Человек не терпит насилия!

Працівник СБУ вимагав у власниці «Bristol», дружини поліцейського BMW X5, щоб «зам’яти» справу

189597

Старший оперуповноважений одного з відділів УСБУ в Львівській області вимагав від власника одного з розважальних закладів Львова 10 тис. дол. та перереєстрацію права власності на авто BMW X5 на підставну особу. Військова прокуратура Львівського гарнізону повідомила, що 22 серпня 2017 року задокументувала факт вимагання.

За це, підозрюваний обіцяв вирішити питання щодо закриття кримінального провадження та подальшого безперешкодного функціонування закладу, повідомляють Наші гроші.Львів.

Із судових ухвал стали відомі нові подробиці затримання. Так, капітан СБУ Ігор Масик 14 серпня прийшов до розважального закладу «Bristol», що на проспекті Свободи, 19 у Львові для зустрічі із його засновницею (ТОВ «Бристоль 101»). Згідно із судовою ухвалою, на ноутбуці він продемонстрував компрометуючі для неї відеозаписи з вигаданими подіями. І, заявивши про її великі проблеми, вимагав гроші.

Під час наступних зустрічей, Масик домовився із власницею «Bristol» про те, що вона передасть йому BMW X5 2007 року випуску, яке належить її чоловікові. Останній, як виявилось, працює інспектором управління поліції Львова. Автомобіль мали переписати не на Масика, а на іншого чоловіка, який нібито «не був обізнаним у протиправній діяльності» і в подальшому мав переписати автомобіль на працівника СБУ.

Договір купівлі-продажу на авто за майже 486 тис. грн підписали 22 серпня. При цьому гроші чоловік власниці «Bristol» не отримав.

Ігорю Масику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 189 КК України (вимагання). В рамках цього провадження (№42017140410000066 від 27.06.2017) 28 серпня суд арештував предмети та документи, які були вилучені під час проведення слідчих (розшукових) дій.

А 29 серпня суд надав тимчасовий доступ до матеріалів іншого кримінального провадження № 12017140060003107 від 27.07.2017, які «мають суттєве значення для подальшого проведення досудового розслідування та можуть бути доказами у провадженні». За словами народного депутата Володимира Парасюка, Ігор Масик вимагав щомісячну данину у керівника Жовківського лісового господарства. Генпрокуратура ж звинувачувала Парасюка у викраденні Масика. Сам Парасюк натомість заявляв, що нікого не викрадав, а «доставив в управління СБУ корупціонера, який вимагав хабар від працівників лісництва».

«Антикор»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

На блокпосту застрелили экс-зампреда СБУ Киева и области (ФОТО, ВИДЕО)

В четверг, 10 марта, около 18:00 в Дарницком районе Киева бойцы двух спецподразделений полиции расстреляли автомобиль Toyota на синих госномерах…

Помощник Кивы задержан при попытке бегства

Работники спецслужб Украины задержали руководителя депутатской группы Ильи Кивы в Полтавском областном совете, главу полтавская областной ячейки«Украинской федерации таиландского бокса…

Нардеп Шевченко был задержан на границе с Польшей

Народный депутат Евгений Шевченко пытался покинуть страну через границу с Польшей. Его отправили назад в Киев. Об этом РБК-Украина сообщил…
НОВОСТИ