Человек не терпит насилия!

Рейдер ЗАТ «Житомирські Ласощі» громадянин РФ Ігор Бойко звинувачує Ярему та Луценка у розкраданні державного майна.

Рейдер ЗАТ “Житомирські Ласощі” громадянин РФ Ігор Бойко звинувачує Ярему та Луценка у розкраданні державного майна.
Під час чергового мітингу організованого 05.11.2014 під стінами Житомирського Апеляційного Адміністративного Суду рейдер Бойко І. намагаючись уникнути відповідальності за рейдерство компрометує Генерального прокурора України В. Ярему та новообраного народного депутата Юрія Леценка.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

7 ответов

  1. Самая лучшая защита, как известно, — это нападение. Бойко так ловко переворачивает все в обратную сторону, что просто остается удивляться беспредельности человеческой наглости и умению бесконечно врать. Просто смешно читать и слушать как вор обвиняет кого-то в воровстве.

  2. Бойко досить вже шантажувати нас 13 та преміями. Якби не твої загрози то і не стали б прикривати твої оборудки.

  3. А ось і криси повилазили, навіть комент від начебто “працівника” накатали..))))))
    Дешево-дешево, дуже дешево! Тренуйтесь)

    За що вам тільки зарплату платять) Як можна обирати на стільки непрофесійних людей, пане Ліщинський?)))))) Вони в одному слові 8 помилок роблять)))
    Хоча “Кому война, а кому мать родна” :))

    Є один факт, проти якого ви не попрете — ваш “господар”, якому ви прислуговуєте і шаритесь на мітингах, а потім викладуєте смердючі відео з-під сміттєвого баку, продав вже скільки своїх підлеглих, що вам і не снилося.

    всЄ ви там будєтє)))) ви просто нове пушечне мясо, але про це пізніше..

  4. Зачем же ты, чмо в кепке, так палишься? Теперь тебе путь к кормушке закрыт — неразумно!

    Гнида подколодная! Лазило-лазило на митинге, провоцировало митингующих..

    И все-таки “высралось” на ОРД…

  5. ух ти…. це мабуть так званий “кореспондент телеканалу 1+1” намалювався. Пане “кореспондент” у кепочці з балаклавою на шиї — а що же це ви так непрофесійно події висвітлюєте??? руки тремтять…. чиясь голова у кадрі)))…. та і посвідчення ви не надали. як звати не сказали — хоча люди хотіли з вами познайомитися… а керівництво телеканалу “1+1” в курсі, що ви у них працюєте??? ааааа, так ви певно на іншого пана батрачите…

  6. “очевидец” сам статью разместил, сам радуется, 4 комментария с разных ников налил, ай молодец. Вброс засчитан, 13-ю зарплату от Бойко получишь, может быть. Когда жареным запахнет — сам в штаны наложишь, потому что шеф сбежит к себе в Россию.

    Только не много ли на себе берешь, работая с преступниками?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ