Человек не терпит насилия!

Історія про «Сашка сутенера»

Надання інтимних послуг вважається однією із найдавніших професій у світі, але із появою повій з’являються і особи, які примусово втягують дівчат до такої роботи та «стригуть лаве» за їх рахунок, т.зв. сутенери, але це лише невеличка ремарочка до вступу.
Отже, досить часто із мас-медіа з’являються, як публікації так і відео сюжети про «кришування» представниками правоохоронних органів, силових структур борделів, салонів інтимних послуг та ін. Однак, не усі знають, що найчистіше організаторами таких закладів являються особи із кримінальним минулим та ті хто під час виконання своїх обов’язків здобувають необхідні зв’язки, для прикриття власного імені у таких справах.
Дана стаття проллє світло на керівника одного із медичних закладів м.Маріуполя, за сумісництвом, керівника Донецького обласного осередку політичної партії ВО «Батьківщина» Олександра Ярошенка, або просто «Сашко сутенер», який шляхом організації інтимних закладів, заробив собі чималі статки, а наша країна мусить знати своїх героїв в обличчя.
Перші кроки перетворення Олександра Ярошенка на потвору «Сашка сутенера» почались з моменту його потрапляння на посаду керівника медичного закладу м.Маріуполя, а з часом керівника обласного осередку партії ВО «Батьківщина».
Будучи дерматовенерологом, робота лікаря допомогла йому задурювати голови молодим дівчатам і створювало сприятливі умови для відсутності проблем з клієнтурой, у вигляді довірливих жінок та знімало недовірливі питання у клієнтів, які повністю довіряли «лікарю-спеціалісту».
Саме за час цієї роботи, О.Ярошенко набув необхідних зв’язків, які і на теперішній час забезпечують йому можливість залишатись у тіні. Вирішальною крапкою для реалізації брудних планів стало його перебування в закладах обмеження волі. Всі набуті навички «Сашко сутенер» застосував не лише при створенні схеми для махінацій із державними коштами, але й в становленні найпоширенішої мережі борделів та організації каналів вивезення українських дівчат за кордон для заняття проституцією. Всю цю схему «Сашко сутенер» прикрив компанією із працевлаштування молоді в модельні агентства світу.
Але, для того щоб карта зіграла, необхідно щоб все виглядало по класичним канонам: «я збираю гроші, а мій друг займається усім іншим». Тому, «Сашко сутенер» ставить головним свого давнього друга Владислава Зубка, який є його помічником з «бізнес питань». До речі останній веде бізнес О.Ярошенка й в анексованому Криму (такі от патріоти).
Проте, як всім відомо солодке життя не може тривати вічно, і усьому приходить кінець, так сталося у листопада 2018 року правоохоронцями було затримано В.Зубка за підозрою у вчені злочину за ст.303 ч.2 КК України («Сутенерство»).
З моменту затримання свого ставленика, «Сашко сутенер» відвідав усіх суддів та прокурорів регіону, виклавши із гаманця енну кількість грошей із багатьма нулями аби тільки його ім’я не прозвучало в обвинувальному акті, тим паче останній відхрестився від В.Зубка: «Я не я і хата не моя». Ось вам і дружба розпочата із тюремних нар, яка закінчується коли пахне смаженим і поверненням до важкого тюремного життя.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ