Человек не терпит насилия!

Вільні Люди вручили Піковському «лапті»

Активісти “Вільних Людей” завітали до робочого кабінету начальника Енергетичної митнці ДФС Ігоря Піковського, аби особисто передати звернення громадськості з вимогою звільнити посаду через сприяння державі-агресору Росії. Стрім: https://goo.gl/Fae2T3

“Ми вважаємо, що агент “русского міра” не може займати таку посаду, тому наполягаємо на звільненні Піковського. Своїми діями — вимогою до держави Україна сплачувати за транспортацію газу, який Росія постачала на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей — він підтриває національну безпеку держави, порушує законодавство України. Але що найголовніше — відверто “не вписується” у принцип патріотизму, який повинен бути у людини, що займає державну посаду”, — зазначив Александр Яковенко, представник “Вільних Людей”.

Дії Піковського завдали шкоди Україні і на міжнародному рівні зокрема. У той час, коли Україна вперше перемогла в газовому конфлікті Росію, своїми рішеннями Піковський намагається анулювати досягнення та посприяти РФ. Крім того, Піковський має спільний бізнес з Юрою “Єнакієвським”, який він намагався приховати ще у 2014-2015 роках.

“Русскому міру” — тут немає місця. Визнайте, що Ви — “російська консерва” і підіть з посади”, — звернулись активісти, передаючи “лапті” на знак приналежності Піковського до Кремля.

“Піковському — лапті і до Росії”, — скандували “Вільні Люди”. Звернення, яке передали активісти, Піковський порвав на знак незгоди та небажання чути голос громадськості.

Наступний етап акції відбудеться о 14:00 під Кабінетом Міністрів України. Якщо Ігор Піковський не погоджується на добровільне звільнення — “Вільні Люди” звернуться до Уряду.

Окрім того, раніше народні депутати Андрій Левус (Керівник Проводу “Вільних Людей”) та Sergey Vysotsky​ (заступник Керівника Проводу “Вільних Людей”) уже направили депутатські звернення щодо проведення службового розслідування стосовно Ігоря Піковського на ім’я прем’єр-міністра Volodymyr Groysman, міністра фінансів України Олександра Данилюка, в.о. голови Державна фіскальна служба України Мирослава Продана, а також повідомлення про злочин з вимогою відкрити кримінальне провадження голові Служба безпеки України​ Василю Грицаку, а також директору НАБУ Артему Ситнику.

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ