Человек не терпит насилия!

Светлая память









29 квiтня 2007

v:* {behavior:url(#default#VML);}
o:* {behavior:url(#default#VML);}
w:* {behavior:url(#default#VML);}
.shape {behavior:url(#default#VML);}






 


Не стало генерал-майора Олега Івановича Черноусенка. Як же гірко і нестерпно боляче усвідомлювати  цю  трагічну, передчасну втрату!


Раптова смерть обірвала життя надзвичайної людини, повної сил та енергії, вирвала з наших рядів офіцера з великої букви, професіонала своєї справи, надійного  товариша, чуйного і дбайливого батька і чоловіка.


Беззавітному служінню народу, інтересам України Олег Іванович віддав понад 25 років свого життя. Розпочинаючи з первинних посад в органах безпеки, він пройшов шлях від лейтенанта до генерал-майора.


У Верховній Раді України 2-го скликання Олег Черноусенко як заступник Голови парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони керував робочою групою, яка здійснювала розробку  першої Концепції (основ) національної безпеки України, Законів України “Про Службу безпеки України”, “Про Раду національної безпеки й оборони України”, “Про державну охорону України”, “Про соціальний захист військовослужбовців” тощо. Згодом працював на керівних посадах у Департаменті контррозвідки, очолював військову контррозвідку та Управління Апарату РНБО України, керував столичним Управлінням Служби безпеки.


За мужність і героїзм, виявлені при виконанні службових обов’язків та миротворчих місій України, Олег Іванович нагороджений державними нагородами України та інших  країн.


Він назавжди залишиться у наших серцях взірцем порядності, чесності, чуйності до людей та вірності службовому обов’язку.


Співробітники Служби безпеки України,  усі,  хто знав цю чудову людину,  глибоко сумують з приводу трагічної втрати і низько схиляють голови перед світлою пам’яттю Олега Івановича Черноусенка.


Розділяємо біль важкої втрати з рідними та близькими покійного.


Колегія Служби безпеки України,
колеги та товариші по службі

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ