Человек не терпит насилия!

Зампрокурора Запорожской области Кудрявцев А.Г.

Засиделся в своем кресле Андрей Геннадьевич. Умело надел личину требовательного профессионала и учит других жить. Пора ему понять, что вокруг не совсем глупые люди. В поднадзорных ведомствах Кудрявцева твориться бог весть что. Хотя бы взять тюремный департамент. Сотрудники Запорожского СИЗО в открытую жалуются, что руководство заставляет их страховаться в малоизвестной фирме “ПОЛТАВА”. Фактически нарушаются следующие требования антикоррупционного законодательства:

Стаття 6. Обмеження щодо використання службового становища

  1. Особам, зазначеним у пунктах 1-3 частини першої статті 4 цього Закону, забороняється використовувати свої службові повноваження та пов’язані з цим можливості з метою одержання неправомірної вигоди або у зв’язку з прийняттям обіцянки/пропозиції такої вигоди для себе чи інших осіб, у тому числі:

1) неправомірно сприяти фізичним або юридичним особам у здійсненні ними господарської діяльності, одержанні субсидій, субвенцій, дотацій, кредитів, пільг, укладанні контрактів (у тому числі на закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти);

И что делает Андрей Геннадьевич? Поручает прокурорскую проверку по этому факту многоопытному в тюремных вопросах Сережке Бахмуту, у которого жена в местном управлении исполнения наказаний работает.
Может быть Кудрявцеву напомнить еще одну статью, конфликт интересов называется.

Стаття 14. Урегулювання конфлікту інтересів

  1. Особи, зазначені у пункті 1 та підпунктах “а”, “б” пункту 2 частини першої статті 4 цього Закону, зобов’язані:

1) уживати заходів щодо недопущення будь-якої можливості виникнення конфлікту інтересів;

2) повідомляти невідкладно безпосереднього керівника про наявність конфлікту інтересів.

  1. Закони та інші нормативно-правові акти, що визначають повноваження органів державної влади, органів місцевого самоврядування, порядок надання окремих видів державних послуг та провадження інших видів діяльності, пов’язаних із виконанням функцій держави, місцевого самоврядування, мають передбачати порядок та шляхи врегулювання конфлікту інтересів.

Предлагаю привести другие эпизоды из деятельности Андрея Геннадьевича Кудрявцева, сноба и лицимера.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. Автор дебил и абсолютно не знаком с АГ
    Где фактаж? пустые фразы и обливание грязью.
    А слабо это все АГ в глаза сказать? я думаю что нет, потому что весь текст полный бред.
    Хoрош придуриваться

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ