Человек не терпит насилия!

ОПГ Виктора Балоги: Валерий Гелетей

52613 1

Мы начинаем публиковать информацию о членах группировки нынешнего главы Секретариата Президента Виктора Балоги. Все они имеют обширный багаж в виде систематических и злостных нарушений законодательства Украины. Все они сейчас занимают весьма серьезные должности, в том числе и в силовых структурах. Что, согласитесь, чревато. Валерий Гелетей, нынешний руководитель ГСО – один из ключевых «силовиков» Балоги.

ДОВІДКА
на начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України в м. Києві
полковника міліції
ГЕЛЕТЕЯ ВАЛЕРІЯ ВІКТОРОВИЧА

Начальник   УБОЗ   ГУМВС    України    в    м.    Києві, полковник міліції — Гелетей Валерій Вікторович, народився 28 серпня 1967 року в с. Коронець, Мукачівського району, [Закарпатської області.   Освіта  вища,  у   1994  році   закінчив Національну академію внутрішніх справ України (жетон Н-1922694).   Зареєстрований   за   адресою:   м.   Київ,   проспект П. Тичини 8, кв. 75. Також у приватній власності має заміський будинок, розташований у м. Бровари по вул. 8 З\'їзду Рад, 33-..ля»А, та будує ще один в одному з селищ під Києвом. У  1994 році на Гелетея В.В. було зареєстровано ТОВ „Регул11 (ОКПО-22904564), яке розташовувалось за адресою: м. Київ, пров. Польовий 7.
Під час проведення оперативних заходів по місцю реєстрації начальника УБОЗ ГУМВС України в м. Києві полковника міліції Гелетея В.В., у кв.75 по проспекту Павла Тичини, 8 у м. Києві, встановлено, що останній фактично володіє і проживає в квартирах №75 та №76 цього ж будинку, які проведеним переплануванням та здійсненим ремонтом об\'єднані в одне житлове приміщення. Згідно технічної документації квартира №75 однокімнатна, квартира № 76 — трикімнатна. Вищевказані квартири розташовані на чотирнадцятому поверсі вісімнадцятиповерхового житлового будинку.
За вказаною адресою Гелетей В.В. проживає тривалий період часу спільно з дружиною — Гелетей Анжелою Олександрівною, синами — Віктором 2003 року народження та Олександром 1994 року народження. Дружина на даний час ніде не працює. Займається домашнім господарством та доглядом за дітьми.
За місцем проживання веде зовні нормальний спосіб життя. З оточуючими привітний. Характеризується як добропорядна, інтелігентна, ввічлива особа. На побутовому рівні родина Гелетея В.В. спілкується з родиною, яка мешкає у квартирі № 82 цього ж будинку.
Стосовно місця роботи Гелетея В.В. мешканцям будинку відомо, що останній займає посаду начальника УБОЗ ГУМВС України в м. Києві, є публічною особою і неодноразово давав інтерв\'ю журналістам телевізійних каналів з приводу роботи правоохоронних органів та розкриття резонансних злочинів. У побутових розмовах з мешканцями будинку неодноразово скаржився на велику завантаженість на роботі та відсутність часу приділити увагу родині. В денний час доби по вказаному адресу він відсутній, додому повертається у пізню вечірню годину.
Користується службовим автотранспортом «Тойота Ленд Краузер» темно-зеленого кольору.
Матеріально, родина Гелетея В.В. забезпечена на високому рівні, фінансових труднощів вони не відчувають. При цьому джерела відмічають, високу якість та дорожнечу проведених ремонтних робіт у квартирі, де вони мешкають, які виконувались силами найманих робітників. За ходом проведення ремонтних робіт слідкував особисто батько дружини Валерія Гелетея, який представлявся Олександром. Останній мешкає у місті Бровари Київської області та постійно відвідує родину Гелетея В.В.
Гелетей В.В. володіє кількома автомобілями престижних іноземних марок,
що зареєстровані на дружину та близьких. Так, на дружину зареєстровані
„Volkswagen Golf\" — 3\" держ. знак 153-ООКК та „Тоуоtа RAV-4\" держ. знак
АІ0009АА. На тестя В.Гелетея    Поповича Олександра Дмитровича зареєстровані „Nissan Primera\", держ. знак 300-24КІ (право керування за дорученням має Гелетей А.О.) та „Тоуоtа Land Cruiser\" держ. знак 701-01 КА (має право керувати за дорученням Гелетей В.В.).
Валерій Гелетей одружений на Гелетей Анжелі Олександрівні, 1970 року народження, яка є родичкою радника Міністра внутрішніх справ України В.Дурдинця.
Рідний брат В.Гелетея Гелетей Володимир Вікторович, працює заступником начальника УБОЗ УМВС України в Закарпатській області та використовуючи свою посаду займається контрабандою і намагається підім\'яти під себе місцевих бізнесменів. (Информация несколько устарела. Владимир Гелетей сейчас служит в УСБУ в Закарпатской области, несмотря на то, что был постоянным объектом разработок этого же управления. Впрочем, все ОРД по Гелетею были уничтожены в прошлом году еще одним человеком Балоги – Тиберием Дурдинцом, ныне руководителем Главка «К» СБУ).
Відносно Гелетея В.В. є в наявності оперативна інформація наступного змісту:
Згідно наявної інформації, Гелетей В.В. тривалий час підтримує неділові дружні стосунки з особами кавказької національності, активними членами та лідерами ОЗУ м. Києва та Київської області, серед них відомі наступні лідери -Кисіль Володимир Карпович, Совлохов Борис Сосланович (помер у 2004), яких знає особисто, та з членами ОЗУ „Прища\" та „Татарина\". Має зв\'язки серед депутатів Верховної Ради України та Київської міської державної адміністрації. Зокрема, дружить та виконує доручення члена СДПУ(о) Н. Шуфрича, а також Д. Табачника.
У 1998 році була отримана оперативна інформація, проте, що по вул.
Шумського 3 в м. Києві розташований оздоровчий комплекс «Тельбін»,
директором якого був Смоквин Олександр Сергійович. З самого початку
функціонування вказаного комплексу, він являвся економічним підґрунтям ОЗУ „Совлохи\" та перебував під контролем одного з бригадних вказаного ОЗУ на прізвисько „Шкаф\" — Кадун Олександр Іванович. За наявною інформацією крім членів ОЗУ „Совлохи\" — „Тельбін\" полюбляли регулярно відвідувати представники податкової адміністрації, районної прокуратури та міліції. Серед постійних клієнтів можна було виділити заступника начальника відділу БОЗ Харківського РУ ГУМВС України в м. Києві Чуса С.О. та заступника начальника столичного УБОЗ — Гелетея В.В.
Отримана інформація, що за час перебування на посаді начальника Жовтневого районного управління Гелетей В.В. разом з начальником Жовтневої райдержадміністрації, лобіював виділення земельних ділянок під будівництво автозаправних станцій компанії „ТНК-ВР Україна\", за що щомісячно отримував незаконні грошові винагороди. До цього часу підтримує тісні дружні стосунки з директором Департаменту безпеки „ТНК-ВР Україна\" М.І. Булкатом та керівництвом компанії.
З лютого 2005 року — заступник ГУМВС в м. Києві — в.о. начальника УБОЗ ГУМВС України в м. Києві. На посаду призначений завдяки підтримці колишнього помічника керівника Державного управління справами АП України І.Бакая, депутата Київради, віце-президента кампанії „Арго-Трейдінг ЛТД\" Ігоря Дзвоника. Всі питання щодо призначення вирішувались через першого заступника Міністра внутрішніх справ України О. Бондаренка, через що В.Гелетей беззаперечно виконував усі його особисті доручення.
ДОВІДКОВО:
Дзвоник Ігор Олексійович, 18.04.1962р.н., паспорт СН 075707, прописаний за адресою: м. Київ, вул.. Тропініна 2/4, кв. З, а також може проживати за адресами: м. Київ, вул. Антоновича 3, кв. 10, та вул.. Володимирська 79, кв. 14. У приватній власності має автомобіль марки „Тоуоtа Land Cruser\" 2003р.в., держ.знак АА0188АА. Співзасновник ТОВ „Хандель\" (ОКПО-25495791), ТОВ „Дюна\" (ОКПО-22926583), ТОВ „Ліга\" (ОКПО-21492310), ЗАТ Аудиторська фірма ССК-Аудит, ТОВ „Хандель-Сервіс\". Колишній голова контрольної комісії Київради, заступник генерального директора компанії „Арго-Трейдинг\". На даний час депутат КМДА.
Джерела повідомляють, що Гелетей В.В. декілька разів був помічений в оточенні Кабісова Зураба Урузановича, від якого, за вирішення питань на користь останнього, отримав цінний подарунок у вигляді золотого годинника, вартістю 25000 доларів США. Цей факт було задокументовано співробітниками СБУ, але резонансу він не отримав і матеріали по факту корупції до суду направлені не були.
На території м. Києва тривалий час проживають представники армянської
діаспори, до якої входить родина Алоян. Відомо до родини Алоян безпосереднє
відношення має начальник столичного Главку — Ярема Віталій Григорович. За
інформацією джерел, родина Алоян вже тривалий час знаходиться у конфлікті з
братами Кабісовими, які ще з 90-х років були активними членами ОЗУ
„Савлохова\", та у 1999 році мали вирішити питання щодо не притягнення
їхнього лідера Совлохова Бориса Сослановича до кримінальної відповідальності, де по справі потерпілими проходили представники родини Алоян та Мамоян. Гелетей В.В. про цей конфлікт дуже добре знає.
ДОВІДКОВО:
Кабісов Зураб Урузанович, 18.02.1960р.н., уродженець м. Тбілісі, паспорт МЕ016316 виданий Дніпровським РУ ГУМВС України у 2002 році, зареєстрований за адресою: м. Київ, вул. Малишко З, кв. 311, також може проживати за адресами: м. Київ, вул.. Ентузіастів 31, кв. 130, м. Київ, бул. Русановський 9, кв. 134. Неодноразово проходив як здирник, на протязі тривалого часу був активним членом ОЗУ „Совлохова\".
Кабісов Тенгіз Урузанович, 1958 р.н., уродженець м.Тбілісі, осетин, зареєстрований за адресою: м. Київ, бул. Русановський 9, кв.101, раніше засуджений за ст. 206 ч. 2 КК України.
Відомо, що на даний час брати Кабісови Тенгіз і Зураба займаються бізнесом на території Західної України де підтримку їм надає рідний брат начальника УБОЗ в м. Києві — Гелетей Володимир Вікторович.
В м. Києві на братів Кабісових працюють декілька груп „лохотронщиків\", які як правило дислокуються на території Дніпровського, Голосіївського, Деснянського та Оболонського районів м. Києва. Кабісов З.У. має розгалуженні корумповані зв\'язки як в правоохоронних органах, так і у владних структурах.
Отримано повідомлення проте, що Гелетей В.В. під час роботи на посаді начальника Управління оперативного спостереження (УОС) МВС України, займався різного роду фінансовими махінаціями.
Так, УОС для оперативного використання була передана на баланс нова будівля за адресою: м. Київ, вул.. Зарічна 16 (раніше належала ТОВ „Студія Зерна\" (ОКПО-30043719)). На реконструкцію будівлі та проведення ремонту приміщень, МВС України були виділені кошти у сумі 1,5 млн. гривень, але ремонт і реконструкція будівлі до теперішнього часу не проведена, грошові кошти з розрахункових рахунків УОС — були використанні не за призначенням.
Отримана оперативна інформація, що в жовтні 2004 року Гелетеєм В.В. були незаконно привласненні грошові кошти у сумі 24.200 гривень через „Благодійний фонд правоохоронних органів\". Так, 08.10.2004 був укладений акт №9/1 між МВС України та Фондом про надання матеріальної допомоги МВС України на суму 24.200 гривень, на покупку коробки передач та блоку управління КПП на автомобіль марки „Фольксваген-Пасат\". Цей акт був скріплений підписами, з одного боку представником МВС України — Гелетеєм В.В. та з іншого, представником від Фонду — Пастухом П.К.. На підпис Гелетея В.В., в цьому акті була поставлена печатка „Для довідок МВС України\" з явними ознаками підробки. В ході відпрацювання оперативної інформації було надано запит до автогосподарства МВС України та отримана відповідь проте, що заміна коробки передач на автомобілях марки „Фольксваген-Пасат\", які закріпленні за Департаментом оперативної служби в жовтні 2004 року не здійснювалися.
Вже під час роботи на посаді начальника столичного УБОЗу мав гучний конфлікт, щодо затримання одного із співзасновників ЗАТ „Мандарин Плаза\" Володимира Володарського, якого звинувачують у торгівлі людьми (протиправне переправив за кордон для занять проституцією 35 українських дівчат). З В.Володарським Гелетей підтримував стосунки ще до його затримання. За наявною інформацією, під час обшуку в офісі Володарського В.Гелетей особисто незаконно вилучив документи на нерухомість вартістю 5 млн. доларів США, яку зараз намагається переоформити на себе.
За вказівкою Гелетея В.В. у квітні 2005 були розірвані угоди оренди та здійснена передача комерційним структурам кількох приміщень міжрайонних відділів УБОЗ (зокрема по вул. Горького 48).
Джерело повідомило, що у березні 2005 року стався витік оперативної інформації, а саме до приміщення УБОЗ ГУМВС України в м. Києві був викликаний лідер політичної партії „Яблуко\", колишній активний член ОЗУ „Кисіля\" — Бродський М.І. На передодні цієї зустрічі, Гелетей В.В. отримав усю наявну інформацію на вказану особу з ОІВ „Скорпіон\". Як стало відомо від джерела, на зустрічі, яка проходила в кабінеті Гелетея В.В., останній надав можливість ознайомитися з цією інформацією Бродському М.І., але з якою метою це було зроблено, джерелу не відомо.
ДОВІДКОВО:
Бродський Михайло Юрійович, 05.04.1959р. н., кримінальне прізвисько „Росамаха\", народний депутат України, лідер партії „Яблуко\", колишній президент концерну „Денді\", та „Гільдії підприємців м. Києва\" . Може проживати за адресами: м. Київ, вул.. Деміївська 47, кв. 38, м. Київ, вул.. Толстого 25, кв. ПО. За наявною інформацією, є активним членом ОЗУ „Кисіля\" та здійснює лобіювання інтересів вказаного ОЗУ у Верховній раді України.
У березні 2005 року Гелетеєм В.В. за вказівкою начальника ГУМВС України в м. Києві — Яреми В.Г., декілька разів були проведенні зустрічі з російським бізнесменом Костянтином Григоришиним. На одній із зустрічей Костянтин Григоришин передав Гелетею В.В. гроші у сумі 200 тисяч доларів США. Ці гроші пішли у вигляді сплати за лобіювання його інтересів та створення проблем його основним ворогам і конкурентам братам Григорію та Ігорю Суркісам, які у 2002 році були замовниками його затримання співробітниками ГУБОЗ та активно намагалися відібрати його бізнес на території України.
Вплив на рішення Гелетея В.В. щодо кадрових змін в керівництві Управління має Гінзбург (він же Долгопят, він же Фельшеров) Євген Якович. Останній тривалий час, за відомостями ОІВ „Скорпіон\", перебував на обліку як активний член декількох ОЗУ м. Києва, але з часом знятий з обліку. Гінзбург має розгалужені корумповані зв\'язки майже у всіх органах виконавчої влади та правоохоронних органах. Декілька разів він був помічений в оточенні депутатів Верховної ради України та Київської міської державної адміністрації. Гінзбург часто відвідує столичний УБОЗ, де він вирішує особисті питання користуючись тісними стосунками з Гелетеєм В.В.

ДОВІДКОВО:
Гінзбург (він же Долгопят, він же Фельшеров) Євген Якович, 06.04.1968 р.н., зареєстрований за адресою: м. Київ, бул. Лепсе 53, кв. 33, а також може проживати за адресою: м. Київ, вул.. Міжнародна 38. У 2000 році притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайства проте, справа була закрита. Переслідуючи мету контролю за Борщагівським „Хімфармзаводом\", через керівництво прокуратури м. Києва вирішив питання щодо порушення кримінальної справи відносно керівництва заводу за нібито нецільове використання кредитних інвестиційних коштів. Гінзбург Є.Я. є співвласником ТОВ „Дефіс-Сито\", ТОВ „Алла-Д\", ТОВ „Добрий шлях\". Серед зв\'язків Гінзбурга Є.Я. відомі колишній заступник Генерального прокурора України Кудрявцев, колишній заступник прокурора м. Києва Вітоха, Генеральний прокурор України Святослав Піскун, колишній начальник слідства ДПА Бучинський, народний депутат України Дмитро Табачник, співробітник СБУ та близький родич Є.Марчука — Синявський, та інші.
За оперативною інформацією, у квітні 2005 року співробітниками УБОЗ ГУМВС України в м. Києві був проведений незаконний обшук приміщення, яке належить ТОВ „Оксамит\", де розташований обмінний пункт іноземної валюти. В ході обшуку з початку було вилучено 292000 доларів США, 2500 гривень, 5000 євро та комп\'ютерна техніка, яка належала ТОВ. Але після приїзду на місце пригоди директора та головного бухгалтеру вказаного ТОВ та спілкування в автомобілі співробітників УБОЗ, гроші були повернуті. Згідно отриманої інформації, співробітники УБОЗ, а саме Мислін С.С., Томских С.В., Афанасьєв А.В., Мельников О.Л. (на даний час начальник ВБЗПТЛ ГУМВС України в м. Києві) отримали від керівництва ТОВ „Оксамит\" незаконну грошову винагороду у сумі ЗО тисяч доларів США. Вказана сума в подальшому була розподілена наступним чином, 5000 доларів США отримав начальник банківського відділу УБОЗ — Безкаравайний І.М., по 7.500 доларів США заступник начальника УБОЗ Мороз Ю.Л. та начальник УБОЗ — Гелетей В.В., 15000 було розподілено оперативними співробітниками УБОЗ, які приймали участь у обшуку.
За вказано схемою у червні 2005 року 6 відділом УБОЗ ГУМВС України в м. Києві були проведені заходи по перевірці законності роботи обмінних пунктів іноземної валюти на обслуговуваній території. У ході відпрацювання, в двох обмінних пунктах були виявленні порушення, а їх керівництво запрошено для дачі пояснень до УБОЗ ГУМВС України в м. Києві. У ході розмови з заступником начальника УБОЗ Морозом Ю.Л., останнім від керівників обмінних пунктів іноземної валюти, було отримано незаконну грошову винагороду на загальну суму 100.000 доларів США, з яких 60.000 доларів США отримав начальник УБОЗ Гелетей В.В.
Крім цього джерелом прибутку Гелетея В.В. є діяльність відділу по боротьбі з міжнародними ОЗУ (8-го відділу) УБОЗ ГУМВС України в м. Києві.
Начальник згаданого відділу Яровенко Олександр Олександрович та його заступник Бабенко Олег Володимирович, після затримання груп нелегальних мігрантів та їх звільнення з приймальника-розподільника перепродавали нелегальних мігрантів по 500 доларів США за кожного, підконтрольним кримінальним структурам для подальшого їх просування до країн західної Європи.
Джерела окремо відмічають співпрацю працівників УБОЗ у цій діяльності з представниками СБУ та керівництвом МВС України.
Джерелам відомо про сприяння працівників згаданого відділу УБОЗ до перепродажу нелегально ввезених на територію держави автомобілів з метою подальшого отримання страхового полюсу по таким автомобілям. Зокрема, у травні поточного року оперативними працівниками затримано громадянина, який придбав автомобіль ввезений таким чином. За невжиття заходів реагування до злочинця працівники УБОЗ на місці отримали хабар в сумі 5000 доларів США, після чого працівники приховали згаданий факт та повернули вилучений автомобіль.
У   2006   році   проведено   перевірку  законності   підстав   надання   житла начальникові УБОЗ ГУМВС України в м. Києві полковнику міліції Гелетею В.В.
Установлено, що начальник УБОЗ ГУМВС України в місті Києві Гелетей В.В., маючи у приватній власності квартиру, розташовану за адресою: місто Київ, пр-т. П.Тичини, 8, кв.75 та будучи зареєстрованим і проживаючи разом з дружиною на двома дітьми в будинку № 33-а по вул.8-го з\'їзду Рад в місті Бровари Київської області, житловою площею 171 кв. м., з метою незаконного отримання житла 04.08.2005 надав до Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві заяву з проханням зареєструвати його як особу, що проживає в гуртожитку Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві за адресою: місто Київ, вул. Трекова, 18.
Цього ж дня аналогічну заяву до цього ж підрозділу надала його дружина Гелетей А.О. з проханням зареєструвати її та двох синів за цією ж адресою.
Здійснюю чи свої злочинні наміри, Гелетей В.В., використовуючи отримані документи щодо реєстрації в гуртожитку Шевченківського РУ, надав заяву з проханням постановки на облік як родини, яка не має житла до Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.
Розпорядженням Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації від 09,08.2005 № 1523 Гелетей В.В. та члени його сім\'ї були поставлені на квартирний облік як родина, що не має житла
Довідка про перебування на обліку як сім\'ї, що не забезпечена житлом надала Гелетею В.В. послужила підставою для звернення з рапортом про надання житла до першого заступника начальника ГУМВС України в м. Києві полковника міліції Даниленка А.В.
Згідно резолюції останнього, рішенням житлово-побутової комісії ГУМВС України в місті Києві від 20.10.2005 начальнику УБОЗ ГУМВС України в місті Києві Гелетею В.В. надана кв.73 на житловому масиві «Позняки-3» загальною площею 94,04 кв.м. за програмою 50×50.
На підставі вказаного рішення між Гелетеєм В.В. та Головним управлінням житлового забезпечення КМДА (будівельником вказаного житла) 21.10.2005 укладено угоду № 432/п-ІЗ щодо фінансування будівництва 3-кімнатної квартири за програмою 50X50.
Гелетей В.В. зазначені відомості приховав від посадових осіб Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації та 28.11.2005 на підставі розпорядження останньої № 2221, незаконно отримав квартиру №6 в будинку № 11 по бульвару Т.Г.Шевченка в місті Києві, а 19.12.2005 розпорядженням вказаної райдержадміністрації за № 5554 приватизував її.
Матеріали перевірки для прийняття рішення у порядку ст. 97 КПК України направлено до Прокуратури м. Києва.
11.05.2006 за результатами розгляду згаданих матеріалів прокуратурою м. Києва порушено кримінальну справу № 50-4355 за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України.
Досудовим слідством встановлено, що своїми діями Гелетей В.В. грубо порушив вимоги «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», затверджених Постановою Ради міністрів УРСР № 470 від 11.12.1984.
В ході проведення першочергових слідчих дій по справі допитано начальника квартирного управління Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Черноуса А.В., заступника начальника управління обліку та розподілу житлової площі вказаної РДА Сербіна С.М., начальника відділу управління обліку та розподілу житлової площі вказаної РДА Федчунова Б.Г.
Проведено виїмки документів в ГУМВС України в місті Києві, ВПРФО Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві, ВПРФО Броварського МВ ГУМВС України в Київській області, Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації, бюро приватизації комунального підприємства по утриманню житлового господарства Шевченківського району міста Києва, комунальному комерційному унітарному підприємстві «Фінансова компанія «Житлоінвест» Головного Управління Київської міської державної адміністрації, Київському міському бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності па об\'єкти нерухомого майна, ТОВ «Будсервіс-Центр», Броварському бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об\'єкти нерухомого майна, допитано інших свідків.
Крім цього, в ході супроводження ходу розслідування вказаної кримінальної справи встановлено, що Гелетей В.В. з сім\'єю мешкає в об\'єднаних квартирах № 75-76 будинку № 8 по пр-ту. П.Тичини в м. Києві.
Вивченням матеріалів щодо власності цих квартир встановлено, що квартира № 75 придбана Гелетеєм В.В. у приватну власність 16.09.1999 року, а квартира № 76 з 1996 року належить тестю Гелетея В.В. — Поповичу О.Д.
Також, згідно відомостей Бюро технічної інвентаризації м. Броварів Київської області встановлено, що, з 10.02.2004 Гелетей А.О. на правах приватної власності належить будинок № 31 по вул. 8-го з\'їзду Рад в м. Бровари.
В діях Гелетея В.В. міститься наявний склад злочину передбачений ч. 5 ст. 190 КК України, тобто фальсифікація відомостей щодо майнового стану з метою отримання житла.
Злочинними діями Гелетея В.В. комунальній власності міста Києва завдано збитків на суму понад 2,5 млн. гривень.
За наявною інформацією станом на 01.08.2006, квартира №6 в будинку №11 по бульвару Т.Шевченка в м. Києві продана Гелетеєм В.В. за 700000 доларів США.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ