоджав. При цьому, як співробітник міліції він жодного разу не надав нам правову консультацію, а лише знущався з нас. Хочеться зазначити, що ми з дружиною маємо трьох неповнолітніх дітей, які постійно тут проживають разом із нами, а молодша взагалі народилась на Україні. Тому, на наше запитання, куди ми подінемо дітей, Шульженко Д.В. сказав, що і їм теж нічого робити в Україні і добавив, що подбає, щоб їх вигнали зі школи.
 Враховуючи викладене, просимо Вас надати нам правовий захист від свавілля Шульженка Д.В., який свідомо штучно створив ситуацію, щоб нас вигнати з території України.
 
Додатки:
 1. Ксерокопії довідок про навчання у школі № 17 м. Житомира;
 2. Ксерокопія медичного свідоцтва про народження;
 3. Ксерокопії заповіту, договору довічного утримання, свідоцтва про смерть.



З повагою,
Тібуа Родіна     01.02.2008 р.    



P.S.При этом, работники ОВИРа настоятельно порекомендовали не обращаться в СБУ, потому что — чекисты очень заняты, и такой мелочью заниматься не будут. А жаль, как — никак Саакашвили и Ющенко типа кумовья… 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ