Человек не терпит насилия!

Литвину пообіцяли долю Піночета і «безкінечний жах»

50112

 


Виступ члена Соцпартії Миколи Рудьковського з трибуни Верховної Ради, в якому він вчергове звинуватив спікера Володимира Литвина у причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, ґрунтувався виключно на висновках слідчої комісії парламенту.


Про це Рудьковський заявив, коментуючи скарги Литвина на погіршення стану здоров’я через його звинувачення.

“Так Володимир Михайлович реагує на моє звернення щодо зняття з нього депутатської недоторканості та притягнення до відповідальності, як підбурювача до вбивства Гонгадзе, говорячи, що надовго втратив спокій, сон та різко погіршився його стан здоров’я”, — сказано у заяві.

“Я хочу запитати: А як він спав, коли підбурював до організації вбивства Георгія?… Його стан здоров’я сьогодні наближується до стану здоров’я виконавців злочину, які сидять на лаві підсудних і через високий артеріальний тиск затягують судовий розгляд справи”, — заявив Рудьковський.

Депутат зазначає, що скарги Литвина на погіршення здоров’я “ніколи не заспокоять суспільство”, поки він не дасть “повні й об’єктивні свідчення щодо своєї участі у вбивстві журналіста, та поки суд не винесе вироку по цій справі”.

“Хочеться запитати: який був у Вас сон та стан здоров’я, коли, з метою запобігання поширення інформації та записів майора Мельниченка про організаторів та замовників вбивства, спецпідрозділи СБУ вдиралися до мене в квартиру, вирізаючи двері, і шукаючи матеріали записів розмов Володимира Литвина з Леонідом Кучмою про організацію вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, довгий час тероризуючи мою сім’ю та родичів?”, — запитує Рудьковський.

“Може у Вас, як полковника СБУ, сфабрикованого пільговика зі статусом учасника бойових дій, як стверджують ЗМІ, прокинулись старі бойові рани, бо совість вже не прокинеться, адже давно Вас покинула”, — йдеться у заяві.

Саме зараз, за словами Рудьковського, для Литвина почався той період, коли “безкінечний жах страшніший за жахливий кінець (судовий розгляд) обов’язково прийде.”

“Якщо не сьогодні, то пізніше Ви обов’язково постанете перед судом. Піночета притягнули до відповідальності більше ніж через 25 років після скоєння злочину. Суспільство і громадськість не заспокояться”, — додав він.


 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ