Человек не терпит насилия!

Корупция в Луганском УМВД

Генеральна Прокуратура України
01011,м. Київ, вул. Різницька 13/15

Верховна Рада
України Комітет з питань
законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності
01008, м.Київ-8, вул. Грушевського, 5

Верховна Рада України
Комітет Верховної Ради України з питань правосуддя
01008, м.Київ-8, вул. Грушевського, 5

Верховна Рада України
Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією
01008, м.Київ-8, вул. Грушевського, 5

Верховна Рада України
Комітет з верховенства права та правосуддя
01008, м.Київ-8, вул. Грушевського, 5

Верховна Рада України
Комітет з питань європейської інтеграції
01008, м.Київ-8, вул. Грушевського, 5

Керівник ГО «Наш Вибор»
Фомін Генадій Володимірович м. Свердловськ, пр. Донбаса 63/9

Повідомлення
про скоєння злочинів та організації злочинного
угруповання
Я керівник Громадської Організації «Наш Вибор» в м. Свердловськ, Луганської області Фомін Г.О. — є громадянином України, з активною громадянською позицією, якого турбує діяльність виконавчої влади, а саме дії посадової особи – начальника Краснодонського РВ УМВС України в Луганській області Літвінова Миколая Васильовича.
Вказана посадова особа займаючи керівну посаду в Краснодоському районному відділі УВМС України Луганської області є організатором злочинної групи, яка на підвідомчій території вчиняє тяжкі ЗЛОЧИНИ.
Під керівництвом нібито начальника Краснодоського РВ УМВС Літвінова М.В. (організатора злочинного угруповання) вчиняються таки злочини:
1. На автотранспортних засобах, державний номер: BB 4638 ВС (DАF 95 ХF 380); ВВ 0747 АТ (DAF 95 ХР 380); ВВ 2434 СВ (VOLVO FН 12); ВВ 4601 ХТ (ТRAILOR S383EL; ВВ 9809АУ (DAFР ТЕ95ХF 480); ВВ 4499 ХТ (ТRAILOR SYY3CX); ВВ 4500 ХТ (nuova 3SC39.3); ВВ 4562 ХТ (FLIEGL SDS 390), що зареєстровані на його близького родича гр. Скребцова Павла Васильовича (якій мешкає за адресою: м. Свердловськ, вул. Якира,б.16, кв.1), при залучені інших осіб (водіїв) — здійснюється переміщення стратегічно важливих сировинних товарів (дизельного палива) у великих розмірах через митний кордон України поза митним контролем. Кожний з вказаних транспортних засобів за одне переміщення поза митним контролем перевозить приблизно 20 тонн дизельного палива, а таких переміщень здійснюється 10-ть на добу.
2. Безпосередньо за організацією «Даху» начальника Краснодонського РМ УМВС Літвінова М.В. на території Краснодонського району проводиться незаконна розробка надр народу України, а саме вугілля Антрацит та піску.
Такі же дії Літвінов М.В. вчиняв будучі на посаді начальника Свердловського МВ УМВС України в Луганській області, про що мною повідомлялось у Прокуратуру всіх рівнів, які призвели до загибелі людей. Тобто тисячі тонн вугілля та піску, що належать народу України продаються та є засобом збагачення родини Літвінова М.В.
3. В склад злочинної родини входить брат Романцов Олександр Миколайович, який теж працівник правоохоронних органів — ДАЇ м. Свердловськ, який контролює бізнес по пасажирським перевезенням маршрутними таксі населення у м. Свердловськ. Вказане підприємництво зареєстровано на гр. Андрощук Р.П. маршрут «150», та здійснюється на транспортних засобах «MAN», «MERSEDES»: ВВ 3809 АА; ВВ 3760 АА; ВВ 3970 АА, інші перевізники зобов’язані, щоденно здавати фіксовану плату Романцову О.М. за здійснення «спокійне» діяльності по перевезенню. У випадку відмови сплачувати — застосовуються тиск всього апарату ДАЇ та інших структурних підрозділів МВС м. Свердловськ.
4. Крім вказаного, фактом волаючого свавілля зазначених осіб є визнання у судовому порядку право власності на будівлю КПП «Довжанський», траса (М03). Право власності на вказану будівлю визнано Свердловським міським судом за гр. Скребцовим П.А.
На сьогодення начальником Краснодоського РВ МВС України в Луганської області через представників злочинного угруповання збираються кошти нібито на його підвищення на посаду Начальника УВБ МВС України Луганської області. Тобто вказана людина, за усі його злочини буде очолювати обласне Управління внутрішньої безпеки МВС України.
Зазначені факти свідчать, що у Краснодонському районі та м. Свердловськ діє злочинне угруповання, у склад якого входять колишні та працючі на цей час працівники правоохоронних органів МВС, організатором якого є Літвінов М.В.
ПРОСИМО:
Провести ретельну перевірку по названим фактам, які знайдуть своє підтвердження відносно вказаних осіб

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Это не интересно,уже было,по этим фактам проводилась проверка,запоздалая информация.Литинов уже представлен начальником антикорупционного управления в МВД.Заготавливайте мыло.

  2. Это не интересно,уже было,по этим фактам проводилась проверка,запоздалая информация.Литвинов Н В уже представлен начальником антикорупционного управления в МВД.Заготавливайте мыло.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ