Человек не терпит насилия!

Местные князьки в одесской области убивают людей

Чи позбудемось колись злочинців у владі: регіональний зріз (вбивство Карбуняна)

Містячкові князьки ( Барвіненко, Капітан) знищують демократію, в тому числі і фізично
Нещодавно мені випала нагода побувати на одній прес-конференції в Укрінформі. В ході даного заходу представники правозахисної організації «Громада» (Кілійський район Одеської області) просили про допомогу у всієї України щодо вбивства свого керівника Михайла Карбуняна. Стимулом до публічного звернення стала повна бездіяльність місцевих правоохоронних органів та фактична участь районної влади у фізичному знищенні інакомислячих та поборників справедливості.
Та про все по порядку.
Вказана громадська організація здійснює правозахисну діяльність щодо захисту громадян району. Її активісти багато разів зверталися до народних депутатів України та до Генеральної прокуратури України де вказували на існування в Кілійському районі організованого злочинного угрупування під керівництвом Капітана Ігоря Борисовича, створеного на базі ТОВ «Титан», яке займається незаконними захопленнями майна громадян, підприємств (рейдерські захоплення), захопленням земельних ділянок під незаконне будівництво, грабежами, підпали, побиттям та катування людей, вже не кажучи про ухилення від сплати податків і порушення трудових прав громадян, які працюють на підприємстві але офіційно не оформленні, при цьому наводились конкретні факти злочинів.
Аналогічні звернення неодноразово направлялися також і до правоохоронних органів, які належним чином на них не реагували, незважаючи навіть на депутатські звернення, які спускали на «низ» — до району місцевим чиновникам з прокуратури та суду, які всі ці факти залишали без належного реагування, що наштовхує на думку, що вони також є членами цього злочинного угрупування. Всі ці звернення підписувалися головою даної організації — Карбуняном Михайлом Павловичем.
1 вересня 2014 року в місті Кілія приблизно о 14:00 голова громадської організації «Громада» Михайло Карбунян їхав на роботу на велосипеді по вулиці Кооперативній в напрямку центру міста, де його посеред вулиці перестрів вбивця та в присутності свідків, здійснив п’ять постріляв з нарізної зброї в Михайла Карбуняна, який намагався втекти покинувши велосипед, але через декілька кроків упав та помер на місті. Відповідно до дослідження фахівців в Карбуняна влучило всі п’ять куль, три кулі пройшла навиліт, а дві залишилося в тілі: в голові та тулубі, смертельний постріл потрапив у серце.
4 вересня ГУМВС України в Одеській області зробило заяву, що співробітники Кілійського РВ ГУ МСВ України в Одеській області затримали 45-річного місцевого мешканця, який під час свого затримання, під натиском беззаперечних доказів зізнався у скоєному ним вбивстві Михайла Карбуняна. І що це є звичайним побутовим вбивством на ґрунті давніх неприязнених відносин, що не відповідає дійсності та матеріалам кримінального провадження. Також, за повідомленням працівників міліції в день вбивства вбивця йшов по вулиці Кооперативній у центр міста, його обігнав на велосипеді Михайло Карбунян і почав безпричинно ображати, через що між ними виникла сварка. В ході сварки вбивця дістав пістолет (який він знайшов два дні потому на березі р.Дунай) і зробив постріли у бік Михайла Карбуняна, а потім втік з місця злочину, прибіг до річки Дунай (відстань декілька кілометрів), куди й викинув пістолет, з якого вчинив вбивство та одяг, в якій був під час вбивства, перечекав до темряви без одягу (незважаючи на велику кількість комарів) та в такому вигляді (без одягу) через все місто прийшов додому, що також не підтверджується матеріалами провадження. Також було повідомлено, що вказаний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, тобто як звичайне побутове вбивство, а не як замовне вбивство. Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз, які мають встановити причетність підозрюваного до скоєного злочину, і що триває досудове розслідування.
Згідно з моєю інформацією, Ігор Капітан тримав і досі тримає в страху весь Кілійський район завдяки підтримки з боку владноможців високого рівня, яка однозначно має корупційну складову. Так мали місце непоодинокі публікації у місцевій газеті «Моя візитка», яка фактично належить Ігорю Капітану де він вказує на явну підтримку, як найвищих посадовців обласного рівня так і народного депутата Віталія Барвіненко, які охоче фотографувалися разом на різних громадських заходах, які організовував Капітан І.Б. В свою чергу декілька разів Ігорь Капітан серед близьких йому осіб зазначав, що він помічник-консультант народного депутата В.Барвіненко у Верховній Раді України.
В свою чергу, під час події Революції Гідності, з боку І.Капітана була подана заява до правоохоронних органів проте, що активісти ГО «Громада» розпускають неправдиву інформацію, про те що він організовує завіз «тітушок» на так званий антимайдан в м.Одеса на Куликовому полі. Цей факт лише підтверджує, прислів’я: «На крадію шапка горить». Дійсно тоді серед Кілійців ходили перекази, що працівники ТОВ «Титан» розповідають, що Капітан І. автобусами звозить до Одеси на Куликове поле «тітушок». По цій заяві правоохоронці навіть проводили перевірки. При цьому необхідно зазначити, що в ЗМІ перед цим мали місце публікації, що Віталій Барвіненко оголосив себе «Комендантом антимайдану Бесарабії». Та прослідковується, активна взаємодія між І.Капітаном та В.Барвіненко.
Вказана громадська організація в особі Михайла Карбуняна неодноразово зверталася із зверненнями до народного депутата Віталія Барвіненко, який був обраний від 141-го виборчого округу, з питань чисельних злочинів скоєних групою під керівництвом І.Капітана, навіть з цього приводу були у нього на особистому прийомі, однак на всі ці звернення не надійшло жодної відповіді, що вказує на те що В.Барвіненко залишив їх без уваги.
Необхідно зазначити, що коли відбулося це жахливе, нахабне і демонстративне вбивство непокірного правдошукача Михайла Карбуняна то це сколихнуло і збурило людей всієї Кілії і у всьому Кілійському районі, серед людей пішло багато чуток і люди зразу ж стали говорити, що корумповані правоохоронці зроблять усе можливе і неможливе для того, щоб «зам’яти» цю справу і не віддати під суд справжніх замовників, одним з яких люди вважають Ігоря Капітана та тих хто його покриває, бо їх усі бояться.
У зв’язку з цим, хотілось би звернути увагу всієї української громадськості на вказану ситуацію. Тільки пильна увага всієї громади може примусити наші правоохоронні органи звернути увагу не тільки на цей злочин, але й на ті наслідки до якого він може призвести.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

7 ответов

  1. Только неизбежность наказания, в том числе высшей его меры, может помочь в борьбе с такими сволочами.

  2. А какое наказание? Сегодня в Украине все просто: одел камуфляж, балаклаву, в руки взял АК — и твори что хочешь! Братки в 90-х о таком и мечтать не могли! Главное — побольше слов о любви к Украине, и, хочешь — фирмы крышуй, хочешь — чиновников кошмарь, которые разрешения “правильные” не выдают, хочешь — морды бей, обьяснив, что это — сепаратист. Главное — журналиста прикормленного иметь, чтобы, в случае, если вдруг какой-то непонятливый мент нарисуется, устроил в СМИ истерику на тему “мусорского беспредела”. Анархия…

  3. Менты-козлы….теперь живите без них и бойтесь ходить по улицам, шугаясь каждого отморозка в камуфляже и толи еще будет…

  4. Менты -это грубо и не уважительно.Да есть менты ,а есть работники милиции.Последние должны быть первыми,потому ,что и в моей истории жизни милиционер капитан милиции Зайцев (с Овидиопольского РОВД) выполнил свой долг честно и добросовестно,за что возможно и поплатился,незнаю.Знаю только,что не дали ему работать,потому,что перешел дорогу судье Куркану,который поспешно “именем Украини” вынес не правомерное не до конца расследованное гражданское дело,сделав меня вором,захватив при помощи бытового рейдерства имущество
    (за взятки ) переданное аферистке из Одессы ,которая сейчас проживает в Канаде.О моей истории писала газета “Вечерняя Одесса”,редактор Шевцов,которому Куркан звонил и угрожал. Вот такая правда-есть настоящие работники милиции-но их еденицы,честных,порядочных,как капитан Зайцев ! Почему ??????

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ