Человек не терпит насилия!

Яка країна, такі й злодії

51208

                  


 


            УБОЗ затримав ще одного, так званого, «злодія у законі»  на прізвисько  “Авто”.


 


На Вінниччині співробітники обласного управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в ході блискавичної спецоперації затримали  громадянина Грузії  Автонділа Антадзе (1959 р. н.), відомого у кримінальному світі як “Авто”. Тривалий час його розшукували у Вінницькій та Хмельницькій областях, зокрема,  за підозрою в організації торгівлі важкими наркотиками, а саме героїном та кокаїном. 


У затриманого знайшли незареєстрований пістолет Макарова (ПМ) калібру 9 мм, з патронами; 10,5 грамів наркотичної речовини (амфітаміну). Кримінальну справу порушено поки що за двома відповідними статтями Кримінального Кодексу України (263 ч.1 та 309 ч.3). Наразі ще тривають дослідження вилучених у Антадзе трьох стодоларових купюр з ознаками підробки. Також у іноземця знайшли  посвідчення водія  на прізвище Джаванадзе Резо з  фотографією  Антадзе.  Відтак, громадянину Грузії може бути інкриміновано ще дві статті ККУ — 199 та 358. 


 


12 січня Ленінський райсуд м. Вінниця надав санкцію на арешт зловмисника.








 


ДОВІДКА:  Автонділ Антадзе вже був засуджений  за ст.ст. 147, 224, 218, 238 КК РФ, ст.ст. 142 ч.3,  183,  222 ч.1КК України  (в редакції 1960 року). У жовтні 2004 року він звільнився  з   місць позбавлення волі і залишився в Україні. У бандитському середовищі представлявся “злодієм у законі” на прізвисько “Авто”. Утім, після затримання в УБОЗі, він зрікся цього статусу: Антадзе письмово засвідчив, що ніколи не був коронований, а відтак — є самозванцем. 


              Загалом в полі зору оперативників ГУБОЗу МВС України перебувають  17 званих “злодіїв у законі”. Двоє з них (Олексій Слісаренко на прізвисько “Дубина” та Микола Хівренко на прізвисько  “Хівря” ) цього статусу вже зреклися. Як і Антадзе вони написали відповідні заяви до міліції.


 


 


 


Ще кілька “авторитетів” злочинного світу нині перебувають під слідством. Зокрема, торік у жовтні у Луганській області працівники УБОЗу заарештували  Сальникова О.В., (1973 р.н). Щодо нього порушено кримінальну справу за ст. 309 КК України.


            Інші кримінальні “королі” змушені були залишити територію України і не завжди добровільно. Зокрема, нещодавно депортували до Росії її громадянина Камо Сафаряна, прізвисько “Камо”. До України йому закрито в’їзд на 5 років. Нагадаємо, “Камо” затримали працівники УБОЗу торік у листопаді у Криму. Щодо нього склали адмінпротокол за ст. 44 КУпАП. Київський райсуд м. Сімферополя оштрафував його на 306 грн. Після чого,  на підставі ст. 32 Закону України “Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства”, Сафарян залишив межі країни.


           Нагадаємо, торік у квітні, працівниками ГУБОЗ МВС України спільно з УБОЗ ГУМВС України в АР Крим затримали громадянина Грузії Тарієла Поцхверiю на прізвисько «Тарас». Його розшукували каналами Інтерполу за організацію масових заворушень у виправно-трудових установах Грузії. У травні Поцхверiю також примусово випровадили з України, після чого він був затриманий грузинськими правоохоронцями. Сьогодні його справа — в суді.  Тамтешні закони гарантують йому тривале ув»язнення у спеціальній в»язниці за «злодійство у законі». Майно конфіскують.


У червні 2006 року з України депортували Б. Джикію на прізвисько “Бесо” та кілька його посіпак. Цього громадянина Грузії розшукували Інтерполом грузинські правоохоронці  за звинуваченням у розкраданні бюджетних коштів. Окрім того, його оголосили у розшук правоохоронці  Російської Федерації за шахрайство та розкрадання майна в особливо великих розмірах.


2005 року примусово залишили Україну громадяни Грузії Сулхан Твалчрелідзе (1962 р.н.), прізвисько “Сухо”;  Бідзінь Бакурідзе (1966 р.н., прізвисько “Рома Батумський”, а також  Полікарп Джанілідзе (1974 р.н.), прізвисько “Пата”.


Без “особливого запрошення” виїхали з України Володимир Криживицький (Коржик), Олег Федоренко (Чистокровка) та Володимир Джавахадзе (Валєра Кутаїський). 


 


         


 


ПРЕС-СЛУЖБА ГУБОЗ МВС України


 


 


 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ