Человек не терпит насилия!

Я ЗНАЮ, ГАЗОН БУДЕ…

51768

 


 


Тим часом , попри обіцянки Президента України Віктора Ющенка , що до 30-го липня на території зони катастрофи буде духмяно пахнути зелений газон, біля с.Ожидова тривають роботи з ліквідації фосфорної аварії. Нагадаємо Вікторові Андрійовичу, що сьогодні  22-ге червня, сьомий день після  того, як 11 вагонів з жовтим фосфором зійшли з колії.  Як повідомляють з місця події наші джерела, на  залізничні платформи піднято лише половину цистерн з фосфором. Роботу уповільнюють ті обставини, що перш ніж поставити цистерни на платформи слід також «залатати» діри, та ліквідувати інші пошкодження на металічних обшивках цистерн. Привести цистерни до належного рівня безпеки усього потягу, аби відправити його назад до Казахстану. Адже не виключений ризик, що на зворотному шляху ці цистерни знову десь спричинять аварії. Доречі про  організацію супроводження  смертоносного потягу назад до російського кордону жодним словом не обмовились ані Президент, ані  міністр транспорту , ані  міністр з надзвичайних ситуацій. Окрім того, перш ніж посадити зелений газон на місці катастрофи  слід відремонтувати ще сотні метрів залізничного полотна. Станом на цей час відремонтовано лише близько 200 сот метрів  колії.


Залишилось полагодити іще кілька сотень. 


 


Отже  Президент України під час своїх палких промов про так званий «зелений газон»  користувався принципом «обіцянка-цяцянка, а дурневі радість». Є в арсеналі народного фольклору ще один влучний вислів, який характеризує Віктора Ющенка: «Обіцяв пан кожуха дати… — тепле його слово.». Тож  із зеленим газоном мешканцям с.Ожидова доведеться ще кілька років зачекати, або й взагалі викинути з пам*яті. Бо про те як дотримується своїх слів Президент України відомо не лише в Україні, але і поза її межами.    Згадаймо його заяви про всуп України в ЄС «ще вчора». Те ж саме щодо вступу в Світову Організацію Торгівлі (СОТ). Віктор Ющенко неодноразово запевняв українську громадськість, що найпізніший термін вступу України до СОТ – «кінець лютого 2006 року!». Наразі вже й осінь не за горами, а там вибори до парламенту,а там перерахування голосів, а там формування уряду… так за політичними чварами й дебатами не оговтаємось,  як і 2008 рік прийде. Чи не розуміє Віктор Ющенко,  що ось такими заявами на кшталт про зелений газон коло села Ожидова він донищує не лише свою персональну репутацію, та репутацію Президента держави, але й виставляє на посміховисько усю Україну.


 


Слухаючи його патетику про «зелений газон» в пам*яті виринає віршик із часів СРСР, який не може не викликати скептичної посмішки: 


« Я знаю город будет,


Я знаю – саду цвесть,


Когда такие люди,


В стране советской есть.»


 


Славко Волинський (АЕАС) для ОРД  


 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ