Человек не терпит насилия!

В.Горобець зухвало та цинічно порушила всі домовленості, що були досягнуті в кабінеті Президента України

19417

Україна

Київська область     Обухівський район

Козинська селищна рада

08711 Україна, Київська область, Обухівський район,  с.м.т. Козин, вул. Партизанська, 2   

29 травня 2005 року

                                                                ПРЕС-РЕЛІЗ
Відповідно до домовленостей, які були досягнуті за під час наради в кабінеті Президента України Віктора Ющенка, в присутності Генерального прокурора С.Пискуна, секретаря РНБО П.Порошенка, голови Київської обласної державної адміністрації Є.Жовтяка, народного депутата В.Ульянченко, першого помічника Президента О.Третьякова, депутатів Козинської селищної ради О.Токаря і В.Панасюка та В.Горобець, яка знаходиться під слідством та відносно якої діє рішення суду про взяття її під варту, була досягнута домовленість про проведення 29 травня 2005 року сесії Козинської селищної ради.
Однак, під час підготовки до сесії, В.Горобець, повноваження якої були припинено Козинською селищною радою ще 22 січня 2005 року, зухвало та цинічно порушила всі домовленості, що були досягнуті в кабінеті Президента України і відмовилась надати депутатам звіт про роботу виконавчих органів за 2004 рік, звіт про виконання програми соціально-економічного розвитку селища за 2004 рік та звіт про виконання бюджету селища за 2004 рік, що передбачено Бюджетним Кодексом. Також при підготовці порядку денного сесії В.Горобець не врахувала жодної пропозиції депутатів, грубо відповідаючи, що є наказ  народного депутата Віри Ульянченко про заборону втручання депутатів в процес підготовки сесії.
На сесію Козинської селищної ради, яка мала відбутися 29 травня 2005 року о 17:00, прибули голова Київської обласної державної адміністрації Є.Жовтяк, народний депутат В.Ульянченко, голова Держкомзему В.Даніленко, голова Обухівської обласної державної адміністрації Є.Жовтяк. Всі вони зайняли місце в президії разом з В.Горобець, яка відповідно до рішення Печерського суду має знаходитись в СІЗО.
В.Горобець намагалась відкрити сесію за №31, в той час, як депутати вже провели 38 сесій Козинської селищної ради 25 скликання. За цю пропозицію депутати не голосували. Депутатам навіть не дали висловити пропозицію відрити сесію за №39
Депутати знаходились внизу в залі, а «члени президії» зверху зі сцени на протязі двох годин по черзі тиснули на депутатів, навіть не даючи їм можливості висловити свої пропозиції і нав’язуючи їм свою думку. Через дві години безперервного тиску, Є.Жовтяк запропонував селищній раді саморозпуститися, а В.Ульянченко пообіцяла звернутися до Президента України з проханням ввести в Козині президентське правління.
Жителі селища, що знаходились в залі, виражали своє обурення зухвалим втручанням в діяльність місцевого самоврядування скандуванням лозунгів «Горобець в СІЗО!», «Ульянченко, не розколюйте село!», «Слово депутатам!».
На протязі двох годин сесію так і не вдалося відкрити, тож Є.Жовтяк призначив наступну сесію селищної ради на на 17:00 4 червня, що також є порушенням Закону «Про місцеве самоврядування в Україні».
Після зборів жителі селища прийняли звернення до світової спільноти с проханням вплинути на ситуацію з численними порушеннями прав людини в Козині.
Виконуючий обов’язки
Козинського селищного голови 
Секретар селищної ради 

Олексій Токар

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ