Человек не терпит насилия!

Ольга Мотуляк: тяжка дорога до зірок

Колись в Союзі іконою стилю була така собі Олександра Коллонтай. На неї рівнялися усі комсомолки, які хотіли досягти високих кар’єрних успіхів. У нацистській Німеччині була Єва Браун, яку втішала Гітлера холодними ночами і на місці якої хотіли опинитися чимало німкень. В Аргентині до цих пір найвизначнішою жінкою вважають Єву Перон, якою захоплюються запальні латиноамериканки.

Об’єднує цих поважних панянок спільна риса – свій шлях в політиці вони прокладали не тільки завдяки розумовим і організаторським здібностям, але й завдяки майстерній вправності… у ліжку.

В Україні також є чимало прикладів жінок-політиків, які вміло поєднували в своїй кар’єрі корисне із приємним. Юльця Володимирівна у Лазаренка, Наташка Королевська в луганського сепаратиста Єфремова, Любаня Полєжай у завжди легітимного Фьодоровича…

Схоже, що слава цих немеркнучих зірочок не дає спокою і буковинкам, серед яких особливими талантами відрізняється керівниця «Руху нових сил» Ольга Мотуляк. Кажуть, що організатори конкурсу «Успішна пані Чернівці» недовго дивувалися, коли за Олю дзвонив сам Папієв і прямим текстом вимагав забезпечити їй високе місце. Зрештою вона таки перемогла у номінації «Міс чарівність» і Чернівцями ширилися чутки про вдоволеного Папієва.

Високо оцінили товариськість та вміння знаходити «общій язик» й Олині побратими із «Руху нових сил». Першим оцінив і виміряв потенціал до співпраці порядний сім’янин Роман Ванзуряк, а після його схвальні відгуки залишили Михайло Яринич, Анатолій Коломієць та Сергій Борденюк.

Кажуть, що після свого прориву через кордон та візиту до Чернівців вдоволеним павичем по «Козацькому хутору» походжав Михайло Саакашвілі, якого в тяжку годину покинули його минулі пасії Юля Марушевська та Маша Гайдар. Певне думали фаворитки, що Міша побиватиметься й горюватиме за ними, але гаряча кавказька вдача не терпить біля себе холодної постелі.

Добре люди кажуть, що теплі місця порожніми не бувають і їх швидко займають наполегливі та вправні.

Далі буде…

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ