Человек не терпит насилия!

Віталій Купрій: Конституційний суд увійшов у орбіту Медведчука

sinjanskkkkk

Віталій Купрій на своїй офіційній сторінці в Фейсбуці повідомив, що Голова Конституційного суду Станіслав Шевчук зробив своїм радником креатуру Медведчука – Олега Синянського.

“У останні місяці правління екс-Президента Леоніда Кучми Олега Синянського поставили керувати Службою зовнішньої розвідки, а перед цим він був начальником Головного управління розвідки СБУ. Під час президентської кампанії 2004 року засвітився в стеженні за кордоном за українськими опозиційними політиками. Генерал-розвідник В.Кравченко тоді звинуватив Синянського в тому, що він підписував незаконні вказівки на таке стеження, а також організував викрадення медичної карточки Віктора Ющенка з віденської лікарні, де той проходив лікування після отруєння”, — пише нардеп.

Цікава деталь із біографії Синянського  – він навчався у Московському військовому інституті іноземних мов (володіє англійською, арабською та івритом), який закінчив у 1992 році. Тобто, випуск Синянського припав на час, коли Росія та Україна були окремими державами. Особливістю вказаного навчального закладу було те, що він готував військових розвідників.

У 2005 році Синянський зник із публічної сфери: трохи був у бізнесі, а потім взагалі «заліг на дно». А нещодавно з’явився – став найближчим радником голови Конституційного суду. З Шевчуком він з’являється на офіційних зустрічах, супроводжує на інших заходах. По всьому відчувається, що він має величезний вплив на голову Конституційного суду.

“Виникає запитання: з яких питань може компетентно радити Голові Конституційного суду особа, предметом професійної діяльності якою були лише специфічна (як це випливає з викладеного вище) оперативна діяльність і бізнес?”, — продовжує народний депутат.

Це питання є суспільно важливим, а тому Віталій Купрій звернувся з депутатським зверненням до Голови Конституційного суду Станіслава Шевчука, щоб отримати відповідь на нього з перших вуст.
“І чи було відомо йому про неоднозначну репутацію його нового радника, про його попередню діяльність і якщо так, то чим він керувався, призначаючи собі такого радника. Бо колишні співробітники СБУ та СЗР, з ким довелося поспілкуватися, просто в шоці від такого призначення. Усі вони вказують на тісний зв’язок Синянського з Медведчуком. А що зв’язує Шевчука з Медведчуком?”, — ставить слушне запитання парламентар.

f5fb1bd6 c4b3 4e93 9f61 8456e371766a

Депутатське звернення Віталія Купрія ст.1
Депутатське звернення Віталія Купрія ст.2
Депутатське зверненння Віталія Купрія ст.3
Депутатське звернення Віталія Купрія ст.4
Депутатське звернення Віталія Купрія ст.5
 
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ