Человек не терпит насилия!

Бардак в СИЗО№13

51060Голові Державного департаменту України
                                                                                         з питань виконання покарань
                                                                                         Кошинцю В.В.                                                      
 
ЗАЯВА
 
       Шановний Василь Васильович!
       Прошу Вас звернути увагу та вжити встановлених Законом заходів щодо  порушеня норм Конституції України, Кодексу законів про працю України,   Законів України „Про відпустки”, „Про оплату праці”, „Про охорону праці”,  „Положення  про проходження служби рядовим  і начальницьким  складом органів внутрішніх справ Української  РСР”, яке затверджене постановою Кабінету Міністрів УРСР від 29 липня 1991р. та інших норм чинного законодавства України Київському слідчому ізоляторі Управління Державного департаменту України з питань виконання покарань в м.Києві та Київській області, а саме:
        Я, Мусієнко В. м. працював в Київському СІЗО на посаді молодшого інспектора 2-ї категорії  зміни №2 –керівник майор вн.сл. Гулич Л.М., який примусово кожен місяць з кожного підлеглого збирав  по 5 -10 гривень (як він пояснював: на канцелярське приладдя, підписку газети „Закон і Обов”язок” тощо). Також з кожної премії йому потрібно було давати відсоток, коли я вімовився – премії мені перестали нараховувати. Служба організована з порушенням трудового законодавства — ( з 19-45 (7-45) до 21-00 (9-00) ) , а офіційно 12 годин з 20-00 (08-00) до  08-00 (20-00). За цю перероботку обіцяли додаткові  вихідні, але Гулич Л.М. вихідні давав за 30-40 гривень і те не усім. При звільнені мені за ці перероботки нічого не виплатили. За  недоліки по службі Гуліч Л.М. збирав гроші, наприклад за прогул – 50 гривень. Також регулярно зміну збирали по вихідним дням проводити обшука. Під час несення служби я неодноразово ніс службу на 2 постах, але заробітну плату мені не перераховували і не виплатили.
Співробітники СІЗО не забезпечені  медичним обсугованням, не зважаючи на те, що перебувають в постійному контакті з великою кількістю людей, що належать до групи ризику (за рік 2 співробітника –Тітенко і Кошарний, захворіли на туберкульоз, компенсацію вони не отримали). Співробітникам пропонується лише платне обслуговання в медичному закладі ГУ МВС України в м.Києві. Доречі медичне обслуговання ув’язнених теж бажає бути крашим —  огляд та надання медичної допомоги як правило проводиться в коридорі або в примішеннях для роздатчиків їжі, тощо.
Форменим одягом співробітники забезпечюються  не в повному обсязі, інше пропонується купувати за власні кошти.  Асортимент розмірів того, що є в наявності підходить меньшій половині співробітників. Безпідставно співробітники позбавляються доплати за особливі умови служби.
До тих співробітників які намагаються довести свої законні права застосовується моральний та дисціплінарний тиск. Порушення  трудового законодавства існують і в інших установах виконання покарань.
Під час виборів Презедента України -2004 року в СІЗО ув”язненим видивали цигарки за те, щоб вони голосували за Януковича В.Ф. і як вважали я та мої колеги цигарки були придбані за кошти співробітників тому що в вересні 2004 року було підвищення заробітної плати, а в жовтні –грудні 2004 року усі отримували заробітнї плати набагато меньше.
Прошу зробити перерахунок заробітної плати і надіслати на мою адресу поштовим переказом.
При розгляді моєї заяви в разі необхідності прошу звертатись в правоохоронні, судові та інші органи державної влади .
 
 
З повагою      
                                                                                                                             В.М .Мусієнко
„          ” ___________2006р.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ