Человек не терпит насилия!

Хто й за що давить ДАІ-шників колесами дорогих авто?

Напередодні Нового року, 30.12.11 крутий Мерс збив інспектора ДАІ на Європейській площі, кількома тижнями раніше на розі Прорізної-Хрещатику Бентлі збив регулювальник і протаранив з півдесятка машин, “накоцавши” на 0,5 млн. доларів. Міліціонери отримали досить тяжкі тиілесні ушкодження. Наша славна міліція, яка дзвінко рапортує про кожен розкритий (?) злочин, тут — мовчить, як риба об лід. Напрошуються недобрі припущення — раз мовчать щодо винуватців — значит винуватціь аж ніяк не опозиційні політики, інакше б уже був привід привід продемонструвати усьому світу звірячий оскал української опозиції. Якщо винуватці — бізнесмени, то навряд чи такі, які не обслуговують владу, спроможуться придбати “Континенталь” за 250 тіс. євро. Був би барига неугодний владі, на кшталт Бєні Коломойського — використали б ситуацію, щоб “віджати” і розорити. Так що напрошується висновок — винуватці близькі до влади. За що давлять — за те, що ДАІ-шники тримаються, як воша за кожух, за свою хабароємку роботу і ніяким чином не впливають на стиль і тип водіння крутих авто та дотримання їх власниками і водіями ПДР. Цікаво, скільки скалічених колег протягом місяця можуть спонукати ДАІшників або з пролетарською ненависттю й комсомольським завзяттям дрючити “крутеликів”, або оголосити страйк проти власного безпряв”я, яке компенсується можливістю тихо “брати на лапу”?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

5 ответов

  1. Чем отличается место ДТП со сбитым ГАИшником от места ДТП со сбитым собакой? Во втором случае на дороге четко видно след экстренного торможения.

  2. Сегодня ГАИшников уже не просто давят, сегодня их заставляют брать на себя вину за губернаторские ДТП. Или не так?

  3. Ну о чем здесь можно говорить? Что такое жизнь и здоровье какого — то там гаишника по сравнению с благополучием и нормальным комфортным состоянием духа тех, кто их сбивает ? Заплатили бабки, чтоб не гавкали, и все. Мы сами хотели этот уклад жизни, и вот теперь жрем его вместо каши. Сейчас все вопросы так решаются, иначе бы не давили никого и не разъезжали бы по Киеву в авто за миллионы долларов. И дело здесь вовсе не в партиях и оппозициях. И у тех, и у других и у просто крутых достаточно денег, чтобы заткнуть пасть и руководству гаишному, и прокуратуре, и всем остальным.

  4. Хто давить — Ви, пане 1717, самі написали. За що — а за те, що на дорозі стояли. І при тих “дружніх” стосунках, що панують нині між міліціонерами, навряд чи хтось із них відкриє рота на захист постраждалих колег, у кращому випадку — складуться на лікування і тихенько поспівчувають.

  5. Бедняк
    Ну о чем здесь можно говорить? Что такое жизнь и здоровье какого — то там гаишника по сравнению с благополучием и нормальным комфортным состоянием духа тех, кто их сбивает ? Заплатили бабки, чтоб не гавкали, и все. Мы сами хотели этот уклад жизни, и вот теперь жрем его вместо каши. Сейчас все вопросы так решаются, иначе бы не давили никого и не разъезжали бы по Киеву в авто за миллионы долларов. И дело здесь вовсе не в партиях и оппозициях. И у тех, и у других и у просто крутых достаточно денег, чтобы заткнуть пасть и руководству гаишному, и прокуратуре, и всем остальным.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ