Человек не терпит насилия!

Головний лікар ЦМХО вже закрив чотири відділення, не зважаючи ні на норми законодавства про працю, ні на обурення громадськості

Співробітників відділень повідомили про звільнення, триває інспекція

23 квітня Головний лікар КМКОЛ «Центр мікрохірургії ока» Сергій Риков, не зважаючи на обурення активістів та медичної громади, почав процес закриття відділень, лікарі яких надавали постраждалим допомогу на Майдані та не згодні з політикою головного лікаря, зокрема невиправданим завищенням цін на офтальмологічні втручання.

Про це повідомили співробітники Відділення №23 Центру мікрохірургії ока («Відділення глаукоми»), яких проінформували, що їх відділення більше не існує, воно ліквідовується.

Зокрема, 22 квітня зранку представники відділу кадрів та бухгалтерії Центру мікрохірургії ока прийшли до Відділення №23 («Відділення глаукоми») з вже готовим актом, підписаним головним лікарем С.Риковим, та проінформували співробітників, що питання закриття відділення глаукоми вже вирішено і вони повинні лише формально поставити свої підписи під актом.

Співробітники відділення та його завідуюча відмовилися підписувати цей акт. Але не зважаючи на їх незгоду, за наказом головного лікаря С.Рикова приміщення відділення №23 вже передали іншому відділенню — №22 («Відділення катаракти»). Його співробітники того ж дня прийшли з інспекцією до відділення №23.

Окрім того, як проінформували співробітники інших відділень за цим наказом головлікаря С.Рикова ліквідуються також «Відділення відновлювального лікування», «Відділення малоінвазивної вітреоретинальної офтальмохірургії», «Відділення офтальмоонкології та пластичної хірургії».

Нагадаємо, про плани закриття відділень 16 квітня повідомляла завідуюча «Відділення офтальмоонкології та пластичної хірургії» ЦМХО Наталя Петренко. Вона заявила на прес-конференції в УНІАН, що головний лікар Центру мікрохірургії ока хоче закрити чотири з восьми відділень лікарні найближчим часом. За її словами, неофіційна причина закриття відділень – участь їх керівників у подіях, що відбувалися на Майдані, допомога постраждалим наперекір наказам та заборонам головного лікаря С.Рикова.

Вчора стало відомо також, що в суботу, 19 квітня, до ЦМХО особисто приїжджав в.о. Голови КМДА Володимир Бондаренко, який кілька годин за закритими дверима спілкувалися лише з головлікарем С.Риковим. Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці лікар ЦМХО Хассан Фархат. Він не виключає, що йшлося про нові домовленості між КМДА та головлікарем щодо збереження посади. «Відповідальність за репресії і планомірний розвал ЦМХО, в разі їх продовження, відтепер розділить головний чиновник КМДА», — написав Х.Фархат.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ