Человек не терпит насилия!

ХТО І ЯК ДОПОМІГ ЕКС-ПРЕЗИДЕНТУ ЯНУКОВИЧУ В.Ф. ПЕРЕВЕЗТИ ВКРАДЕНІ МІЛЬЙОНИ ДОЛАРІВ ДО РОСІЇ.

ХТО І ЯК ДОПОМІГ ЕКС-ПРЕЗИДЕНТУ ЯНУКОВИЧУ В.Ф. ПЕРЕВЕЗТИ ВКРАДЕНІ МІЛЬЙОНИ ДОЛАРІВ ДО РОСІЇ.
Мова йде про головне управління Державної фельд’єгерської служби України, служби яка забезпечує військово-кур’єрським зв’язком органи державної влади і яка навіть до сьогоднішнього післяреволюційного та після майданового часу, наскрізь пронизана корупцією, що й дозволило в свій час вивезти до Росії значну частину «родинних» готівкових мільйонів американських доларів, які рахувалися не кількістю банкнот, а їх вагою.
Головною виконавчою та відповідальною особою за таємну доставку цінної готівкової контрабанди до Росії став керівник служби дипломатичних кур’єрів полковник внутрішньої служби Лясковський В.Г.
Перебуваючи в постійному контакті із своїм батьком – генералом СБУ, ярим прихильником партії Регіонів, який одночасно був куратором всіх операцій з прийому, доставки, збереження цінного вантажу, Лясковський молодший був потужним прикриттям та безпосереднім виконавцем незаконного перевезення валютних цінностей через Російсько-Український кордон.
У 2011 році, після затримання на кордної з Російською Федерацією фельд’єгерів служби дипломатичних кур’єрів ГУ ДФС України, які під керівництвом Лясковського В.Г. перевозили контрабандні товари, вже стояло питання про його притягнення до кримінальної відповідальності та звільнення з
органів внутрішніх справ. Саме в цей момент тато – генерал СБУ оформив прокол сина, як спецоперацію, пов’язаною з доставкою урядової кореспонденції, а сина представив як агента СБУ, що діє під прикриттям. І саме з цього моменту Лясковський молодший – фельд’єгер, починає працювати на два відомства, відповідно, отримуючи заробітну платню з двох джерел.
Завдяки батькові – регіоналу та його зв’язкам родиною екс-президента, службова кар’єра агента під прикриттям під псевдонімом «фельд’єгер» різко пішла в гору. Адже тут перекривалося два основних напрямки, які були цікаві для СБУ України, це контроль за діяльністю служби з нутрі та безконтрольний канал контрабандних цінностей та готівкових грошових коштів за кордон до РФ.
Лютий та березень 2014 року – період активної стадії революційних подій став найжаркішим для родини Лясковських, адже саме за цей проміжок часу Лясковський В.Г., як керівник зазначеного підрозділу, приймав чотири рази безпосередню участь в керівництві по завантаженню металевих ящиків з різних резиденцій екс-президента України, в т.ч. і з Межигір’я. Ящики були належним чином опечатані та опломбовані і під пильним особистим контролем Лясковського В.Г. доставлені в пункти відправлення до РФ.
Під час завантаження президентського вантажу також були присутні представники УДО, які займалися безпосередньою охороною вантажу екс-президента. Ніхто не звертав уваги на те, що вага цінних паперів, що перебували в ящиках абсолютно не відповідала переліку у відповідних реєстрах та описах.
В деяких випадках завантаження проводилося поспіхом і всі присутні бачили зміст пакунків , що складалися в ящики. Все було видно не зважаючи на те, що Лясковський В.Г. вимагав від підлеглих ставити службові машини якнайближче до вхідних дверей.
Сором таким працівникам державної служби,особливо в той час, коли в державі не хватає грошей для виплати пенсій пенсіонерам та на інші соціальні виплати.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Гнать с поста надо Авакова и иных самозванцев! На Украине всегда процветало распиз… разгильдяйство! За 23 года ни одна тварь не удосужилась осуществить демаркацию и делимитацию границ между Украиной и Россией. Де-факто — границы государства просто нет! И по международным законам Путин В.В. ничего не нарушал… В незабвенных 50-х, в пределах одного государства передали Крым из одной республики в другую. В 2014 году — все вернули обратно. Юристы просто хуе… обелдевают, т.к. иски предъявлять некому. А весь мир смеется! Янукович В.Ф. убежал из страны. Причем его доводы международной юридической элитой признаны обоснованными — оппозиция не выполнила договор, гарантами которого выступали авторитетные зарубежные державы, и чтобы спасти свою жизнь от оголтелой толпы — вынужден был покинуть страну. Оппозиции уже никто не мешает оформить все это документально. Но нет, заниматься интригами, обогащаться за счет народа, строить воздушные замки — это дело куда более прибыльное и интересное! Скоро от вас сбегут последние сторонники, а народ устроит очередной майдан!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ