Человек не терпит насилия!

Михайло Ткач: «За януковича не мати проблем могли лише глибоко лояльні до бандитського режиму люди»

gg1

На минулому засіданні кабміну Гройсман, відповідаючи на звинувачення Садового у сміттєвій блокаді, сказав, що коли він був мером Вінниці, то ніяких проблем, в тому числі проблем зі сміттям не було. І це така ж маніпуляція, як і тоді коли Гройсман називає Тимошенко мамою корупції і хвалить Кучму за децентралізацію. Очевидно, що за януковича за непокору будь-якому меру могли створити будь-які проблеми. Якщо їх не створювали, то це означало, що шпагати регіональних керманичів задовольняли офіційний Київ. 

Наприклад, я добре пам’ятаю, як Іван Куліченко — багаторічний мер Дніпра аби переобратися знову на посаду був вимушений прийняти чи краще сказати вступити в партію регіонів. На останніх виборах Куліченко обрався до Верховної ради вже від Блоку Петра Порошенка, але то таке. 

Так от. За януковича не мати проблем могли лише глибоко лояльні до бандитського режиму люди. Тому в ті роки проблем не виникало ні у Гройсмана, ні, власне, у мера Львова Садового. (Не можна не згадати відео з дня народження януковича, де Садовий приїхав вітати іменинника). Не виникало у Львові проблем зі сміттям коли Самопоміч була у парламентскій коалції. Так? Так.

Сміттям запахло лише коли фракція самопомочі стала невблаганною, а опитування почали свідчити про те що у Львові росте конкурент Петру Олексійовичу на наступних президентських. 

Що таке опозиція, ні Гройсман, ні Порошенко не знають, бо там не бували. А лізли на трактор лише коли тисячі людей вже стояли на площах зносити владу з якою вони ще вчора пліч-о-пліч працювали. 

Подивіться на Харків. Жодних проблем. Робота Кернеса задовольняє і Порошенка і Гройсмана чи просто Кернес поводиться чемно?

gg2

gg3

gg4

gg5

gg6

gg7

Михайло Ткач

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

8787

8787

В Николаеве подложили бомбу члену преступной группировки Титова

В Центральном районе Николаева утром 20 июля возле двора дома 36-летнего местного жителя обнаружили предметы, которые могут быть взрывоопасными.  Об…
Жизнь -- боль

Жизнь -- боль

  “ОРД”
НОВОСТИ