Человек не терпит насилия!

Поновлення на роботі в митниці…можливо це тепер???

Знаю що за час 2010-2011 років(тобто за час “Катлетніка і Ко”,дай Боже йому “міцного” здоров”я ) багато митників були звільненні з митних органів.Думаю що багато із бувших заходять на цей сайт, цікаво знати чи хтось поновився,якщо так-поділіть досвідом!!!(суд першої інстанції мною виграно!!!)

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

52 ответа

  1. Да восстанавливают ( выполняя постановление суда в части немедленного исполнения)! И предлагают уволиться по согласованию сторон. Согласился — хорошо, не согласился — п.6, ч.1, ст 30 Закона Украины “Про державну службу” ( За порушення присяги…..). История уже знает такие случаи.

  2. На другой ветке ктото писал, что есть негласное распоряжение, увольнять только по порушенню присяги и даже не по собственному.

  3. Я,нарушил Присягу держслужбовця, несумлінно працював у митниці.
    Як з цим жити далі, що робити? В мене таке відчуття що я “родіну продав”. Та дивує тільки одне ЩО, ЦЕ ЗВИНУВАЧЕННЯ ВИНІС МЕНІ САМ -Калєтнік.А він хоч знає що таке- присяга.

    Та на цей час вже немає жодних сумнівів що митниця це ТОВ ” Калєтнік і КО”.
    І саме це “КО” -насамперед конкретні козли.

  4. Разбирающемуся в ракетах недалекому юристу. Не вводите людей в заблуждение. Учите Гражданский процессуальний кодекс.

    ПРОЦЕСУАЛЬНІ ПИТАННЯ, ПОВ’ЯЗАНІ З ВИКОНАННЯМ СУДОВИХ РІШЕНЬ У ЦИВІЛЬНИХ СПРАВАХ ТА РІШЕНЬ ІНШИХ ОРГАНІВ (ПОСАДОВИХ ОСІБ)
    Стаття 367. Негайне виконання судових рішень
    1. Суд допускає негайне виконання рішень у справах про:
    4) поновлення на роботі незаконно звільненого або переведеного на іншу роботу працівника;

    Коментар. У даному випадку рішення суду є обов’язковим, а не факультативним.
    Негайність виконання полягає з часу його оголошення у судовому засіданні

  5. Для Васи.
    У відповідності до частин 1 та 2 статті 19 Кодексу адміністративного судочинства України
    адмнінстративні справи вирішуються за місцезндженням позивача.
    Тобто треба звертатися до місцевого загального суду, який на даний час, має право розглядати справи зазначеної категорії як суд першої інстанції (астина 1 статті 20 КАСУ).Оскарження його рішення йде в порядку передбаченому частиною 2 цієї ж статті. Разом з тим треба мати на увазі розподіл судових установ для кожного регіону. Що стосується конкретного питання — звільнення за порушення присяги.

  6. Для всех. Правовое решение уголовных дел по ст. 201 УК и Таможенного кодекса по ст 352. Искючительно импорт. Документы :краткое резюме, кто (не обязательно все данные, по возможности страна експорта, страна контракодержателя), когда груз/товар пришел и свое видение проблемы. Ответим через 12 часов. [email protected]

  7. Справи про діяльність суб”єкта владних повноважень (яким є митниця і ДМСУ в цілому) відносяться за підсудністю до окружних адміністративних судів, а ніяк не до загальних (сам поновлювався в адмінсуді)

  8. а можна з цього місця по-детальніше(якщо є такий досвід поновлення),що?як?і з якою послідовністю треба робити,щоб все таки поновиться на посаді в теперешній час????дякую!!!

  9. Хочеш поновитися — не питання. Поновлення можливе. Суто гіпотетично. Якщо відкриєш виконавче провадження і нібито притисниш Катлєтніка до стінки.Але щуру закони не писані. В нього дах- тато і Льовочкін. Далі два варіанта. Перший, якщо домовишся з юристами (місцевими і з Чорною з ДМСУ) і за певну винагороду (до 5 тисяч євриків або у.о.) напишеш заяву за угодою сторін тоді вийде два накази один про поновлення та звільнення за угодою сторін. Якщо ви віднесені до списку “особистих друзів” КІГа і Дерисрака то вас поновлять і відразу звільнять за нове порушення присяги (колишні вбешники накопають застарілого гімна). А далі судіться до позеленіння. З моєї точки зору єдиний вихід — інформаційний запит до ДМСУ згідно закону про доступ до публічної інформації з проханням надати відповідь на наступні питання:
    1. Кількість наказів Катлєти з березня (квітня) 2010 року про звільнення за порушення присяги та дисциплінарному статуту.
    2. Скільки справ розглянуто в окружних адмінсудах — скільки позовів задоволено, скільки відмовлено.
    3. Скільки справ перебувають на розгляді в окружних судах.
    4. Скільки подано апеляцій ДМСУ або позивачами. Їх результати. Скільки справ перебувають на розгляді.
    5. Скільки касаційних скарг подано ДМСУ та окремо незаконно звільненими до ВАСУ. Результати їх розгляду.Скільки перебуває на розгяді — відкрито провадження.
    6. Скільки рішень судів виконано ДМСУ добровільно. Скільки за виконавчими провадженнями.
    7. Скільки людей поновлено на роботі і працює в митних органах на даний час- 0.
    8. Скільки людей поновлено за рішенням судів та звільнено за угодою сторін.
    9. Скільки людей поновлено та звільнено за порушення присяги або за дисциплінарним статутом.
    10. Скільки коштів виплачено митницями незаконно звільненим за вимушені прогули.
    11. чи проводились з даного приводу службові розслідування?
    12. Чи стягнуті з високопосадовців винних у незаконному звільнені витрачені бюджетні кошти у порядку регресу.
    13. Чи проводилась перевірка ДМСУ Генеральною прокуратурою, КРУ… з приводу масових незаконних звільнень та чи вирішувалось питання щодо наявності в діях керівництва ДМСУ ознак злочинів за зловживання владою або інших посадових злочинів в тому числі за порушення трудового законодавства.

    Це чорновик запиту. далі потрібно його доповнити і примусити ДМСУ надати відповідь у 5 денний термін. отриману відповідь передати разом з копією виступу голови ВАСУ Пасенюка про збільшення позовів у 4! рази у 2011 році у порівнянні з 2010 роком передати журналістам (Кошкіній. Бутусову або Лещенку) для проведення журналістського розслідування з висвітленням у ЗМІ чисельних фактів порушення вимог Конституції ГОловою ДМСУ Калєтніком та невиконання виконавчою владою постанов суду. Десятки людей мають на руках рішення ВАСУ та апеляційних судів. Катлєта користається тим що всі відмовчуються і відстрілює усіх поодиці. Але статистика вперта річ. Після публікації статті у ДТ, ЛБ або УП Янек на всяк випадок виб”є Катлєті пару зубів та зніме з нього штраф за підрив авторитету. на більше розраховувати не варто. Ублюдка знімуть лише у випадку якщо ситуація повністю вийде з під контролю і Янук буде змушений зі страху масових заворушень (виступ афганців це перший дзвіночок) звільнити Катлєт і собачників. Час “ч” наближується. Бидлоті ДМСУ- не дрочіть людей задарма. Винесуть уперід ногами.

  10. А где наш профсоюз? Я смотрю, например — менты, трепыхаются и кое-что у них получается.
    Интересовался у юристов: по закону можно создавать профсоюз из трех человек минимум и согласие на увольнение дает тот профсоюз в котором состоишь. только нужно провести собрание, направить потом документы в юстицию на легализацию и уведомить начальство об учреждении профсоюза. Если создавать профсоюз под эгидой военных или ментов, так можна и под их уставом.

  11. На Чернігівський митниці, 22.06.2011 року було поновлено 7 чоловік ( перше звільнення -31.10.2010р), 23.06.2011 року -всіх сімох було звільнено за Порушення присяги. На цей час всі сім зазначених осіб виграли суди, але великий правознавець знову невидає накази про поновлення.

    Всім хто має на руках Постанови про поновлення ( бажано після опеляції)звертайтесь до суду першої інстанції — з заявою про подання Звіту про виконання рішення відповідачем згідно ст.267 КАСУ , потім після першого засідання -з клопотанням про накладення штрафу.

    Якщо ненакладуть штраф то в апеляцію.Хоч суд і по разному трактує цю статтю бо нема практики але сама можливість накладення штрафів від 100 мін/зарплат до 300 мін/ зарплат у “великих” керівників визиває мандраж.Треба тільки добитися щоб комусь одному наклали цей штраф і тоді ” лед” тронеться.

    Також зауважую що в цьому випадку ви звертаєтесь до суду тільки з ЗАЯВОЮ а не з позовом.

  12. Поновлення можливо завжди. Але чи є в цьому сенс, коли всі керівники ко..и. Аморальні уроди. Як можна з ними працювати, хіба що на себе.

    Жоден з них неможе відповідати за свій базар.

    Тому і виникає питання якщо ми живемо по ” понятиям” то чому у нас бал правлять -суки.

  13. Скажу Вам тільки одне! Коли після багатьох років роботи у митниці, тебе як викидають на вулицю, по беспределу, і ти починаєш судитись за поновлення то багато чьго відкривається.

    Наприклад:

    з митницею судитись немає сенсу бо керівники невиконують рішень судів;
    самі звільнення проводяться таким чином що при вивченні документів у суді які стали підставою звільнення ( БО при звільненні у митниці ненадається жодних документів навіть для ознаймлення)стає дибом все нетільки волосся;

    Після всього цього на бувших колег дивишся по іншому.
    А краще б їх небачити зовсім.

  14. Коментуючи приведену раніше інформацію щодо прес-конференції Калєтника, хочу звернути увагу на те що, він чітко зазначив:

    -“Практика, яка існувала в минулі роки щодо звільнення працівників митних органів “за власним бажанням”, а насправді за різного роду правопорушення, сьогодні повністю відмінена. І через багато років кожний новий керівник митної системи зможе мати правильний орієнтир щодо того чи іншого працівника. Тому що настав час називати речі своїми іменами.”

    Тобто він вказав що тепер ніхто незможе звільнитись за власним бажанням, щоб потім прийти знову на митницю, бо цей ” лицар” права встановив такі правила на митниці, звільняти всіх тільки за Порушення присяги.

    Щоб у наступному його приєники мали орієнтир.
    Бо він свого часу за недостачу платежів у сумі — 19 000 000 гривень, писав заяву за власним бажанням А ПОТІМ ПОНОВИВСЯ.
    І тепер це йому неподобається.

    Почитайте уважно його відповіді на прс-конфернціїі ви будете здивовані, інтелектом самого визначного керівника всіх часів.

  15. На Чернігівський митниці очікується поновлення № 3,одних і тих же осіб. У юридичному відділі цієї митниці справи біля Призвищ звільнених осіб позначаються так ” Калєтнік-1 , калєтнік-2”.Скоро вже потрібно буде виділяти окрему кімнату для для кожного звільненого, бо якщо буде ” Калєтнік-10, калєтнік-50”, хоча так можно судитись і до пенсії, багато хто вже і звик.

  16. Ну а как вы прокомментируете такую ситуацию- при ликвидации таможни было подано в суд 2 исковых заявления, суд окружной обоим отказал во всем, суд апелляционной инстанции одного восстановил НЕГАЙНО, а другому снова отказали во всем. Исходные все одинаковые, в суде апелляционной инстанции разные коллегии судей. Есть ли надежда на ВАСУ при таком раскладе?

  17. Конечно есть шансы и не маленькие. Но нужно в КАСУ обязательно к касационной жалобе приложить копию второго решения ( положительного), и изучить внимательно на что посылаются те и другие.

    Но рассмотрение в КАСУ будет не скорым.

    А после апеляции решение вступает в законную силу.

  18. слышал что по системе начали проскакивать приказы о восстановлении на работе, кто что слышал, знает- поделитесь информацией!А кто знает не связано ли это, как бы, с заключительной фазой сокращения?(восстановляют что б сразу же и сократить???????)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ