Человек не терпит насилия!

ВГО Комітет по боротьбі з корупцією єфіменко

Я, Володимир Мозговий заявляю про свій вихід із членства Всеукраїнської громадської організації “Комітет по боротьбі з корупцією в органах державної влади, правоохоронних органах, прокуратурі та судах” та складаю із себе повноваження Прес-секретаря Голови Комітету.

Публічно відрікаюсь від твого Комітету та бажаю твоєму Комітету неповторювати шлях Джорджа Сороса, бо то дорога до маразму бариги. А тим, хто в Комітеті фанатіє від сіонізму, нагадую, що сіонізм – це расизм! Та й прокурори з Донбаса православні. Тобі ж бажаю, щоб ти тільки небрехав прокурорам, бо ти ж публічна особа – Голова Комітету. :))) Ти ж знаєш, що буває з екс-СБУшними брехунами?! Тож, неповторюй їх долі. Неповторюй шлях таких публічних осіб, як: екс-Голова СБУ Турчинов, екс-Голова СБУ Марчук, екс-Голова СБУ Наливайченко й екс-СБУшник Міністр (бувший) внутрішніх справ Луценко. Бо Наливайченко вже не при ділах, Марчук й Турчинов покищо ходять (самі) на допити в Генпрокуратуру, а Луценко вже сидить в СІЗО. Вікторович, роби висновки! А своїм баригам можеш брехать, бо вони й самі такі. Знай, що особисто я підтримую прокурорів з Донбаса в їх антикорупційній діяльності – це добре, що є намагання навести в країні порядок. Ти подумай, чому твої Едуард однолітки на колінах нешістєрять, а обласними прокурорами працюють? Хоча – кожному своє, кому Головою Комітету працювать, а кому прокурором області.

Прикро, що ти своїм ставленням до мене спровокував мене – ввічливу людину до привселюдної грубості. Ти ж мені брехав протягом 4-х (!) років. Втомився я від твоєї брехні! БАСТА!!!

22 квітня 2011 року

Володимир Мозговий

P.S.: Телефон й фотоапарат котрі ти мені залишив – я їх розбив! Ти нетримай за це все на мене зла, бо й я вибачаю тобі твої зобов”язання.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

20 ответов

  1. У всех вас одна судьба — следствие, прокуратура, суд, тюрьма. Каждому воздаться за содеянное. Жадности много. Хочется украсть немножко больше, еще чуть-чуть, еще трошки, ну вот еще раз и все…, пронесло…, буду брать больше…

  2. Чесно кажучи, я так і не зрозумів — про що саме брехав пан Єфименко панові Мозковому?! Грошей не заплатив або що ще?

  3. Блядь, вы уже все зажрались, какая в жопу борьба с корупцией, твое выражение это жарт: “Знай, що особисто я підтримую прокурорів з Донбаса в їх антикорупційній діяльності – це добре, що є намагання навести в країні порядок”. Самого не тошнит от такой борьбы с корупцией.

  4. ефименко зашел уже слишком далеко и знает лишнего про темные дела администрации Президента и генпрокуратуры предостаточно. При смене власти, которая рано или поздно (хочется конечно чтобы “рано”) всенепременно произойдет, с удовольствием прочитаю как он каким-нибудь эдаким своеобразным способом ”самоубился”.

  5. Ничего удивительного в этой ситуации не вижу, как это ни прискорбно. В обществе, где правят только деньги, отсутствует мораль-такие случаи- обыденные вещи.Глядя на хвэйс этого прихвостня уже закрадываются смутные сомнения, рожа больно крысоватая , неужели Мозговой мог так пролететь, шото тут не то. А насчёт жертв этого кидалы, так это у украинцев нараз, любят перед начальством пресмыкаться, как же, такой благодетель, от и вляпались. Ну чувак канешно с башней не дружит, видать сказывается отсутствие образования в реале. Иначе был бы осторожнее, с его здибностями мог бы далеко пойти…

  6. Кто-то может внятно сказать: решает Ефименко какие-либо вопросы в Генеральной или нет? Я его как-то видел вместе с Пшонкой (на какой-то пресс-конференции) — так что видимо все-таки вхож в “первые кабинеты” ГПУ. Кто-то непосредственно сталкивался с ним..?

  7. Нет, ефименко не из наших. Ни одна еврейская мама, такую мразь вырастить не сможет.

  8. За рахунок чого живе Єфименко? В нього дороге авто, ходить по дорогих ресторанах… Хто його ”кришує”?!

  9. Манюня

    Объясните мне вот что. Целью любой общественной организации не является получение прибыли. На какие же средства живет автор этого письма? Зарплаты он по идее не получает, бизнесом, как сказано в письме, занимался раньше. А сына растить надо, и лечиться тоже за что-то надо. Наверное, “раскручивает” на деньги тех людей, о котрых имеет определенную информацию как о коррупционерах. Вот вам и ястреб…

  10. Презерватив — это временный одноразовый контрацептив, а гондон — это постоянная черта характера и на всю жизнь…

  11. Трогательно, не правда ли? «Президент Украины под руку» с каким-то Ефименко. Потом – рядом с Медведько. Видно, что у чувака реальное хобби – фотографироваться с известными людьми. Для чего? Наверное, чтобы кого-нибудь «разводить». А может он как баба Параска, просто тащится. Не знаю. Знаю одно, что одного взгляда на сайт этого «комитета» достаточно для того, чтобы определить, что его владельцы по-меньшей мере неадекватны.

    Но парадокс заключается в том, что этот самый Ефименко таки действительно встречается с Президентом, с Генпрокурором, а временный глава СБУ Валентин Наливайченко его вводит в Общественный совет при СБУ.

    Цитируем еще одно сообщение «комитета»: «15 травня 2008 р. на засіданні “круглого столу” (у Службі безпеки України) неурядових українських та міжнародних організацій з питань протидії корупції у рамках Міжвідомчої робочої групи з питань протидії корупції Голова всеукраїнської громадської організації “Комітет по боротьбі з корупцією в органах державної влади, правоохоронних органах, прокуратурі та судах” Едуард Єфіменко запропонував створити в усіх областях України Громадські ради при обласних управліннях Служби безпеки України та подарував в.о. Голови СБУ Валентину Наливайченку інформаційні антикорупційні плакати Комітету по боротьбі з корупцією та футболку власної розробки з портретом Президента України та написом “USCH! The BEST!” й від Комітету по боротьбі з корупцією запропонував допомогу Службі безпеки України. В.о. Голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко зі свого боку запросив Голову Комітету по боротьбі з корупцією Едуарда Єфіменка увійти до складу Громадської ради при Службі безпеки України на що Едуард Єфіменко подякував й сказав, що заява для цього уже готова. Також, Валентин Наливайченко зазначив, що обов’язково буде налагоджена співпраця регіональних структур СБУ з відділеннями Комітету по боротьбі з корупцією по областях та підкреслив: “Це буде КЛЮЧ до УСПІХУ”.

    Прес-секретар Голови Правління
    Комітету по боротьбі з корупцією Володимир Мозговий»

    Ну не торжество ли гуманизма? Когда люди с конкретными тараканами в голове встречаются с Президентом, возглавляют общественные организации и вообще, живут полноценной политической жизнью. Европа должна просто обзавидоваться. Они там у себя борются за то, чтобы сумасшедшие реально в правах с нормальными людьми уравнялись, а у нас психи уже давно стали общественными деятелями. И наверняка тот же Ефименко еще и депутатом станет. У нас ведь медкомиссию перед выборами проходить не нужно.

    Впрочем, чему собственно удивляться. Какая борьба с коррупцией – такие и организации. И чем собственно, тот же Ющенко нормальнее Эдуарда Ефименко?

    Иван Демидов, «ОРД»

  12. Голова ВГО “Комітет по боротьбі з корупцією в органах державної влади, правоохоронних органах, прокуратурі та судах” Едуард Вікторович Єфіменко-мерзотний кидала…

  13. Предложили порешать вопросы в органах через ефименко. Вроде аргументы весомые, люди “уважаемые”, но после прочтения ветки — сомнения…

  14. Знаю эдика с детства.Пока есть эдик который ни дня не работал.и учился СПТУ.зная его и все его “заслуги перед родиной”, корупция будет только крепнуть,только увеличивая деньги в этих “честных” руках.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ