Человек не терпит насилия!

Звернення до Реви А.О. про рейдерський захват держустанови.

Звернення колективу управління Держпраці в Одеській області на ім’я міністра соціальної політики Андрія Олексійовича Реву в зв’язку з свавіллям , злочинними та корупційними діями Ерошка Егора Борисовича , який займаючи посаду заступника начальника управління Держпраці в Одеській області блокуе роботу Управління, погрожуючи працівникам звільненнями та фізичними розправами в разі невиконання його наказів та розпоряджень. Ерошок Е.Б. злочинним шляхом заволодів штампами і з сторонніми особами, які не працюють в управлінні Держпраці, творить свавілля та безлад в Управлінні Держпраці Одеської області, видаючи незаконні накази, призначаючи людей на посади, звільняючи їх ,з грубішими порушеннями норм чинного законодавства та Кодексу Законів про працю.
Фактично здійснено рейдерський захват держустанови.
Просимо вжити належних заходів до даної особи. Копію звернення направляємо до Прокуратури Одеської області, а також до СБУ області.
Колектив працівників Управління Держпраці в Одеській області.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ