Человек не терпит насилия!

Як заробити мільон гривень на своїх колегах в дар ура

На перший погляд для людей, які мають хоть трохи совісті, незважаючи на порядність, Кодекс державно службовця, честь і гідність працівника митної служби України, та маючи Бога в душі на це нездатні. Але забувши про честь і гідність одібрати кошти у свого колеги дуже просто, а робити це потрібно так, як це робиться у Департаменті аналітичної роботи, управління ризиками та аудиту керівником якого був Лисий В.М. який разом з Моревим О.Г. та Науменком Ю.С. і розробили таку схему поповнення власного бюджету за рахунок своїх колег.
А схема слідуюча:
1. Спочатку треба підібрати двох вірних осіб, бажано, з номенклатури начальників відділів або їх заступників. Що було і зроблено, це Морева О.Г. та Науменка Ю.Г. (шакалів).
2. Шакали підбирають собі подібних (шакалят), бажано з числа тих працівників, які малий час працюють в митних органах і не знають що таке честь і гідність. А якщо ці шакалята сплачують за проживання (наймають квартири) то це ідеальний варіант. Що було і зроблено, це Мельнік В.І., Жеребець В.А., Столпаков В.М., Шерсткий О.О., та інші.
3. Тепер щоб все виглядало правдоподібно треба розробити супер завдання, яке шакалина зграя буде виконувати. Так і зробили, на митниці направили ряд орієнтувань стосовно завершення здійснення митного контролю за визначеними Даром товарами здійснювати тільки за обов’язковим погодженням з Даром.
4. Далі розвиваємо бурну діяльність, вихід на роботу у вихідні дні, у робочі на 8-00 годин, з роботи в 20-00 у зв’язку з узагальненням та наданням керівництву добової інформації, а на справді гуляючи на комп’ютері в ігри.
5. Далі все просто, при розподілі премії, яка виділена на підрозділ, в даному випадку аналітичний відділ, на себе (шакалів) та шакалят розподіляються найбільші суми, вони досягають від 4 тис. грн. до 10 тис. грн. тільки премії. А звідси слідують і послідуючі нарахування. Таким чином зарплата досягає значних розмірів. І це все здійснюється під видом за виконання особливого завдання.
6. Після цього, Морев О.Г. разом з Науменком Ю.С. збирають кошти у своїх шакалят, залишаючи їм деяку суму, яка їх влаштовує.. Таким чином збагачуються шакали та шакаляча.
7. В подальшому, зібрана сума коштів Моревим О.Г., разом з Науменком Ю.С, передається Лисому В.М.. Дана сума, в залежності від розміру виділеної премії на аналітичний відділ в середньому становить 20 тис. грн. щомісячно.
Таким чином, незважаючи на те, що в даний час Лисий В.М. очолює Департамент боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Держмитслужби, схема власного збагачення успішно працює у Департаменті аналітичної роботи, управління ризиками та аудиту і грошенята падають в кишені. Кожний місяць, обібравши в Дарі своїх колег Морев О.Г. та Науменко Ю.С. везуть дань своєму головному шакалу Лисому ці брудні прокляті працівниками Дару грошенята.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

14 ответов

  1. Заказа нет. Есть дебилизм. Аффтар легко индентифицируем по своему посту. На носу реорганизация.

  2. Дорофей(крысеныш)!!! статья как сочинение на “3”, но по сути изложенной темы “1”!!!

  3. НУ НАРЕШТІ І ДАР ПРОКИНУВСЯ. ЯКЩО ЦЕ ТИ, ВІТАЛІК, ТО МОЛОДЕЦЬ. НІЧОГО МОВЧАТИ. СХЕМА ЛИСИЙ-МОРЄВ ІСНУЄ І НІЧОГО ГНАТИ НА АВТОРА. ПРОСТО ВСІ БОЯТЬСЯ. ПРЕМІЇ БУЛИ ПО 800% І ЗАПЕРЕЧИТИ ЦЬОГО НЕ МОЖНА.

  4. Схема реально действующая, зная перечисленных шакалов и шакалят понимаешь, что все правда от начала до конца, за ребятками еще и похлеще грехи водятся, а здесь просто чтоб кости опричникам подбрасывать за счет государственных денег, не из собственного же кармана платить, а так вроде бы почти официально. То что автора вычислят далеко не факт, ну а если и вычислят, пусть соли ему на хвост насыпят

  5. Учитывая, что вышеуказанные лица получали по 2000%!!! премиальных, в то время как остальные 20%, похоже на правду

  6. агов.. цбар… а що це за цербери шматують франківську митню…вже порядні люди від них ховаються.. хто знає поясніть

  7. так ведь только они и работают…так качественно что им еще и премии доплачивают не только комерсанты молодцы

  8. а правда кому это еще разрешили ездить от дара кроме лиц указанных выше…и что дар делает в ивано франковске там же нет переходов наверное граница уже на замке

  9. Народ еслт ви считаете что это Дорофей, то это все бред, у него нехватет силенок такое написать, тут надо брать выше, тех кто знает хорошо всех этих и кто сними работал,а если взять то это все такая чуж, что дальше некуда. Забейте болт на все это и не партесь

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ