Человек не терпит насилия!

ГЕРОЙ НАРКОМАН В ПАГОНАХ!!!!

Жителі смт.Макарів, як Вам, наркоман в пагонах, заступник начальника дільничних інспекторів міліції-герой Дубрівський Вадим, який працює в органах Макарівського РВ Київської області та займає не відповідну посаду. Такі люди як він, не мають працювати в органах!!! Так як відомо, що наркоман в пагонах герой Дубрівський В. вживає та розповсюджує наркотичні засоби, а саме амфітамін та травмадол.
Одного разу, я в свого сина знайшла наркотики- амфітамін, після чого в мене з сином була бесіда, де він мені розповів, що ці наркотики йому дав наркоман в пагонах герой Дубрівський В., вони разом з ним неодноразово вживали наркотики. А також син мені розповів що герой Дубрівський В. вживає травмадол.
На ці наркотичні засоби, які йому потрібні, герой Дубрівський В. добуває гроші вимаганням з підприємців Макарівського району, а саме підсилає неповнолітніх дітей до магазинів купувати горільчані та тютюнові вироби. А дане керівництво Макарівського РВ, керівник підрозділу Євтушенко В. покриває наркомана в пагонах героя Дубрівського В. Таким чином в Макарівському районі завдяки наркоману в пагонах-герою Дубрівському В. процвітає наркобізнес!!! Ми підприємці Макарівського району просимо оперативні служби СБУ Міністерства МВД звернути увагу на наркомана в пагонах-героя Дубрівського В. та вжити якісь заходи.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. не наговаривайте на Дубровского!!!!!Покупал у него недавно траву,нормальнаяя!!! у божка миксована и нужно банок 7 брать, кароче Ольховик и Божок парят хуйню, был ростроен. Дубровський фигни не парит!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ