Человек не терпит насилия!

96 кинутих киборгів

big 96kiborggg

Доки воїни-патріоти Україну захищали, бариги її розхищали…. Вказані події почали відбуватись у 2014 році, коли на передку шли тяжкі бої, а тут в тилу, ділки вже будували свої гидкі схемки. І прикриттям для однієї з них, стало намагання Міністерства Оборони України швидше забезпечити житлом бійців, підтримати їх патріотизм і дух, підбадьорити і додати сил нашим воїнам. Тоді взимку 2014-2015 міністр оборони пообіцяв якнайшвидше подарувати учасникам антитерористичної операції більше 3 тисяч квартир. От цим позитивним наміром Міноборони і вирішила скористатись групка псевдо волонтерів – забудовників в особі ТОВ «Будкапіталс» (кінцеві беніфіціари Пинчук Євген, Роман Кудрицький, Семенець Олег, Маркусь Олексій).

Для цього до міністерства оборони був поданий проект будинку (з поетичною назвою «Троянди і Виноград», бо зразу назвати «Були гроші ваші, а стали наші», не наважились) нібито з високим ступенем будівельної готовності по вул. Кірова, 9б у с. Михайлівка-Рубежівка Києво-Святошинського району Київської області та фіктивний акт про 70 % ступінь готовності будинка. На підставі цього сфальшованого акту, Міноборони одразу перерахувало забудовнику більше 10 млн. гривень. Сфабрикований. В якій ступені «замазані» чини Міноборони і чи були воні «зацікавлені» покаже час і слідство, а от те що ділки вкрали з казни вже відомо! Про це говорять «Результати АУДИТУ законності та ефективності використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству Оборони України у 2014 році на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців Збройних Сил України».

Згідно результатів аудиту: … 10.3 млн. грн. витрачено на придбання 96 квартир у с. Михайлівка-Рубежівка Києво-Святошинського району Київської області за договором від 10.12.2014 № 227/ДКБ-361П, укладеним між Міноборони і забудовником ТОВ «Будкапіталс». Підставою слугували сфальшовані забудовником документи, та акти перевірки технічного та якісного стану квартир, що складені комісією Міноборони, на підставі яких, конкурсною комісією Міноборони і було прийнято рішення про укладення вказаного договору з забудовником. Однак, як встановлено аудитом, зафіксована в документах 70% готовність будинка ТОВ «Будкапіталс» була ФІКТИВНОЮ. На підставі фіктивних документів про 70% готовності забудовник і отримав ДЕРЖАВНІ КОШТИ ! На момент проведення перевірки, забудовником не виконано зобов’язання за договором до 10 березня 2015 року передати Міноборони 96 квартир з їх державною реєстрацією речових прав нерухоме майно (квартири) за державою. 16 березня 2015 року забудовник та департамент капітального будівництва Міноборони також підписали ФІКТИВНИЙ акт № 1 про передачу Міноборони ГОТОВИХ ДО ЗАСЕЛЕННЯ 96 квартир, який разом з декларацією про готовність об’єкта до експлуатації зареєстровано Департаментом архітектурно-будівельної інспекції у Київській області 10 березня 2015 року за № ВС 143150690551.

Це стало основою для перехування Міноборони горе-забудовнику ТОВ «Будкапіталс» ще 22.4 млн. гривень Державних Коштів. Тобто гроші отримали, а будинок так і не був добудований ! Як було встановлено аудитом, на момент перевірки будівництво житлового будинку (7 і 8 поверхів) не закінчено, було побудовано 6 поверхів, будинок до інженерних мереж не підключений, ремонтно-опоряджувальні роботи в квартирах не розпочинались, квартири до проживання не готові, будинок в експлуатацію НЕ ВВЕДЕНИЙ. Будівельна готовність будинка становила менше 60 %. Таким чином, ділки з ТОВ «Будкапіталс» з державного бюджету України вкрали 32.6 млн. грн..

Ці кошти на підставі другого фіктивного акту були списані з обліку Міноборони 31 березня 2015 року. Крім того, згідно з додатковою угодою між Міноборони і ТОВ «Будкапіталс», підписаною 25.12.2014 № 1/360П, за невиконання взятих на себе зобов’язань, а саме у разі порушення термінів передачі квартир та термінів їх обов’язкової державної реєстрації за міністерством оборони, забудовник передає у власність Міністерства весь будинок за адресою вул. Кірова, 9б. Однак, посадовці міноборони чомусь претензій до забудовника не висували, внаслідок чого, Пінчук Євген з компанією вивели на підставних і підконтрольних ним осіб 29 квартир і приміщень. З зазначеного добре видно, що з держбюджету в черговий раз вкрали гроші, а у людей надію на справедливість, а 96 сімей військовослужбовців так і не отримали омріяні квартири. БУДИНОК до сих пір НЕ ВВЕДЕНИЙ в ЕКСПЛУАТАЦІЮ та Не ПРИДАТНИЙ ДО ПРОЖИВАННЯ.

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. Я вдова, купила у них квартиру в 2015 году.. документы все на руках и там сказсно что дом сдан в эксплуатацию. Но веселиться было не возможно из за не подключённых коммуникаций и обещаний Евгения Пинчука.

  2. Я вдова, купила у них квартиру в 2015 году.. документы все на руках и там сказсно что дом сдан в эксплуатацию. Но веселиться было не возможно из за не подключённых коммуникаций и обещаний Евгения Пинчука и Романа Кудрицкого. А кредит ( деньги за покупку квартиры выплачиваю до сих пор). Помогите кто что знает куда обратиться! Мой номер WhatsApp +38067410543 я — Наталья

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ