Человек не терпит насилия!

Стало відомо, хто і за скільки в центрі Києва викрав та побив Шепелєва

232696

За три дні до того, як Генпрокуратура повідомила про затримання колишнього народного депутата Олександра Шепелєва його викрали, побили і допитували представники кримінального світу Києва Володимир Тесля і Андрій Мельник.

Про це виданню ІНФОРМАТОР стало відомо від джерел у правоохоронних органах і близьких колишнього нардепа, передає портал “Антикор”.

ЗМІ повідомляли, що 8-го лютого співробітники Головної військової прокуратури та Служби безпеки України затримали екс-депутата в Конча-Заспі під столицею.

Згодом працівники СБУ поширили дезінформацію про те, що Шепелєв був затриманий на території «ДНР» під час рибалки.

У правоохоронних органах виданню повідомили, що за три дні перед офіційним повідомленням ГПУ про затримання колишнього соратника Юлії Тимошенко його викрали у Києві представники криміналітету. Для організації викрадення злочинці інспірували ДТП, в’їхавши в автомобіль екс-депутата. Це сталося поблизу столичного Сінного ринку.

Після трьох днів допитів, які супроводжувалися побиттями і вимаганням грошей, зловмисники передали Шепелєва співробітникам СБУ, які були поінформовані про фактичне захоплення екс-депутата у заручники.

Від близьких до Шепелєва людей ІНФОРМАТОРу також вдалося дізнатися, що його викрадення організував колишній акціонер «Родовідбанку» Сергій Дядечко. Із ним в екс-депутата давній конфлікт – у 2000-х політик замовляв замах на життя банкіра.

Викрадення одіозного екс-депутата Дядечко доручив «новим зіркам» кримінального світу Києва Володимиру Теслі та Андрію Мельнику. За свою послугу Тесля (він же «Француз»») та Мельник (він же «Длінний») отримали 1,5 мільйонна доларів.

Раніше повідомлялося, що Володимир Тесля привозить в Україну бійців глави Чечні Рамзана Кадирова, які допомагали йому займатися рекетом.

Також журналіст Євген Буров звинувачував Теслю у викраденні людей та співпраці з ФСБ РФ.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ