Человек не терпит насилия!

Гресь Олег Олександрович поранений

На українського радикала, тележурналіста і актора Олега Олександровича Греся скоєно розбійний напад: ведеться слідство


У прямому ефірі 19 вересня 2016 року, в студії «Чорного дзеркала» Гресь Олег Олександрович привселюдно заявив про наявність у нього видіодоказів провини високопоставлених генералів ВСУ, тих, хто послав на вірну смерть більше 2 тисяч українських військових у трагедії під Іловайськом. В студії, в обвинувальних промовах Олега Олександровича Греся прозвучали імена генерала Руслана Хомчака, нардепа і комбата Семена Семенченка та дніпропетровського олігарха Ігоря Коломойського. 



Буквально через півгодини після участі Олега Греся в політичній передачі «Чорне дзеркало», в ніч з 17 на 18 вересня на нього було скоєно ножовий напад у під’їзді його власного будинку. Під час нападу під’їзд був темним, вочевидь, зловмисники заздалегідь подбали, щоб знеструмити і зробити неосвітленим місце майбутнього замаху на Гресья Олега Олександровича. Під час нападу потерпілому тележурналісту не вдалося розгледіти навіть силуети своїх кривдників. На щастя, рани виявилися неглибокими, і вже вранці, після отриманої першої медичної допомоги, Гресь Олег Олександрович залишив заяву в поліцію за фактом нападу і приступив до своєї роботи за матеріалами Іловайської трагедії, а також відвідав знімальний майданчик. 

Зараз за фактом нападу порушено кримінальну справу, проводяться слідчі заходи. Незважаючи на одну з робочих версій слідчих органів про спробу вчинити крадіжку, Марк Гресь, у якого під час нападу нічого не пропало з особистих речей, більш схиляється до думки, що причиною нападу на нього і нанесення кількох ножових ран став його скандальний виступ в вище згаданій передачі.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ