Человек не терпит насилия!

У КИЄВІ УБОЗ ЗАТРИМАВ ГРУЗИНСЬКОГО “ЗЛОДІЯ В ЗАКОНІ”

 


 


Працівники управління у боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в м. Києві під час спецоперації затримали громадянина Грузії, “злодія в законі” Д. (1973 р.н.), відомого в кримінальному середовищі на прізвисько “Шалма”. Він порушив правила в’їзду іноземних громадян на територію України: під час затримання оперативники УБОЗ вилучили у Д. підробне Свидетельство о предоставлении временного убежища на территории Российской Федерации”.


Також у затриманого вилучено зброю для відстрілу гумових куль — пістолет “ПМР-9мм”, зі знарядженим магазином, пістолет “Форт-12Р”, зі знарядженим магазином. В ході перевірки було встановлено, що 21.02.2007 року цю зброю було вкрадена з автотранспорту (за фактом крадіжки розслідується відповідна кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України.)


За даними оперативників, “Шалма” перебуваючи у м. Києві, очолив міжнародну організовану злочинну групу, до якої входять громадяни Грузії  і України, що скоюють квартирні крадіжки та викрадення особистих речей громадян з автотранспорту.


Наразі тривають оперативно-розшукові заходи.


 


ПРЕС-СЛУЖБА ГУБОЗ МВС України


 


До речі, наприкінці січня у Києві УБОЗ затримав  організовану злочинну групу із громадян Грузії, підконтрольну «злодію у законі» Квежинадзе (кримінальне прізвисько «Мамука») які займалися на території м. Києва крадіжками з автотранспорту.


Під час затримання у останніх вилучено револьвер та 14 набоїв калібру 7,62 мм до нього.


Загалом, за останні чотири місяці (грудень-березень) спецпідрозділи БОЗ припинили діяльність 14 суспільно-небезпечних організованих злочинних угруповань, які суттєво впливали на криміногенну ситуацію в регіонах та державі.


 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ