Человек не терпит насилия!

Как генерал Павел Гуцол ГУ «К» СБУ напрягает

Гениальный генерал Павел Гуцол, разбогатев от железнодорожных перевозок теперь в состоянии прикупить себе целое управление ГУ СБУ. ОРД об этом живописал на днях.
http://ord-ua.com/2009/07/15/korporatsiya-gutsol-and-k/?lpage=1
Правда, афффтар какой-то дежурный к этой статейке обозначился — Сергей Никонов. Интересно, сколько этому самому Никонову отстегнули за “шкурку” Гуцола?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Разведчик! аккуратно с Гуцулом! на соседнем форуме, тем кто на него “бочку катит” — пулю то ли в лоб, то ли между глаз, но обещают… так что имей ввиду!!!

  2. 17.04.2009 р. на ім”я Міністра МВС України народним депутатом Дем’янчук Вікторією Олександрівною було направлено депутатський запит щодо ненадання Генеральною прокуратурою України та Міністерством внутрішніх справ України належної правової оцінки фактам грубих порушень у сфері службової діяльності з боку начальника лінійного управління на Південно-Західній залізниці управління Міністерства внутрішніх справ України України на залізничному транспорті Павла Гуцола. У відповіді, яка, до речі, була отримана лише 12.05.2009 р. (хоча для надання відповіді нардепу відповідно законодавства відводиться 10 днів), йшлося про те, що факти, викладені у запиті підтвердились. Чого ще чекають правоохоронці щоб посадити цього корупціонера за грати?

  3. 17.04.2009 р. на ім”я Міністра МВС України народним депутатом Дем’янчук Вікторією Олександрівною було направлено депутатський запит щодо ненадання Генеральною прокуратурою України та Міністерством внутрішніх справ України належної правової оцінки фактам грубих порушень у сфері службової діяльності з боку начальника лінійного управління на Південно-Західній залізниці управління Міністерства внутрішніх справ України України на залізничному транспорті Павла Гуцола. У відповіді, яка, до речі, була отримана лише 12.05.2009 р. (хоча для надання відповіді нардепу відповідно законодавства відводиться 10 днів), йшлося про те, що факти, викладені у запиті підтвердились. Чого ще чекають правоохоронці щоб посадити цього корупціонера за грати?

  4. Как чего они ждут?! Всё и так понятно!!! “Зарядили цифру” и ждут пока генерал нужных денег заработает — дабы поделиться… Читай статью внимательней!!! Он уже всех купил, кто его арестовывать то пойдёт?!

  5. похоже всех, кто на Хенерала бочку катил — уже либо купили, либо пристрелили… на интересные мысли наталкивает полная тишина в эфире…

  6. Ау,где бабки,где обещанные пули,или хенералы-пенсионеры переодевшись в спортивные костюмы и надев памперсы скромно готовяться к встрече с вновь ПРишедшими на их теплые места молодыми следаками,голодными и злыми?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ