|
|
|
| Автор |
Сообщение |
|
Невже ми самі себе не поважаємо,коли дозволяємо отакому покидьку (змушує це сказати!) як недзельському,нести таку єресь! З приводу чого обурення?!-Що Клички,як всесвітньовідомі спортсмени, були запрошені на ювілей до екс-президента?А провокатора штатного недзельського не запросили? Й там не було тих,з приводу чого чи кого треба було обурюватися?ТИх,хто наприклад,працюючи тоді в оточенні кучми,зраджував йому,допомагав втілювати касетний скандал в Україні й вів Україніу в бездну громадянської війни й інтервенцію "братніх" миротворців от путіна?Я спочатку,добре знаючи гнилу натуру недзельського,чому й за що його вигнали із розвідки,все-таки не дпускав думки,що він -сам агент.Працюючи там,не складно підозрювати всіх й дійти до крайнощів.Але потім,коли побачив як той шукає "захисту" й намагається пригрітися в дурній славі виродка-зрадника мельниченка,зрозумів,що насправді їх поєднує.Через деякий час,аби марно не поширювати свої підозри,з гіркотою підтвердив через друзів свої побоювання.Отоді й зрозумів:Який же я був наївний,коли довірливо вислуховував його не чоловічі хлюапння з приводу незаконного звільнення,бабські брудні наклепи на своїх колег (найбільше діставалося Олександру Скіпальському),на Ющенка, перед яким Недзельський колись плазував,а тепер брудно хає. Й багато чого чого іншого.Але прожектором в тунелі стала пропозиція недзельського створити "партію офіцерів" для порятунку України й величезні серйозні гроші від миколи мельниченка(!).Безробітній екс-майор знову хоче збурити Україну.Неважко здагадатися,для чого й кому це потрібно.Спочатку здалося,що не розчув, жартом.Але потім мені пояснили,що він (Петро!) може стати таким собі Піночетом в українському варіанті.Два дні ходив як під обухом.Виявилося,що не лише мене посвятили в таке.І ось всі "орд" призвели до відкриття:екс-полковник Недзельський теж працює не задля України!
То ж читати цю маячню вже й бридко, й нудно.Для чого чіпати тепер того кучму, якщо він залишився, а проблеми залишилися? То закликаю колег, українських офіцерів:якщо ви бачете,що назустріч вам йде Петро недзельський,- обминіть. Не подайте руки.Не марайтеся!
|
|
|
|
Автор |
Сообщение |
|
обурення
(16.08.2008, 03:17)
|
Клічки продемонстрували їхню чоловічу гідність.
|
|
Помогший Кличкам когда их кинули на деньги.
(16.08.2008, 19:52)
|
Петро прав!!!! НА все 100 процентов. А Кличкам должно быть стыдно.... Хотя...Они же стали политиками. А Какой там стыд?
|
|
Аноним
(16.08.2008, 21:55)
|
Кто ж такие Клычки? По-сути - это петрушки, роль которых за бабки махать кулаком в загоне для мяса на потеху богатеньким буратинам и их обколотым шлюхам, остервенело визжащим за кадром "убей его". За бугром этих чемпионов - по три рубля в базарный день не берут. Битый Тайсон на пенсии на порядки больше получает - бо то Тайсон.
Опять же за бугром боксерских чемпионов зовут в приличное общество, когда те чем-то типа благотворительным там занимаются с детьми Африки. А если они торгуют мочой под названием пы-и-и-во, то расцеловываться с ними не станут.
В общем подарок для Данилыча - самэ той. Чемпийоны на банкете, недорого.
|
|
Українець
(17.08.2008, 13:51)
|
Мені здається, що невірно дали назву цій гілці. Не про братів Кличків, як про весільних генералів треба тут говорити, а про автора цієї галіматьї на вашому сайті про них. Про самого автора тієї статті - весільного полковника військової розвідки, товариша - " пана" Нєдзєльського.
Хто такі брати Клички - знає увесь світ. Але ж, хто ж такий товариш Нєдзєльський? Хто, крім нього самого, про нього знає?
|
|
ДЕНЬ
(17.08.2008, 13:58)
|
Виталий Кличко, баллотирующийся в мэры Киева, утверждает, что его спортивная карьера не отразилась негативным образом на мысленных способностях.
«Кто-то иронизирует, что, дескать, смотрите, он спортсмен, его били по голове, и, как в том анекдоте: «А ею я еще ем». Я хочу сказать, что этим видом спорта занимались очень многие люди, авторитет которых неоспорим. Мало кто оспорит достижения таких людей, как, скажем, Джек Лондон, Эрнест Хемингуэй, Пифагор (он, кстати, был чемпионом Олимпийских игр по боксу в древней Греции). Так что аргумент «спортсмен – плохой политик» выглядит, мягко говоря, неубедительно», – заявил он в интервью газете «День».
По словам Кличко, несмотря на то, что «оранжевым» пока что не удалось договориться о едином кандидате на выборы в Киеве, он не жалеет, что в 2004 году вышел на Майдан вместе с Юлией Тимошенко и Виктором Ющенко.
«Майдан – это самое большое наше достижение последних лет. Может быть, на все 100% не были осуществлены все ожидания Майдана, однако те события, я думаю, нам придется еще неоднократно переосмыслить и дать им не эмоциональную, а объективную оценку», – считает Кличко.
|
|
Острівний
(17.08.2008, 16:41)
|
Чому це пан Нєдзельський не відомий? На Острові він дуже навіть "відомий".
Опинився цей "герой - розвідник" на Острові на початку 90 - х. Прибув туди з посади кадровика у соціально - психологічній службі пана Муляви, спадкоємиці радянських політорганів.
Пригрів його там певний пан Магаляс, заступник Скіпальського. До того часу до розвідки Нєдзельский жодного відношення не мав. За кордоном по лінії Острова у подальшому також ніколи не служив. Жодними іноземними мовами не володіє. В оперативних підрозділах Острова також ніколи не служив. Зате відразу проявив жадобу до легкої здобичи, неабияку манію величі та хворобливої заздрощі до йнших, більш успішних, що були поруч із ним. А також, скандальність та смак до демагогії і інтриг під псевдо - націоналістичними гаслами із елементаим свідомої провокації.
Уся його подальша служба на Острові була повязана із неофіційною комерційною діяльністью в інтересах Магаляса. А єдний його "подвиг" - це тусовка з австралійською діаспорою і отримання шахрайским шляхом заповітних грошей від колишнього вояка УПА, що помер у Австралії. На які були відразу були куплені квартири для Нєдзельського особисто, для начфіна, зам. по тилу, та його покровителів: генералів Лєгамінова та Магаляса.
На цьому його карєра на Острові і закінчилася. Бо за ці квартирні афери він і був разом із цими ж генералами звільнений у подальшому із Острову новим його керівником Смєшком.
Згодом Нєдзельський попав під суд за наклепи у ЗМІ на ГУР МО України і отримав діючий на цей час судовий вирок із умовним терміном, по позову до нього з боку наступного керівника ГУР МО О.І. Галаки.
У 2002 - 2003 роках Нєдзельський активно поширював у ЗМІ фальшивки та наклепи на України, на зразок того, що радарні установки "Кольчуги" були таємно перевезені свого часу із Білорусії до України, щоб обдурити при підрахунках західних експертів, які прибули у той час в Україну для іспекції.
Дуже патріотичний його вчинок для посилення міжнародного іміджу та національних інтересів України. Говорить про високі його "офіцерські якості". Тим більш, що зараз уже всім відомо, що жодних "Кольчуг" до Іраку з України не постачалося і американці їх там не знайшли. Але у ті часи, навіть Тимошенко повелася на його "розвідувальну інформацію" та зробила заяву для преси. Добре, що після цього зрозуміла с ким має справу і його просто відшила у подальшому від неї.
Раніше першим ворогом цієї людини був Кучма. Зараз - діючий Президент Ющенко, брати Кличкі та мабуть усі інші, хто його просто, НЕ ПОМІЧАЮТЬ.
То, може, просто це і треба робити: НЕ ПОМІЧАТИ цю людину, який очевидно потрібна допомога психохо - терапевта.
|
|
Ананім
(18.08.2008, 23:23)
|
Дякую "Острівному" ха таке доповнення по недзельському. Я просто не став розпилятися. Бачу,що народ освідомлений.
|
|
Крылов
(19.08.2008, 18:55)
|
Ребята, ну зачем же так. Просто мальчик Петя Недзельський начитался моих ( Крылова) басен и действительно въехал в сюжет о том, что Моська " знать она сильна, коль лает на Слона"
|
|
нарик
(20.08.2008, 00:32)
|
на двух слоников... с хоботами...
|
|
Крылов
(21.08.2008, 11:22)
|
А это Петеньке Недзельскому перед написанием его опуса пить меньше надо было, милый.
Чтобы по прочтению одной моей басни, два слона в его сюжетеке не появлялось. Хватило бы силенок ему, Моське и на одного Слоника. Не то, что на двоих, сердешному.
|
|
Полковник Недзельский
(26.08.2008, 11:39)
|
Дякую за коментарі. На жаль декотрі відверто провокативні і брехливі. А тема статті серйозна: чи має право публічна людина, будь то політик чи спортсмен-чемпіон робити не моральні вчинки? На жаль мої опоненти не дали відповіді на це питання по суті, а скотилися до суб"єктивізму: "Недзельський - Моська, що гавкає на Слонів - Кличків!" Головне, що брати Кличко з розумінням поставилися до критики в статті. І це ще раз підтверджує, що вони справжні мужики,вміють тримати удар і в боксі, і в політиці, спроможні об"єктивно сприймати будь-яку конструктивну критику. Тим більше, що стаття була написана за принципом: "Якщо вас ніхто не критикує, то у вас немає друзів!"
На виборах мера Києва мені довелося працювати у виборчому штабі Віталія Кличка, мав можливість для спілкування, міг давати поради, допускав критику, тощо. Ніяких проблем не було. Тому дивно, що не Клички, а сторонні люди, які мабуть і не знайомі з ними накинулися на мене. Це, вибачаюсь, прояви рефлексії і латентні комплекси(маю знання в галузі психології). Але відверта брехня - це вже несолідно. Я взагалі не вживаю алкоголю, ні пива, ні сухого вина, не кажучи вже про горілку і інші міцні напої. Активно займаюсь спортом, боксирую з молоддю, так що на здоров"я не жалуюсь, пане Крилов. А "милым" називайте не мене, а свого сексуального партнера, очевидно "АнАнима"(тим більше, що він підписується не "Аноним", а "АнАним", мабуть від міфічного персонажа "Онана", який відомо, чим займався?)
Пане "Острівний", а навіщо така примітивна брехня. що я буцімто не володію жодною іноземною мовою? В мене ж свідотства про закінчення курсів іспанської і англійської мов та фахівця дипломатичної і консульської служби (Інститут міжнародних відносин)і до окладу була надбавка за знання іноземних мов. Дивно,пане Острівний. якось не по-чоловічому. Жалко, що не знаю вашого ім"я. Ви ж його сховали під псевдо. Мабуть боїтесь, що Вас спіткає участь генерала Процика. Кажуть, що я дав йому в пику в присутності чоловік п"яти полковників. Не пам"ятаю, але кажуть...Генерал Процик по-халуйськи прогибався перед Кучмою, коли мене виганяли зі служби з формулюванням в наказі "за образу Президента Кучми". а потім генерал Процик перефарбувався і став "помаранчевим", що викликало обурення не тільки у мене, але і в багатьох інших офіцерів. За такі речі треба не тільки пику бити. До речі,ось де персонаж для байки Крилова! Тільки справжнього Крилова, а не того, що чоловіків називає "милый".
Щодо "Кольчуг", то я їх не бачив і в очі. Тому призначення мене начальником "Кольчуг" було свідомою провокацією, щоб ув"язати мене з заявою Тимошенко про ввезення "Кольчуг" з Білорусії в Україну для обману американських експертів, що приїхали рахувати в Україну "Кольчуги". 15.10.2003р. Рішенням Військової колегії Верховного суду України була ПОВНІСТЮ задоволена моя скарга з приводу незаконного призначення мене на посаду начальника "Кольчуг". Так що, пане Острівний. у вас і тут прокольчик вийшов.
Щодо Галаки, так цей діяч подав на мене позов на СТО ТИСЯЧ грн. моральних збитків за мою стттю "Миротворці з розвідки", де я висловив критику, що Галака за півгодини перебування в Югославії отримав статус і всі пільги учасника бойових дій. В статті мною було підняте тільки моральне (як і в статті про Кличко) питання: чи зможе після цього Галака дивитися в очі безруким, чи безногим "афганцям", які мають ті ж самі пільги? З приводу цієї статті мав розмову з Сергієм Червонопиським - лідером "афганців", який втратив ноги в Афгані. Не буду передавати ті вирази, які він висловив на адресу таких, як Галака "учасників" бойових дій. Цензура не пропустить. А суд визнав мою статтю оціночною і Галака получив не СТО ТИСЯЧ, а ФІГУ!!!
Так що, панове Острівні, Онаніми (ха-ха) і прочая, будь ласка, лайте мене! Як казав філософ: найкращі компліменти - це лайки ворогів! На дуель не викликаю, бо окрім спарингів з Кличками, став ще чемпіоном всіх силових структур України:СБУ,МВС,ЗСУ по кульові
|
|
Полковник Недзельский
(26.08.2008, 14:00)
|
(продовження)кульовій стрільбі. Сам Смєшко преміював мене за це.
І на останнє, нещодавно Київський Науково-Дослідний Інститут Судових Експертиз провів експертизу моїх висловлювань на адресу Кучми, які я в очі сказав Міністру Оборони Шкідченку:"Весь світ зрозумів. що Кучма - злочинець і місце його на лаві підсудних!" За цю фразу полковника розвідки.як ріпостного раба за образу "царя-батюшки"-Кучми на протязі години(!) було звільнено зі служби. Експертиза встановила, що мої висловлювання НЕ Є ОБРАЗОЮ, А Є ОЦІНОЧНИМ СУДЖЕННЯМ, за яке по Закону відповідальність не передбачається. Все! Крапка! Навіть перед цим ..... Кучмою моя совість чиста!
Голова Верховного Суду Василь Онопенко ОСОБИСТО визначив підсудність по моїй справі. Так що скоро буде суд і є величезна вірогідність, що я виграю цей суд і повернуся на службу.
Тому в мене прохання до пана "Острівного" (голубих, типа ОнАніма і "милого" Крилова не чіпаю), чи не назвете свого ім"я? Так би мовити:"Зульфія! Відкрий личико!"
Ха-ха! Уявляю,пан "Острівний", як у вас зараз повологшала нижня білизна!
А Мельниченко Микола - ГЕРОЙ! І крапка!!!
|
|
Читач
(26.08.2008, 16:16)
|
Це уже серьозно. Це уже не до суду - до психіатора треба звертатися.
|
|
Абориген
(27.08.2008, 09:01)
|
Кому надо к психиатру? Кличкам?
|
|
Троещина - мать городов киевских:-)))
(27.08.2008, 09:28)
|
Петр! Молодец! Ты все верно говоришь! А эти ублюдки-жополизы толстой жоППы Смешка и Галаки просто захлебываются собственной слюной от бессилия и злобы. Поэтому и боятся перед тобой открыться. Не обращай внимания на визги всяких Сережек Слободанюков. Это ж "Студент". Он тут под всякими НИКами пишет, в основном Смешка, Галаку и Нечипора защищает... Себя суперразвеЧЧЧиком считает:-)))
А еще есть пара мосек из-за бугра, агентов НАТО и ЦРУ. Эти вообще до усеру визжат.
|
|
Студент
(27.08.2008, 10:36)
|
Троещина - мать городов киевских:-)))
(27.08.2008, 09:28)
Петр! Молодец! Ты все верно говоришь! А эти ублюдки-жополизы толстой жоППы Смешка и Галаки просто захлебываются собственной слюной от бессилия и злобы. Поэтому и боятся перед тобой открыться. Не обращай внимания на визги всяких Сережек Слободанюков. Это ж "Студент". Он тут под всякими НИКами пишет, в основном Смешка, Галаку и Нечипора защищает... Себя суперразвеЧЧЧиком считает:-)))
А еще есть пара мосек из-за бугра, агентов НАТО и ЦРУ. Эти вообще до усеру визжат.
Нет Троещина, Студент на этом форуме только 1. И это я. К силовым структурам, а тем более к спецслужбам никаково отношения (к сожалению не сложилось (пока)),НЕ ИМЕЮ. Я редко читаю форум, еще реже пишу что-то. А если пишу то только под своим именем. Больше СТУДЕНТОВ, кроме меня на этом форуме за последние пол-года я не видел.
ВЫ ОШИБЛИСЬ!
|
|
Полковник Недзельский
(27.08.2008, 15:51)
|
Вимушений знову приєднатися до обговорення. Дякую, пане "Троєщина", за гостру, але аргументовану підтримку. А пану "Студенту" хочу сказати, що пан "Троєщина" мав на увазі прізвисько "Студент", яке було в ГУР МО у одного такого собі 25-річного хлопчика, якого можна було соплею перешибти (про бокс не кажу взагалі), якого Смєшко призначив на посаду категорії "полковник" і у якого підлеглими опинилися 40-50 річні полковники, що були просто шоковані. Смєшко, обгрунтовуючи це абсурдне призначення, заявив, що цей хлопчик - "геній"!Це при тому, що у Військових Статутах такого військового звання "геній" немає, щоб шмаркачі командували серйозними дядьками. В психіатрії є, там і "наполеони", і "космоси" є. Той, хто читав книжку видатного італійського психіатра Чезаре Ломброзо "Геніальність і божевілля", мабуть пам"ятає, що талановитість - це добре, геніальність - це вже аномалія, погано. За таким принципом веде кадрову політику і пан Ющенко. Ті ж самі "генії" і "любі друзі". Як тут не згадати римського імператора Нерона, який свого коня призначив ...сенатором! Але Нерон був психічно хворою людиною. Тож позбав Боже Україну від таких "геніїв" як Смєшко,Галака, Гриценко, а також Ющенко і всі його "любі друзі".
|
|
Острів
(01.09.2008, 09:51)
|
Пане Нєдзєльський, вам не на цьому сайті писати, а до лікаря - психотерапевта ходити.
Який ви є "військовий розвідник"? Де ви працювали за кордоном? Ви ж у Муляви, в нових українських політорганах служили і свідти до ГУР МО пристали, як "борець за незалежність України".
Усе, що ви вмієте це самопіаритись та поливати брудом усе, що вас безталанного просто не помічає.
От уже і генерала Скіпальського, який вам повірив та у Муляви підібрав, ви у розкраданні коштів на квартири офіцерам звинуватили. А чому ж не пишите, що з тих коштів, які колишній вояк УПА українським військовим заповів, Скіпальський собі квартири не придбав, а ви принциповий собі квартиру купили. Як і ваш покровитель у ГУР тих часів Магаляс. За шо вас потім і вигнали із цієї структури.
А ви все ще гавкаєте на організацію, в якій крім коридорів нічого і ніколи не бачили...
|
|
Острову
(01.09.2008, 10:44)
|
Шановний! Можливо, ти поділишся з нами цією загадкою, а хто із ваших ГУРівців взагалі займався розвідувальною роботою за кордоном? Крім стільців, факсів, ліків, диванів і меблів вони там нічого і не здобували. А все остальне - займались бізнесом в своїх власних інтересах. Чи можливо вам навести приклади треба?
Недзельський - в порівнянні з ними на голову вищий.
|
|
Быков
(01.09.2008, 18:16)
|
Гр. Аноним, адресующий Острову! А собственно, Кто Вы Такой, что бы судить, чем занимался ГУР за границей. Об этом что печатались отчеты в прессе или Вы имели доступ ко всей информации об этой работе? Может Вы руководили работой этой организации, что бы давать ей такую оценку?
Скорее всего, Вы как и гр. Недзельский один из тех отфильтрованных из этой организации прилипал, все теми же нынешними и бывшими его руководителями. Все еще не успокоетесь, что Вас не оценили и что Вы - НИКТО. Интернет в этом плане действительно помощь. Спрятался за клавишами и чувствуешь себя героем, поливая грязью тех, кем никогда не станешь.
Прочитал и последнюю статью Недзельского на сайте. Знали мы этого деятеля, самозванного " командира Кольчуг ".
Спросил себя, а о чем он собственно пишет? О " Кольчугах" ? Ведь ни одного факта ни одной законченой сюжетной линии. Одно " Я, Я, Я..." Все о себе любимом. " Заметьте меня, это же Я, и скорее дайте мне власть тех, кого я поливаю здесь грязью" - вот ее главный смысл.
Можно согласиться с "Островом" - ему пора к психиатору.
А владельцу сайта - будьте осторожны. Когда закроете ему доступ самопиарится у Вас, он и на Вас выльет, но в три раза больше.
|
|
Быкову от Бультерьера
(01.09.2008, 19:58)
|
А Вы кто такой, чтоб о ГУР судить? Самозванец?!!!!
Что лично Вы сделали там и откуда Вы можете владеть там ситуацией. Вы даже не Анонимус, Вы - левый 3,14издонимус!
|
|
Быков
(02.09.2008, 00:12)
|
Я,сынок, в отличии от тебя уже жизнь прожил. И таких как ты многих успел повоспитывать.И крылья им порасправил. У кого они были, конечно.
Но это было - для тебя уже давно. Ты,видно еще в школу ходил в то время. Потому мое имя тебе ничего и не скажет.
|
|
Тьху
(02.09.2008, 06:14)
|
|
|
Полковник Недзельский
(02.09.2008, 11:57)
|
Судячи по характеру дискусії, яка вже відійшла від теми статті "Весільні чемпіони" і перейшла на персоналії, можна вважати, що мета досягнута. Всі прийшли до спільного висновку, що публічні люди, будь то політики чи видатні чемпіони не мають права робити аморальні вчинки.Якби брати Кличко хоч раз порозмовляли з Лесею Гонгадзе, заглянули їй в очі, у них пропало б бажання не те, що ходити до Кучми на ювілей, а й дивитися в його сторону. Це ж так неважко уявити свою матір на місці Лесі Гонгадзе, яка також мала двох синів і обох втратила! Переконаний, брати Кличко вже зробили певні висновки.
Щодо нападок на мене деяких респондентів. що сховалися під псевдо, зазначу. що це звичайна рефленксія. На відміну від вас, що радять мені сходити до психіатра. маю знання в галузі психології і практичний досвід застосування цих знань. Наприклад, свого часу попереджав керівництво ГУР, що полковник Дем"яненко Валерій - психічно хвора людина. Не прислухалися, а незабаром цей псих зробив черговий вчинок, навіть злочин і був звільений зі служби ...по психічній хвовробі! Другий випадок, коли звертався до нач.меда з попередженням. що помічник генерала Палія підпол.Кузьмічов - є неадекватною,психічно хворою людиною. Нач.мед погодився зі мною, але відмовився доповідати про це керівництву ГУР. хвороба не заставила себе чекати, Кузьмічов вчинив божевільний вчинок і був звільений ... по психічній хворобі!
Тобто. мені впору відкривати психіатричну клініку для офіцерів ГУР! Щодо Кузьмічова я навів справки. Коли він лежав в психлікарні, йому дозволили користкватися мобілкою. І коли хтось дзвонив Кузьмічову по мобілці, він гучно командував сусідам по палаті, таким же психічно хворим:"Вийдіть всі з палати! Я буду приймати розвіддонесеня!"
Пане Биков, це часом не по Вашій часті? Чи не пора і Вам до Кузьмічова разом приймати розвіддонесення?
|
|
pavuk
(02.09.2008, 16:12)
|
Пане полковнику. Важко оцінити Вас і ваших опонентів. Але тут вже два рази Вас звинуватили в купівлі власної квартири за ці "австралійські гроші". Хотив би втретє запитати, а потім робити висновки. Чи отримали й ви квартиру на здобуті Вами "австралійські кошти" чи ні? Просто дайте відповідь - ТАК чи НІ.
|
|
pavuk
(02.09.2008, 16:14)
|
Молчание - знак согласия
|
|
Острівний
(02.09.2008, 19:49)
|
А, як він може дати відповідь, якщо він живе у цій квартирі, купленій за ці ж "австралійські" гроші. Він же вибивав ці гроші тільки для цього. Купити собі - під прикриттям ГУР і укріпити свої звязки із керівництвом. І ніякої розвідки. Тільки особиста вигода.
Було куплено 7 квартир: для нього(Нєдзєльського), генералів Лєгамінова і Магаляса, нач. фіна, нач. тилу, нач. вн. безпеки і нач. одніє із частин. Всіх потім і звільнили с посад.
|
|
pavuk
(03.09.2008, 02:38)
|
Острівний - не влазь. Испортил всё.
Чекаймо відповідь полковника боксёра-снайпера.
|
|
Бикову
(03.09.2008, 09:03)
|
Пане Биков! А яка судьба у Сивоконя?
|
|
Аноним
(03.09.2008, 18:21)
|
Бля, вот это номер. Украинским разведчикам покупают квартиры австралийские "добрые дяди". Что же тогда называть вербовкой? Афигеть. Андропов с Судоплатовым в гробу ворочаются как юла.
|
|
Полковник Недзельский
(03.09.2008, 18:26)
|
Щодо отриманої мною квартири за "австралійські" гроші, доповідаю. Коли ці гроші, здобуті мною(!), лягли на рахунок Міністерства Оборони, Мміністр Оборони прийняв рішення частку цих грошей використати на будівництво житла для офіцерів ГУР. Наголошую! Міністр Оборони особисто прийняв таке рішення. Було збудовано, а точніш куплено вже готові по ціні збудованих, бо в Київбуді були вже збудовані на продаж квартири, 10(десять) квартир для офіцерів ГУР. В це число потрапив і я, як людина, що привела інвестора в Міністерство Оборони. Зважаючи, що квартири були за позабюджетні кошти, квартиру я отримав поза чергою, в якій стояв як і всі безквартирні офіцери. Проте після отримання квартири МЕНЕ БУЛО ОФІЦІЙНО ВИКРЕСЛЕНО ІЗ ЧЕРГИ НА КВАРТИРУ, яку я мав би отримати, але пізніше по черзі.
Все, крапка! Квартира мною отримана законно, тільки раніше, бо гроші були не бюджетні, а від мільйонера з Австралії, якого я особисто привів до Міністра Оборони (прямо підвів до дверей приймальні)!
Це значить, що офіцери, що за мною стояли в загальній черзі на квартиру раніше отримали житло, бо я був викреслений з черги. Крім того ще дев"ятеро офіцерів разом зі мною раніше получили житло. То що ж в цьому поганого?!!! Якби побільше таких випадків, то більше офіцерів отримало б квартири! Це ж зрозуміло навіть сивій кобилі! Більше того я домовився в Австралії ще з декількома мільйонерами і банками українського походження, що вони будуть інвестувати свої кошти в будівництво житла для українських військових, на суму аж на сім тисяч квартир!!! Проте два генерала з ГУР, заступники Скіпальського, не вийшли з загальної черги, як це зробив я, а получили квартири з загальної черги, а квартири за австралійські гроші подарили своїм дітям. Ця авантюра була розкрита. Про це написала газета "Дзеркало тижня". Генералів було звільнено, а квартири у них відібрано. От і вся історія. А мій проект так і не був зреалізований з-за непорядності панів генералів ГУРу. Але за них я не несу відповідальності.
Додам, що інша частка австралійських грошей (200 тис.дол.США)була також використана не за призначенням офіцерами Управління Військової освіти, яким керував такий собі "доблестний" генерал Прокоф"єв. Сподіваюсь читачі пам"ятають цього кадра. Через Австрало-Новозеландський Банк мною було викрито цю незаконну оборудку. З цього приводу доповідав особисто начальнику ГШ ген.Лопаті Анатолію, який тут же подзвонив Міністру Оборони і доповів про викриту авантюру.А далі мені довелося разом з офіцерами військової прокуратури повернути ці кошти Міністерству Оборони. Відбувся наказ, винуваті були покарані, доречі чомусь знову дуже легко, тільки понижені в посадах.З цього приводу офіцери жартували;"Петре!Привези ще стільки ж грошей, ми їх вкрадемо!А тоді нехай нас не тільки в посаді понизять, а і вигонять без пенсії. З такими грошами не пропадемо!" Щось в цьому чорному гуморі є.
Цікаво, а скільки коштують особняки Скіпальського,Смєшка,Прокоф"єва та ін.? Ось де тема для дискусії! У прокурора....
Проте ми знову збилися з головної теми дискусії про відповідальність публічних людей за їх вчинки. Знову йде розмова не про те, ЩО НАПИСАНО, а про те,ХТО ПИСАВ. Тобто, як міг якийсь Недзельський критикувати великих Кличків. Повторюся, це звичайна рефлексія! Комплекси меншовартості, душевна убогість! Та і за клавішами я не ховаюсь, ім"я не приховую на відміну від вас, пан Биков (чи Бздиков?). Сто пудов, пан Биков, ви ж обкакаєтесь сказати прямо мені в очі ту брехню, що зараз пишете, сховавшись за клавіші! Як кажуть блатні:"За базар треба відповідати!"
До речі пригадаймо, як колишній директор ЦРУ Тенет перше, що зробив,заступаючи на посаду, заставив усіх(!) без винятку працівників ЦРУ стрибнути з парашютом. Здавалося б, навіщо це? За один стрибок парашютистом не станеш. Проте Тенет був непоганим психологом, таким чином тестував працівників ЦРУ. Бо вони мали б бути не рафінованими інтелектуалами, а мати відповідні чоловічі якості, які б давали їм право керувати іншими людьми, посилати їх на небеспечні завдання,і навіть на смерть. Уявляєте,в Україну такого Тенета, в ГУР! Це ж скільки памперсів було б зіпсовано, скільки декалітрів поносу пролилось би та ще з таких срак, як у Смєшка,Галаки, Палія! Ось де проблема! Чому ГУРом не командує Іван Скрипніченко, що мав шість(!) бойових орденів за Афган, де він провів півтора(!) року в душманській банді, виконуючи розвідзавдання?! Тому що не був односельцем Міністра оборони Радецького, як Смєшко.... Сумно,але факт.
А Клички - хороші хлопці, але потребують доброї допомоги і об"єктивної критики, яка, до речі, була в моїй статті.
|
|
Полковник Недзельский
(03.09.2008, 22:17)
|
Прошу вибачити мене! В мене заглючив комп"ютер, тому і наклепав з десяток однакових моїх відповідей. Прошу організаторів сайту стерти їх і залишити один. Ще раз прошу вибачити.
|
|
Анониму
(03.09.2008, 22:22)
|
Не волнуйся, уважаемый, а то и тебе памперс понадобится. Особенно, когда узнаешь, что эти австралийские деньги пришли в МО Украины после того, как тот австралиец отдал концы - склеилд ласты.
Наши решили эти деньги в МО себе потихонечко присвоить. Особенно старался некий генералишка - лепший друг семьи Смешка Прокофьев. Но Недзельский - человек-сталь. Если он начал, можно было отдыхать. Не упустит. И молодец. Потому, что австралиец завещал эти деньги именно на Гур и именно благодаря Петру!!! Это целиком его заслуга.
А то, как их Скипа распределил - то дело Скипы. А потом Смешка. Он их распределил не лучше Скипы. Один другого достойны. Оба ворюги еще те!!!!
|
|
555
(04.09.2008, 00:05)
|
Ну проказники, старику спать не даете. Прийдется повторить: Знаю, что глупо разговаривать с неумным.Ты ему скажешь об этом, а он обидется. И все же:
1. Где Вы служили в разведке госп. Петр Недзельский? В каком подразделении и в каких странах? Судя по Вашим извержениям сплетен и полубаек, Вы были "командиром Кольчуг". То есть заграницей Вы не работали.
2. Тезис о привлечении средств в строительсво жилья для военнослужащих, за что Вы получили себе одну из 10 квартир, говорит о Вашей личной меркантильной заинтересованности в этой " операции". Но это же не РАЗВЕДКА. Это скорее деятельность сродни социально - психологической службе пана Мулявы, откуда Вы и пришли на Остров.
3. Поливание сейчас ген. Скипальского, Легаминова, Магаляса - Ваших бывших благодетелей, принявших Вас на Остров, еще один штрих к Вашему описанию. Они уже квартирные аферисты по- вашему. Но ведь Скипальский себе квартиры на эти деньги не покупал. А раскрыл то эту аферу с квартирами Смешко. Отношение к последнему с Вашей стороны - без коментариев. Правда замечу, что ему посвящены полстраницы в Юридической энцеклопедии Украины, официально изданной НАН Украины, а о Вас потомки будут помнить, разве по этим шедеврам на ОРД.
4. Вы являетесь официально судимым за КЛЕВЕТУ, с отсрочкой термина исполнения приговора по иску бывшего руководителя ГУР МО А.И. Галаки
5. Ваша злость на Остров умело подогреватся бывшими сотрудниками ВКР СБУ, которые безуспешно работали по Острову с целью дискредитации его руководства во времена борьбы последнего с Деркачовской СБУ. Эту борьбу они проиграли. Смешко даже стал впоследствии Председателем СБУ, раскрыл дело о контробанде крылатых ракет в Иран в 2000 году, начал расследование дела о создании в СБУ С. Могилевичем при Деркаче Ситуационного Центра и т.д. Все это можно прочитать на оф. сайте СБУ.
Страх этих людей, что пенсионер Смешко может вернуться и подогреваит их деятельность на этом сайте и их руководство Вами.
6. Вы говорили, что получили множество наград от укр. диаспоры за Вашу борьбу в Харькове в 90 -е годы за "независимостьУкраины". А как же Вы сейчас восхищаетесь В.В. Путиным и против поставок оружия в Грузию. Это тоже позиция и Левко Лукьяненко,под руководством которого Вы боролись в 90- х за независимость Украины?
7. Ваш враг был Кучма, а кумир Ющенко - в 2004 году. Сейчас Ющенко тоже враг. Знаете, что их роднит между собой с Вашей точки зрения? И тот и другой Вас просто не замечали.
Диагноз: Неуемное и ничем ни мотивированное честолюбие и амбиции при отсутсвии каких либо оснований для их удовлетворения. Склочность, зависть, меркантильность и злоба ко всем, кто более успешен и талантлив. И наконец, отсутсвие какой - либо культуры и знаний по теме, в которой Вы себя считаете експертом.
|
|
555-му
(04.09.2008, 00:14)
|
555-й! Тебе же сказали и ты сейчас сам подтверждаешь, что знаешь, что ты дибил!!!
|
|
Полковник Недзельский
(04.09.2008, 13:23)
|
Пане Пятьоркін("555"), це вже не смішно.У вас звичайна рефлексія перейшла в справжню істерику. Ну така галіматья! Але доводиться відповідати, щоб не склалося враження, що вас хтось злякався.
Перше питання - це або провокація, або ви, пане П"ятьоркін, в очі не бачили Законів України "Про держтаємницю...", "Про розвідувальні органи України...". Тому "без коментарів".
По-другому питанню, мені не було відомо, що Міністр Оборони прийме рішення частку австралійських грошей використати на житло для офіцерів. Я ж не екстрасенс! Тому який меркантилізм? Міністр міг всі ці гроші спрямувати,наприклад, на закупівлю пального для літаків, що не літають, або бронетехніки,що без пального стоїть. Це виключно його-Міністра рішення, яке нікому не було відоме до його прийняття.
По-третьому питанню нема на що відповідати, бо це не питання, а верещання юродивого із арії "украли копійочку".Моє ставлення до вище названих осіб критичне, але об"єктивне.Якщо ви, П"ятьоркін, звиклии співати осани своїм начальникам і благодєтєлям, то можете ще й в зад їх поцілувати. Не промахнетесь,особливо у Смєшка! А те,що про нього за часи Кучми написана якась енциклопедія,так за Кучми стільки моральних уродів,пройдисвітів і прочая було піднято наверх, що це скоріше недолік ніж заслуга.
По-четвертому це справжня маячня.Ніколи мене не засуджували "з відстрочкою виконання вироку" за наклеп (клевету) на Галаку. Сашко Галака подав на мене позов на відшкодування МОРАЛЬНИХ ЗБИТКІВ (тобто не кримінальна справа!) на суму 100 ТИСЯЧ грн. за мою статтю "Миротворці з розвідки",в якій я навів документ,коли Смєшко послав Галаку на півгодини в Югославію і той отримав статус "учасника бойових дій" і всі пільги за це. Тобто суть статті була простою: як може такий "учасник бойових дій", як Галака,дивитися в очі безруким,безногим афганцям?! З цього приводу мав розмову з лідером афганців - Сергієм Червонопиським. Не буду передавати вирази (цензура не пропустить), якими Червонописький, що ВТРАТИВ ОБИДВІ НОГИ(!) в Афгані, лаяв таких учасників бойових дій, як Галака.
Суд я фактично виграв, бо моя стаття носила оціночний характер. Тож замість 100тис.грн. Галака получив ФІГУ - ні копійки!!!!
По-пя"тому,знов маячня! Ніяке СБУ мною не керує, це нижче мого достоїнства, щоб такі латентно-пєдерастообразні типи, як Наливайченко могли б щось мені нав"язати!Судячи по подіям у Верховній Раді цьому смазливому "дамен-лібену" прийшов гаплик! Його давно пора гнати в шию! А Смєшка точно вже ніхто не боїться.Скоріше боїться він, що його посадять за отруєння Ющенка. Особисто я впевнений на 99%, що Ющенка травили Смєшко з Сацюком. Так що з такою сракою та на нари! Це ж буде "кохана дружина всієї колонії"!!! Співчуваю...Але за оту дівчинку-службовицю ГУР,яку хотів "поїмєть" пан Смєшко, на місці батька цієї дівчини відірвав би Смєшку яйця і засунув в товсту сраку!!!
По-шостому,не закхоплююсь я Путіним.Це кадр ще той!Мені до вподоби такі як генерал Лнбєдь.Порівняйте, Лебєдь справляв враження агресивного вояки, бо воював кругом:в Афгані,в Придністров"ї,в Чечні. Проте саме цей зовні грубий вояка зупинив війну в Чечні,бо він знав ціну солдатської крові, що таке матері привезти сина в труні.А Вовочка Путін-КГБістська нишпорка, навіть взводом не командував! Тому і розв"язав війну в Чечні по-новій."Мачить в сартире!" Ось вам і парадокс часу: войовничий генерал виявився "голобом миру", а кабінетний КГБіст агресором. Проте користь прикладу Путіна в тому, що він нам-офіцерам,де кожний другий не дурніший Путіна, довів що ми можемо навести порядок в цій державі і для цього достатньо бути підполковником, а не такими генералами, як Смєшко,Скіпальський,Наливайченко іт.д.
І сьоме. Ющенко для 60% був куміром як і для мене,тим більше що він призначив мене керівником в його виборчому штабі по роботі з СБУ, МВС, ЗСУ в Київській обл. Тепер Ющенко має 6% довіри у народу. Мене треба віднести до отих 54%, що розчарувалися в Ющенку. Так в чому проблема, що Ющ не виправдав наші сподівання?
І останнє, ви ,Пятьоркін,намаглися поставити мені діагноз,але не вийшло,бо ви-ділетант. Перелічили буцімто симптоми хвороби, а сам діагноз? Це все рівно, що сказати:У Недзельського температура, сипь, амбіції, честолюбство. І що? Що це за хвороба?Грип,простуда,отруєння чи ще щось? Проте у вас,Пятьоркін,мабуть така ж біда,як і у вашого товстожопого кумира - латентна пєдєрастія як ознака структури особистості, психотип! А від цього вас навіть директор ЦРУ Тенет не вилікує. Мої вам співчуття...
|
|
Полковник Недзельский
(04.09.2008, 13:45)
|
Пане Пятьоркін("555"), це вже не смішно.У вас звичайна рефлексія перейшла в справжню істерику. Ну така галіматья! Але доводиться відповідати, щоб не склалося враження, що вас хтось злякався.
Перше питання - це або провокація, або ви, пане П"ятьоркін, в очі не бачили Законів України "Про держтаємницю...", "Про розвідувальні органи України...". Тому "без коментарів".
По-другому питанню, мені не було відомо, що Міністр Оборони прийме рішення частку австралійських грошей використати на житло для офіцерів. Я ж не екстрасенс! Тому який меркантилізм? Міністр міг всі ці гроші спрямувати,наприклад, на закупівлю пального для літаків, що не літають, або бронетехніки,що без пального стоїть. Це виключно його-Міністра рішення, яке нікому не було відоме до його прийняття.
По-третьому питанню нема на що відповідати, бо це не питання, а верещання юродивого із арії "украли копійочку".Моє ставлення до вище названих осіб критичне, але об"єктивне.Якщо ви, П"ятьоркін, звиклии співати осани своїм начальникам і благодєтєлям, то можете ще й в зад їх поцілувати. Не промахнетесь,особливо у Смєшка! А те,що про нього за часи Кучми щось написано в якійсь енциклопедії,так за Кучми стільки моральних уродів,пройдисвітів і прочая було піднято наверх, що це скоріше недолік ніж заслуга.
По-четвертому, це справжня маячня.Ніколи мене не засуджували "з відстрочкою виконання вироку" за наклеп (клевету) на Галаку.В Кримінальному Кодексі такого покарання не передбачено! Сашко Галака подав на мене позов на відшкодування МОРАЛЬНИХ ЗБИТКІВ (тобто не кримінальна справа!) на суму 100 ТИСЯЧ грн. за мою статтю "Миротворці з розвідки",в якій я навів документ,коли Смєшко послав Галаку на півгодини в Югославію і той отримав статус "учасника бойових дій" і всі пільги за це. Тобто суть статті була простою: як може такий "учасник бойових дій", як Галака,дивитися в очі безруким,безногим афганцям?! З цього приводу мав розмову з лідером афганців - Сергієм Червонопиським. Не буду передавати вирази (цензура не пропустить), якими Червонописький, що ВТРАТИВ ОБИДВІ НОГИ(!) в Афгані, лаяв таких учасників бойових дій, як Галака.
Суд я фактично виграв, бо моя стаття носила оціночний характер. Тож замість 100тис.грн. Галака получив ФІГУ - ні копійки!!!!
По-пя"тому,знов маячня! Ніяке СБУ мною не керує, це нижче мого достоїнства, щоб такі латентно-пєдерастообразні типи, як Наливайченко могли б щось мені нав"язати!Судячи по подіям у Верховній Раді цьому смазливому "дамен-лібену" прийшов гаплик! Його давно пора гнати в шию! А Смєшка точно вже ніхто не боїться.Скоріше боїться він, що його посадять за отруєння Ющенка. Особисто я впевнений на 99%, що Ющенка травили Смєшко з Сацюком. Так що з такою сракою та на нари! Це ж буде "кохана дружина всієї колонії"!!! Співчуваю...Але за оту дівчинку-службовицю ГУР,яку хотів "поїмєть" пан Смєшко, на місці батька цієї дівчини відірвав би Смєшку яйця і засунув в товсту сраку!!!
По-шостому,не закхоплююсь я Путіним.Це кадр ще той!Мені до вподоби такі як генерал Лнбєдь.Порівняйте, Лебєдь справляв враження агресивного вояки, бо воював кругом:в Афгані,в Придністров"ї,в Чечні. Проте саме цей зовні грубий вояка зупинив війну в Чечні,бо він знав ціну солдатської крові, що таке матері привезти сина в труні.А Вовочка Путін-КГБістська нишпорка, навіть взводом не командував! Тому і розв"язав війну в Чечні по-новій."Мачить в сартире!" Ось вам і парадокс часу: войовничий генерал виявився "голобом миру", а кабінетний КГБіст агресором. Проте користь прикладу Путіна в тому, що він нам-офіцерам,де кожний другий не дурніший Путіна, довів що ми можемо навести порядок в цій державі і для цього достатньо бути підполковником, а не такими генералами, як Смєшко,Скіпальський,Наливайченко іт.д.
І сьоме. Ющенко для 60% був куміром як і для мене,тим більше що він призначив мене керівником в його виборчому штабі по роботі з СБУ, МВС, ЗСУ в Київській обл. Тепер Ющенко має 6% довіри у народу. Мене треба віднести до отих 54%, що розчарувалися в Ющенку. Так в чому проблема, що Ющ не виправдав наші сподівання?
І останнє, ви ,Пятьоркін,намаглися поставити мені діагноз,але не вийшло,бо ви-ділетант. Перелічили буцімто симптоми хвороби, а сам діагноз? Це все рівно, що сказати:У Недзельського температура, сипь, амбіції, честолюбство. І що? Що це за хвороба?Грип,простуда,отруєння чи ще щось? Проте у вас,Пятьоркін,мабуть така ж біда,як і у вашого товстожопого кумира - латентна пєдєрастія як ознака структури особистості, психотип! А від цього вас навіть директор ЦРУ Тенет не вилікує. Мої вам співчуття...
|
|
555
(04.09.2008, 21:20)
|
Спасибо. Лично у меня, к Вам вопросов больше нет. Думаю, что Вы делаете отличную рекламу Вашим опонентам. На Вашем культурном уровне критика их выглядит лучшим доказательством их достоинств.
Что касается выпадов лично против меня, то не обижаюсь. Многое уже повидал. Кроме того, у Вас случай серьозный. Подобный уже ничем не лечится. Кроме самой жизнью.
|
|
Полковник Недзельский
(15.09.2008, 16:30)
|
Вчора - 14.9.08р. по каналу "1+1" був показаний репортаж про те, що Україна займає одне з перших місць по вживанню алкогольних напоїв серед молоді, на другому місці Ізраїль (очевидно тому, що там багато вихідців з колишнього Союзу, з України...) Як було зазначено в передачі, не останню роль тут грає реклама алкоголю - пива видатними спортсменами: футболістом Шевченко і братами боксерами Кличко. От вам і підтвердження тези, висловленої в моїй статті "Весільні чемпіони?" про те, що простота гірше злодійства (воровства.рос.). Переконаний, що якби брати Кличко могли повернути все в часі, вони б ніколи не стали рекламувати алкогольні напої,та бути в долях в алкогольному бізнесі,зважаючи на жахливі наслідки алкоголю для української молоді. Це є нонсенс для спортсменів виробляти і рекламувати алкоголь! Очевидно, що свого часу спритні бізнесмени використали оту душевну простоту братів для реклами пива, не приймаючи до уваги, що це в майбутньому завдасть їх іміджу великої шкоди. Інша річ з аморальним циніком Слободяном, який сколотив мільярд на споюванні української нації, а в Парламенті представляє і фінасує таку собі Українську Народну Партію (Юрія Костенка-це той самий козачок, що колись розколов Народний Рух і силою виганяв з нього В"ячеслава Чорновола, що в наступному опосередковано і призвело до його загибелі). Зато тепер партія Костенка спаює націю, але декларує національні цінності! Вдумайтесь в маразм словосполучення "Пиво твоєї батьківщини". А чим гірше "Маріхуана твоєї батьківщини", чи "Героїн твоєї батьківщини". А для сімейства президента Ющенка, що засвітилося на продажі зброї, впору випустити рекламний плакат: "Зброя твоєї батьківщини", на якому Ющенко в обіймах, ні, цілуються по-брежнєвськи взасос зі Сракашвілі на фоні українських установок "Град" і купи мертвих тіл осетинських дітей, жінок і стариків!
Ось вам і весь простий але гіркий сенс моєї статті "Весільні чемпіони?" Публічні люди, тим більше видатні чемпіони і такі улюбленці всього народу, як брати Кличко, мають бути дуже уважними у своїх публічних вчинках. Їх присутність на 70-річному ювілеї, причетного до вбивства, хабарництва і корупції Кучми є великою помилкою.
|
|
333
(15.09.2008, 16:53)
|
А им всё по барабану. У них в глазах уже давно всё в зелёном свете.
А пошли на пивной чемпионат!
|
|
полковник Недзельський
(24.09.2008, 23:07)
|
І на завершення теми про роль, місце і моральну відповідальність за свої вчинки перед народом відомих, публічних людей.
22.9.08р. в Палаці "Україна" Кучма давав "благодійний"(ха-ха, за вкрадені кошти!) концерт за участю відомих російських і українських артистів під назвою "70 лет. Польот нормальний" Ми - учасники в минулому акції "Україна без Кучми!" на чолі з Володимиром Чемерисом, Русланом Зайченком, Миколою Карпюком та ін.,кого тоді посадили у в"язницю, а також за керівництвом і безпосередньою участю МИКОЛИ МЕЛЬНИЧЕНКА, провели пікетування палацу "Україна" з дещо доповненим гаслом: "70 років! Польот нормальний. Пора на посадку!" (Думаю, читач здогадався, що малася на увазі посадка у в"язницю).
Одна невдала спроба прихильника Кучми порвати один з багаточисельних плакатів завершилась тим, що йому ледве не було набито пику.
В подальшому наша група, чоловік 20, потрапила в зал, попередньо придбавши квитки. Так сталося, що мені випала честь сидіти недалеко від Кучми, його дружини, дочкиі зятя олігарха Пінчука, що були в оточення мабуть батальйона тілоохоронців. Сталася зручна для мене оказія, на моє місце, що було в середені ряду сів пан Суркіс (представляти не треба). Тому я на його прохання не став наполягати на своєму місці, а зайняв місце скраю, біля проходу. Це давало мені можливість відразу вийти в прохід при появі Кучми.
Концерт був чудовий, бо чудовими були артисти. Єдина їх фальш була, коли вони вимушено казали поздоровлення Кучмі. Валерій Меладзе взагалі розсмішив публіку, бо назвав Кучму Леонід АНДРІЙОВИЧ! Ха-ха-ха! Очевидно, як колись батько Кіркорова, сплутав з Ющенком.
За хвилину до кінця концерту, коли ще на сцені була Софія Ротару, Кучма з челяддю і армією тілоохоронців пішли на вихід. В цю ж секунду біля мене виросла постать кремезого тілоохоронця, який став блокувати мій рух в сторону Кучми. Довелося дещо посунути хлопця і наздогнати Кучму зі світою ( чи сворою) вже в коридорі. Мене відразу оточили з десяток тілоохоронців Кучми, не даючи мені рухатися в напрямку Кучми. Не збирався влаштовувати якісь бійки-драчки. Тому сказав вголос, щоб кучма почув: "Кучма! Зупинись, давай поговоримо! Я полковник військової розвідки, начальник "Кольчуг", які ти з Малєвим збирався продати в Ірак за сто мільйонів доларів!"
Сталося диво! Очевидно тому, що на мені була моя форма полковника з нагородами, Кучма зупинився і став мене чекати Проте стіна тілоохоронців блокували мій рух. Також вилизані як манекени жевжики в дорогих костюмах щось стали пояснювати Кучмі, показуючи на мене. Кучма пішов геть. Тоді я знову буквально закричав на весь палац "Україна": "Кучма! Будь мужчиною! Почекай! Давай поговоримо, бо мені впаяли два роки позбавлення волі за буцімто розголошення державних таємниць пов"язаних з торгівлею зброєю і "Кольчугами"!
Знову сталося диво! Кучма зупинився і став мене чекати. Але кляті тілоохоронці знову стали блокувати мій рух та і жевжики біля Кучми щось знову йому стали пояснювати, показуючи в мою сторону. Кучма повернувся і пішов геть на вихід. Бачучи, що втретє Кучма не зупиниться, я гучно, на весь палац прокричав: "Кучмо! Ти приречений відповідати за свої злочини: за вбивство Гонгадзе, за вкрадені вісім мільярдів доларів, за корупцію, хабарництво! Здайся в руки правосуддю! Інакше в майбутньому ми - офіцери-патріоти будемо тебе судити судом військового трибуналу і розплата буде, як з Чаушеску в Румунії!"
Але Кучма не зупинився, а як пацюк втік на вихід. Проте з тілоохоронцями в мене дискусія продовжилася. Вони почали буквально скиглити: "А що, Ющенко кращий за Кучму?" На це мною була дана відповідь, що Ющенко не може бути кращим Кучми хоча б по тій причині, що він є "сином батька рідного Кучми".
На тому моє спостереження святкового концерта на честь ювілею Кучми закінчилося. Цікаво, а де ж були брати Кличко? А,ну так, підготовка до бою. А якби не було бою, чи прийшли б брати Кличко на святковий концерт на честь ювілею Кучми? Може б накинулись на мене з кулаками, захищая Кучму? А може навпаки, підтримали нашу ініциативу, що була продовженням акції "Україна без Кучми", в якій активну участь прийняла громадянська орагнізація "Пора", союзниками якої були тоді брати Кличко. Були тоді. А зараз?
|
|
Свідок із залу
(25.09.2008, 11:30)
|
Ну ти і патологічний брехун, виходить, пане - товаришу бувший полковник! Сидів ти з Миколою Мельниченко у 20 ряду, а Кучма на 7 - му. Втік ти із концерту через 20 - 30 хвилин, після його початку. Ні до кого ти не підходив і ні з ким ти не розмовляв, бо Кучма нікуди із залу до кінця концерту не виходив. Навпаки, після його закінчення він вийшов на сцену і увесь зал стоячи хвилин 10 слухав його виступ... Прикро. Але, шо зробиш, такі ми поки є, українці. Та, шо було, то було. А чого не було - того не було.
Але ж, який же ти, виходить, Самозванец, та і патологічний Брехун, хлопчику. Добре, що Степан Ількович тебе таки вчасно розкусив та близько до себе не підпускав.Від таких краще триматися.
Підлікуйся краще, бо хто зна, чи датуть тобі у наступному за твою брехню та базікання тільки новий умовний термін. Ти ж сам увесь час шукаеш на свою... пригоди. А поміч від тебе для справжніх патріотів України - нульова.
Добре, що написав усе це тут, бо деякі, все ще вірили.
Прощавай. Слава Україні!
|
|
Зампотех - Эй полковнику
(25.09.2008, 16:38)
|
Недзельский - замполитское ЧМО из 3-ей категории - "Эй полковник"
|
|
полковник Недзельський
(25.09.2008, 19:06)
|
"Свідок із залу", а точніше "брехун із залу"! Немає слів для обурення від тієї брехні, яку ти допускаєш!
Не сидів я поряд з Миколою Мельниченком, бо він сидів у 27-му ряду, а я в 14-му, за шість рядів від Кучми і його челяді!!! Це перша твоя брехня!
Не тікав я з концерту через 20 хвилин після початку, бо досидівся до останнього виступу, співала Софія Ротару! Це друга твоя брехня!
За хвилину до закінчення концерту Кучма з челяддю встав і пішов на вихід, а я встав і намагався йти за Кучмою. Весь зал здивовано спостерігав, як полковник у формі з нагородами штовхався з охоронцем, намагаючись вийти за Кучмою в фойє. Це третя твоя брехня!
Далі,"брехун із залу", ти пересмикуєш мої слова, бо я в принципі не міг бачити виступ Кучми на сцені, бо мене вже не пустила охорона в зал після того, як я догнав в фойє Кучму і сказав йому в очі, що про нього думаю. Про це я так і написав, читай вище:"На тому моє спостереження святкового концерту на честь ювілею Кучми закінчилося".
Про мої стосунки з Степаном Хмарою не тобі судити, нікчемний "брехун із залу"! Ми з ним були і залишаємося друзями і давати звіт нашим стосункам тобі я не збираюся!
Твого справжнього прізвища, "свідок із залу", не питаю. Знаю, що боїшся. Але судячи по характеру твоєї писанини і інформованості, ти, "брехун із залу", є генералом Скіпальським. Вирахувати тебе було не важко, зважаючи на стиль твоєї писанини, що є наслідком твого обмеженого інтелекту, а також папужні повторення певних словосполучень. Це тобі треба до психіатра, а краще відразу здатися в руки правоохоронним органам з декларацією доходів і вартістю твого маєтку. Надрукуй, Скіпальський, відомость про свою заробітну платню і вартість твого маєтку - понад двох мільйонів дол.США(!), а читачі самі зроблять висновок, кому треба у психіатра лікувати совість. От тільки совість не лікується.
Також читачу буде цікаво, що вартість квитків на кучмівський концерт коливалася від 700 до 2500 (!) гривень. "Маленькому українцю"(вираз Ющенка) такі ціни не по-кишені. Це тільки такі, як ти, Скіпальський, "крутелики" можуть собі дозволити викинути 500(!) дол.США, щоб подивитися ювілейний концерт "політичного трупа" і кандидата у в"язницю Кучми.
Як мені вдалося опинитися в залі недалеко від Кучми і хто фінансував купівлю дорогого квитка для мене, це не твого розуму справа. Хоча і дурню зрозуміло, що в Україні мільйони людей, хто бажає справедливого суду над Кучмою.
І на останнє, назви прізвище тих людей, кого ти вважаєш справжніми патріотами? І всім стане зрозуміло, що за патріот є ти.
|
|
не патриот но розведчиг
(25.09.2008, 23:49)
|
Эй латентный полковник. Про твоих пидарив что-то зыбыл упомянуть, ЧМО.
|
|
аноним
(26.09.2008, 08:16)
|
Редкие невежды живут на сайте. Байки про Маринеско давно проанализированы, так что три не три каменты, а агрументов нэма.
|
|
123
(26.09.2008, 14:12)
|
А які у цього "полковника розвідки" можуть бути аргументи? До корита хоче дірватися, а його не підпускають. Та ще більше того і не звертають на нього увагу коли він навіть форму із "орденами" на себе начіпляє. От він усіх, хто його відрвав від цього корита і обс... є.
Тут і до бабки ходити не треба. Усе зрозуміло.
|
|
1
(26.09.2008, 14:23)
|
Недзельський, дайте відповідь на таке питання. Яким Законом або іншим нормативним актом передбачена можливість отримання житла без черги так званим "добьІтчиком" позабюджетних коштів. Я про таке перший раз чую. І яка різниця, за які кошти придбане житло? Як мені відомо, коли кошти надходять на рахунок установи, що утримується за рахонок бюджету, вони стають державними і ніякими іншими.
|
|
Суддя
(26.09.2008, 17:50)
|
Всі питання до Скіпальського та Смєшка, а не до Недзельського. Не треба перекручувати події. Коштами розпоряджались саме вони і саме вони могли повернути напрямок використання коштів так, як їм забажалось.
|
|
полковник Недзельський
(26.09.2008, 17:54)
|
Пане "1"! У вас дійсно вже істерика, таку фігню мене питаєте! Тим більше, що це питання треба задавати не мені, а Міністру Оборони(!!!), який абсолютно законно, в межах своїх повноважень прийняв рішення 200 тисяч дол.США із тих 553 тис.дол.США, привезених мною у вигляді чеків Австрало-Новозеландського банку, спрямувати на будівництво житла для військових! Я у самому щасливому сні не міг такого уявити, що Міністр Оборони Шмаров таке зробить! Я ж його про це не просив, на особистому прийомі не був, ніколи в житті з ним не розмовляв! Крім того, окрім мене ще девять офіцерів отримали житло! То хіба це погано?!!!
Козел ти, пане "1", кончений козел! Це тобі скаже будь-який офіцер, що до сих пір не має житла. Якби таких випадків було б побільше, то і більше офіцерів отримали б житло! То що ж в цьому поганого?! Це може бути не зрозумілим тільки конченим козлам!
Більше того додам, як мені особисто прийшлося допомагати народному депутату полковнику Головко Володимиру(Царство йому небесне! Помер нещодавно від раку!)розробляти Закон, що мав би стимулювати заохочення інвесторів у житлове будівництво для військових. Ми з ним під цей Закон зібрали потенційних інвесторів аж на 7(сім) тисяч квартир!!! І от під час сесії Верховної Ради Володя Головко зачитує проект цього Закону для голосування. Мені ж довелося сидіти на балконі залу Верховної Ради, переживати за цей Закон і все бачити. Так от, панове офіцери, щоб ви всі знали, дводжу вам інформацію, яку мені заборонив давати в пресу один із генералів - заступників Скіпальського. А саме, під час голосування закону, запропонованому полковником Головком щодо інвестування в житло для військових, в залі було зареєстровано 362 гаврики, вибачте, депутати. "За" закон проголосували 221 депутат (тобто 5 голосів не вистачило до більшості), тільки 14 депутатів (якихось ідіотів!) було проти, а 127(!!!) утрималось і взагалі не голосувало!
ПОВНИЙ ПІСЄЦ!!! Я з балкону хотів закричати Кравчуку Льоні, який під час голосування не голосував, а ходив поміж рядами і трусив пузом: "Іди, урод, натисни кнопочку,пошевели пальчиком для безквартирних офіцерів!"
Тоді я промовчав. Ось тут можете мене лаяти, що наклав в штани і не захотів проблем на задницю. Було.... Але цікаво, що в залі не було багато депутатів так званих ура-патріотів із числа офіцерів: полковника Білоуса, генерала Біласа, кап.1р. Лупакова і .... пана Скіпальського!!!
Після цьоьго випадку я хотів написати статтю в газету, але мені один генерал-заступник Скіпальського заборонив це робити під аргументом, що офіцери - це не шахтарі, що з пустими пляшками барабанять по асфальту під Верховною Радою; офіцери можуть сісти на танк і приїхати під стіни Верховної Ради! То може пора?! А то як злидні біля церкви за копійочку - заздримо один одному, хто получив квартиру, а хто ще ні! Ганьба нам, мужики-офіцери. Тому й підтримав ідею Миколи Мельниченка створити свою політичну партію "Партію Офіцерської Честі", що наведе в державі порядок, приведе до влади свого Президента із числа офіцерів - українського Путіна, а ще краще Піночета. Сказали:"Бандитам тюрми!" - Посадили! Тоді цих дискусій про безквартирних офіцерів в принципі не буде. Хіба я не правий?
|
|
|