Человек не терпит насилия!

Звернення 1 отбр

Стосовно колективної скарги, щодо дій тимчасово виконуючого обов’язки командувача військ оперативного командування «ПІВНІЧ» генерал – лейтенанта Колесника І.І. які нібито відбувались під час відвідування розташування підрозділів частини , які знаходяться на прикритті державного кордону України.
Шановні волонтери та інші небайдужі громадяни України! Особовий склад 1 окремої танкової бригади від щирого серця дякує Вам за Вашу турботу та підтримку військових, у цей складний для нашої держави час.
Деякі загальні соціально – побутові проблеми стосовно забезпечення постільною білизною дійсно мають місце. На даний час завдяки Вашій допомозі вирішено питання щодо забезпечення 100% особового складу матрацами та ковдрами. І надалі допомога від громадян України та від установ та підприємств надходить до нашої частини. Це підтримує нас не тільки матеріально, а ще й морально. Але в той час деякі факти щодо дій командувача військ оперативного командування «ПІВНІЧ» генерал – лейтенанта Колесника І.І., які були Вами зазначені не відповідають дійсності. Командувач дійсно звернув увагу на брудний одяг та нечищене взуття військовослужбовців, але робив це у припустимій формі без порушень правил субординації командирів з підлеглими.
Військовослужбовці нашої частини з повагою розцінюють дії цивільного контролю над Збройними Силами України, але припускаємо, що факти зазначені у колективній скарзі є домислом або надходженням до Вас викривленої інформації.

З повагою колектив 1 отбр

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. Чому ти написав від імені всієї частини?Генерал заставив?Вийди на шикування та зачитай це перед особовим складом або ще краще,в курілці прочитай офіцерат та прапорщикам.

  2. Письмо воскресило в памяти давно забытые времана, когда воины н-ской части писали письма делегатом н-ного съезда комсомола или КПСС под диктовку замполита. Неужто запмолиты еще служат с тех времен?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ