Человек не терпит насилия!

Ґрунтовний аналіз, точний прогноз

51405


Необхідна передумова виважених управлінських рішень




Організаційно-аналітична служба (ОАС) Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України була сформована на базі інформаційно-аналітичного відділу, який веде свою історію з 1992 року.


Нині — це потужний підрозділ, який здійснює організаційну та інформаційно-аналітичну  діяльність  з   метою забезпечення органів влади і державного управління, керівництва СБ України та оперативних підрозділів ГУ БКОЗ інформацією з широкого спектру проблем боротьби з корупцією і організованою злочинністю. Ним напрацьовуються відповідні управлінські рішення та розробляються планові заходи щодо протидії загрозам життєво важливим інтересам України.


Функції служби реалізуються в ході вирішення завдань організації, координації, планування і контролю в системі СБ України роботи спецпідрозділів БКОЗ, вивчення стану та ефективності їх оперативно-службової діяльності, а також методичного забезпечення з питань виявлення та припинення правопорушень у сфері боротьби з корупцією та організованою злочинністю.



Співробітники ОАС проводять комплексні аналітичні дослідження проблем боротьби з корупцією і організованою злочинністю, беруть участь у розробці стратегії і тактики діяльності спеціальних підрозділів СБ України, готують пропозиції з удосконалення законодавства, прогнозні матеріали щодо динаміки оперативної обстановки за основними лініями роботи. Ними забезпечується своєчасне інформування органів влади і державного управління з актуальних проблем боротьби з корупцією і оргзлочинністю. Оперативники на місцях з вдячністю сприймають напрацьовані підрозділом методичні рекомендації щодо алгоритмів і досвіду подолання та мінімізації впливу негативних чинників.


Крім цього, фахівці підрозділу впроваджують у підрозділах Головного управління БКОЗ нові інформаційні технології, забезпечують експлуатацію інформаційних систем, засобів автоматизованої обробки інформації, здійснюють комплекс заходів щодо захисту інформації, розробляють пропозиції для вдосконалення інформаційно-технологічної і технічної політики у підрозділах Служби безпеки України, беруть участь у поширенні позитивного досвіду роботи.


За період існування підрозділу вдалося створити згуртований злагоджений боєздатний колектив, здатний у складних умовах сьогодення на високому професійному рівні вирішувати поставлені перед ним завдання та відігравати провідну роль у інформаційно-аналітичному забезпеченні керівних органів держави, керівництва СБ України.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ