Человек не терпит насилия!

Цушка пікетуватимуть за співучасть міліції у рейдерстві.

 


 

У понеділок 16 квітня 2007 року о 13-00 біля Міністерства внутрішніх справ України (вул. Богомольця, 10) відбудеться громадська акція з вимогами припинити практику сприяння міліцією рейдерським нападам.

13 лютого минулого року, співробітники Голосіївського РУ ГУ МВС України в м. Києві в кількості близько 30 осіб, діючи в інтересах ТОВ «Атем» (місцезнаходження: м. Київ, вул. Жилянська, 50Б), у супроводі особи, яка представилася судовим виконавцем Гончаром О.В., здійснили захоплення об’єкту за адресою: м.Київ, вул.Жилянська, 48-50А, що є приватною власністю підприємства, як і земельна ділянка, на якій розташовані зазначені будинки, зламали ворота та двері до будинку, де знаходиться керівництво підприємства, провели обшук та незаконну виїмку документів. При цьому ані керівництво ЗАТ «ІСА Прайм Девелопментс», ані його представники ніколи не отримували від виконавчої служби жодних документів з жодного приводу. Будівельні роботи на захопленому об’єкті й досі блоковані.

ТОВ «Атем» патронує а, можливо навіть є афілійованою (причетною до керівництва) особою зазначеного підприємства народний депутат України 5 скликання Володимир Сивкович. Останній, як народний депутат України, фактично діючи в інтересах вказаного ТОВ «Атем», спрямовував безпідставні запити до органів державної влади та управління щодо робіт, які у встановленому законом порядку проводяться ЗАТ «ІСА Прайм Девелопментс». У часники акції вважають факт того, що за участю народного депутата України органи міліції, прокуратура, інші державні установи використовуються в сумнівних інтересах офшорних компаній є безумовно неприпустимим та протиправним.

Як раніше повідомляла газета газета «Киевские ведомости» http://kv.com.ua/archive/6843/social/6854.html згідно статуту ТОВ «Атем» його засновниками з часткою статутного капіталу в розмірі 98,95% є офшорні компанії.

Як виявилося міліція сама , не знаючи цього, допомогла узаконити акцію протесту проти себе – ініціатори акції викликали наряд міліції, коли співробітники київської міськради відмовилися приймати у них заявку на акцію. Коли появився наряд міліції, чиновники передумали і прийняли заявку. Радимо використовувати цей метод в інших подібних випадках – перешкоди проведенню громадських акцій, в тому числі шляхом „не приймання заявки” згідно українського законодавства дозволяють вимагати безпосередніх дій міліції для гарантування прав громадян.

http://maidan.org.ua/static/news/2007/1176712366.html

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ