Человек не терпит насилия!

Запорізькі “правоохоронці” вже розпочали активну підготовку до люстрації

Співробітники СБУ під час проведення обшуку, заволоділи грошовими коштами у сумі 200 тис. доларів США, для того щоб присвоїти ці грошові кошти, вони розв’язали кримінальне переслідування члена Антирейдерського союзу Пімонова Сергія Миколайовича (провадження № 22013080000000030).

Справа розглядається Мелітопольським міськрайонним судом Запорізької області, головуючий у справі – суддя Кучеренко В.В., судді – Юрлагіна Т.В. та Міщенко Т.М.

Співробітники СБУ, перебуваючи в зговорі зі співробітниками прокуратури Запорізької області (прокурори Нестеренко С.О. та Маміч А.І.), здійснюють тиск на Голову Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області, – Фоміна В.А. та головуючого у справі – суддю Кучеренко В.В., з метою спонукання до винесення завідомо неправосудного обвинувального вироку, що в подальшому дозволить присвоїти та розділити відібрані грошові кошти.

Коротко про обставини справи:

У лютому 2013 року слідчим відділом УСБ України в Запорізькій області було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань інформацію про нібито вчинення Пімоновим Сергієм Миколайовичем, низки злочинів, передбачених ч.1 ст. 359, ч.1 ст. 201, ч.3 ст. 305 та ч.3 ст. 307 КК України (провадження № 22013080000000030).

Пізніше було складено обвинувальний акт та направлено до Мелітопольського районного суду Запорізької області. На даний час судове провадження у справі триває.

  1. Прокуратура Запорізької області безпідставно інкримінує Пімонову С.М. контрабанду наркотичних засобів. Однак, Пімонов С.М. будь-яких наркотичних засобів чи психотропних речовин ніколи не перевозив через митний кордон, не замовляв та не отримував. В матеріалах кримінальної справи відсутні будь-які докази, які б підтверджували факт замовлення, оплати чи отримання ним посилки з КНР із наркотичними засобами.

  2. Аналогічно, прокуратура Запорізької області також безпідставно інкримінує Пімонову С.М. незаконне придбання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, кримінальна відповідальність за яке передбачена ч.1 ст. 359 КК України, та їх контрабанду (ст.201 КК України) оскільки він ніколи не придбавав та не використовував таких засобів.

Підчас слідства не виявлено предмети, або документи, які б підтверджували придбання спеціальних технічних засобів, збут або використання зазначених засобів.

  1. У відповідності до обвинувального акту Пімонов С.М. також обвинувачується у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах. У матеріалах кримінальної справи відсутні докази, які б підтверджували зберігання чи збут Пімоновим С.М. заборонених речовин. При проведені обшуку у житлі та офісі Пімонова С.М. не було виявлено жодних наркотичних засобів та психотропних речовин. Обвинувачення у скоєні цього кримінального правопорушення ґрунтується виключно на показаннях однієї особи (Кінідгелян О.М., яку було затримано під час продажу психотропних речовин іншій особі), і яка, внаслідок залякування з боку слідчих та з метою зняття з себе відповідальності перекладає вину на Пімонова С.М.

  2. Під час проведення досудового слідства слідчими слідчого відділу СБ України у Запорізькій області було неправомірно конфісковано (накладено арешт) суму грошових коштів, які належать третім особам, які є їх особистою власністю, про що ними заявлено відповідні скарги та клопотання до суду. При цьому, на вимогу суду представник прокуратури Запорізької області відмовився представляти на огляд суду арештовані кошти, а після повторної вимоги прокуратура взагалі перестала з’являтися на судові засідання. Ці обставини дають підстави вважати, що грошові кошти були незаконно привласнені (витрачені) працівниками прокуратури чи слідчими СБ України.

    Також зазначаємо, що колегія суддів (головуючий – суддя Кучеренко В.В., судді – Юрлагіна Т.В. та Міщенко Т.М.) збиралися винести виправдувальний вирок, однак після дзвінка Голови Апеляційний суд Запорізької області Городовенко Віктора Валентиновича, змінила проект вироку та підготувала інший, який передбачає 10 років з конфіскацією.

    Фахівці Антирейдерського союзу, виїжджали на місце з метою вивчення та перевірки справи.

antiraider.ua

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Вот уроды, люстрировать и кастрировать!! Таким уродам не место в новой Украине!!! Они что живут еще временами овоща (Яныка)??? С органов в восточный областях надо половину гнилья уволить, тк они рассадник сепаратизма и в любой момент родину предадут!!! и будет опять москальские лозунги “ЗАПАРОЖЬЯ НАША”)))) В топку подонков!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ