|
Володимир Бойко
(19.03.2008, 20:00)
|
Ярик на наркоті сидить, як мінімум, років 9. Це, звісно, не виключає можливість підкидання йому підозрілих пакунків. Але факт є фактом - зарах Годунок категорично відмовляється пройти експертизу, щоби довести відсутність у крові залишків наркотиків.
|
|
Василь
(20.03.2008, 13:12)
|
володя я ж тебе поважаю то для чого ті говориш таке про людину яка тільки алкоголь вживає - та і то в нормі...
я яріка добре знаю .. планіда у нього така що йому весь час щось підсовують - та дарма бо він звичайна людина але затятий - от так суспільство і виховує борців...
так шо краще б його не тренували а то важче буде справитись...
про земельні справи так хто без гріха ті б оно про океан ельзі та земельку краще б розповів
то і користь для суспілства та і піар для "золотого
голосу і пламеного помаранча....
а відмовляється від експертизи - правильно робить - бо задача поставлена то не тільки у ньо знайдуть а і у тебе........ті ж в курсі
|
|
рodpolkovnik
(20.03.2008, 13:22)
|
[:to:]Василь[:/to:]
[:cite:]володя я ж тебе поважаю то для чого ті говориш таке про людину яка тільки алкоголь вживає - та і то в нормі...
[:/cite:]
А он у нас все знает. Раз всезнающий Бойко говорит, что «Ярик на наркоті сидить, як мінімум, років 9» — значит, к эксперту не ходи, так и есть — у Бойко глаз — алмаз, минимум 9 лет ни годом меньше этот Ярик на наркоте сидит.
|
|
Володимир Бойко
(20.03.2008, 15:04)
|
Добре, пане Василю, я опублікую вирок Святошинського суду, яким Годунок був засуджений за розбійний напад на наркопритон, де він шукав наркотики
|
|
странник
(20.03.2008, 15:26)
|
Так случилось, что лично видел упаковку Годунка со стороны (правда тогда я не знал, что это был Годунок). В отношении того что наркоту ему подбросили - полный трепеж. А вот то, что его схапали непосредственно после приобретения наркоты - это факт. При чем пакетики были обработаны каким то составом, который светится в ультрофиалете. И руки и карман у Годунка светились. Да и хлопали его не случайно, а при понятых, а это говорит о том, что занимались им не один день. Да и опера с ультрофиалетовыми фанариками не часто шарятся по городу.
|
|
Володимир Бойко
(20.03.2008, 15:38)
|
[:to:]странник[:/to:]
[:cite:] Да и хлопали его не случайно, а при понятых, а это говорит о том, что занимались им не один день.
[:/cite:]
Свята правда.
|
|
Фенікс
(20.03.2008, 18:18)
|
Але арешт забезпечити не змогли
[:to:]странник[:/to:]
[:cite:]Так случилось, что лично видел упаковку Годунка со стороны (правда тогда я не знал, что это был Годунок). В отношении того что наркоту ему подбросили - полный трепеж. А вот то, что его схапали непосредственно после приобретения наркоты - это факт. При чем пакетики были обработаны каким то составом, который светится в ультрофиалете. И руки и карман у Годунка светились. Да и хлопали его не случайно, а при понятых, а это говорит о том, что занимались им не один день. Да и опера с ультрофиалетовыми фанариками не часто шарятся по городу.[:/cite:]
|
|
Василь
(21.03.2008, 13:00)
|
володя ну це вже бля вобше,,,,ну ті сам же знеш що знайдеться кілька людей які бічили як ярік заносів кулемети патрони противотанкові міні - ті мабуть забув як шість чоловік- бджоляр жванія прох червоненко жовтяк і ярік сиділи та думали як гроші поділить на закупілі палаток помаранчевіх стрічок , та таки мабуть і поділили але тут неожидано юля клич кинула і стало де кому не до пасіки...тоді то була борьба і революція ... то ті чого ж нашому президенту про наркоту тоді мовчав ...
не позорьтесь тут хлопці всякою ху...йнею про звічайного пацана якого кидають он краще попробуйте ( діткам самі знает кого) посвітить ліхтариком...
так ярік трохи рілом не війшов - не комільфо та не дуже зручній , так дайте йому те що він хоче - то бля ... ничого крім позору собі не знайдете.\
усе володя краще мовчи бо ну його не опускай авторитет ... коаще леною займись бо вона говорять скучае...
|
|
(21.03.2008, 13:31)
|
ржунимагу.
ну принимает. и шо с этава?
===
Да и опера с ультрофиалетовыми фанариками не часто шарятся по городу.
|
|