Человек не терпит насилия!

Зеліцкій нач. Здолбунівського РВ УМВС Рівненська областьо

Люди шчоб ви тількі знали якій це дебіл, не знає скількі два на два, підкажуть 3 так і відповість. Все житя в управі МГБ відповідав за операцію ВІЗИТ, а тут ще один дебіл пан. Лазутко призначив його начальником в Здолбунові, куди ця міліція котиться в Рівному, не можна сказати чи навіть вгадати. Зустрічаю його у місті Здолбунів, кажу господін Зеліцкій ідіть на х-й, а він і не знає, що сказати. Навіть пити не вміє випє стограм і вітер його носить. А вже як службовим автомобілем їде містом то голова задерта више криши. Ми всі зним колись раніше працювали, но до цих пір не можливо збагнуть як такі люди можуть працювати в міліції, а щей керівником райвідділу. Він комісію у психолога би ніколи не пройшов можу заприсягтися.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. О да це нам всім відомо повністю підтримую автора цього нотатка. Він виглядить як неандерталець чи кімерієць тієї епохі коли зявлялися перші люди. Да Зелік ДЕБІЛ.

  2. Да повністю згідний, що він не дорозвинений, а його жінка коли відкриває рот, то все навкруги вимирає, а Зелік певно всирається. Я працював в ОВС знаю, що він ДЕБІЛ, це не є таємницею ні для кого навіть для теперішніх працівників.

  3. Він просто схиблений, а в роботі тупий як деревяне поліно. Заберіть його зі Здолбунова, схаменіться керівництво МВС.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ