Человек не терпит насилия!

МАФІЯБАЛ

Написати цього листа змушує наявна в області ситуація. Ми – ті люди, хто стояв на Майданіі під час Революції Гідності. Хто допомагав відроджувати армію в суворі дні 2014 року. Хто був травмований і поранений у боротьбі за майбутнє гідне життя України.
Але ми були наївними і не розуміли, що влада завжди спокушає використати її задля власного збагачення, для підняття свого статусу, для знищення неугодних, для переслідування опонентів.

Але, коли до влади на Кіровоградщині допалися варяги – відставні міліціонери, нам стало зрозуміло що незабаром почнеться усе те, що ми перераховували вище. Зрозуміли, що відставний міліціонер Балонь сформує кон’юнктурну команду підключивши всі силові структури: СБУ, нацполіцію та прокуратуру.

Мафія Балоня оплітає зараз усі сфери життя, як злодійський павук, що повзе наверх, відпрацьовуючи його призначення на посаду голови ОДА.

Всі управлінські структури обласної адміністрації вже зазнали поневірянь. Посадовці Калінін та Кузьмін наполегливо вимагають від усіх господарюючих суб’єктів з яким є господарські відносини заплатити 10% відкату, навіть у тих, хто завершив виконання робіт до приходу херсонсько-полтавських міліціонерів наприкінці 2019 року.

Прикладом такого свавілля є вимагання 10% вартості робіт з столичної фірми «Мостозагін №112». У 2019 році сталася серйозна аварія на двох дорогах місцевого значення. Природне стихійне лихо буквально знищило 2 мости в Бобринецькому та Устинівському районах. При чому в Бобринці була зруйнована гребля і для її відновлення потребувалися значні фінансові ресурси.

У той період голова комісії з надзвичайних ситуацій Сергій Коваленко вирішив використати кошти обласного територіального дорожнього фонду. Спеціалісти дорожники склали проекти та за відсутності в області фірм, які б могли виконати такі складні роботи, запросили з Києва ТОВ «Мостозагін №112».

Всі передбачені законом вимоги до витрат були виконані і погоджені з обласною робочою групою, Укравтодором, парламентським комітетом з питань бюджету та виконавцем робіт. В той час руйнування водних і дорожніх споруд блокувало проїзд до сіл Бобринецького та Устинівського районів Кіровоградської області.

Товариство «Мостозагін №112» виконало всі роботи пов’язані з відновленням мостів та дорожного покриття на 100%, що дало змогу відновити сполучення з селами двох районів та пасажирські перевезення. Нарешті люди отримали можливість дістатися до райцентру для вирішення власних нагальних питань.

І все було б добре, якби до влади в області наприкінці 2019 року не прийшли варяги з полтаво-херсонським акцентом. Дуже голодні до грошей, особливо державних. За доручення голови ОДА Балоня, його вірний підручний Кузьмін оголосив ТОВ «Мостозагін №112» занести відкат у розмірі 10 відсотків, а це не багато не мало 1,5 мільйона гривень. Керівництву підприємства цб новину озвучив директор-замовник робіт пан Зорькін.
Доказом зловживання з боку посадових осіб Балоня, Калініна, Зорькіна є те, що упродовж 4 місяців з підприємство «Мостозагін №112», при наявності підписаних комісією форм та прийнятих робіт, ОДА до цих пір не розрахувалася.

Мафія Балоня нічого не боїться, адже правоохоронні органи пов’язані з своїм колишнім працівником. Тому ТОВ «Мостозагін №112» просить Офіс Президента України та антикорупційні організації НАБУ, САП, Генеральну прокуратуру провести перевірку зловживань Балоня Андрія, Калініна Максима, Зорькіна Анатолія з метою припинення протиправної діяльності високих посадових осіб.

Дирекція ТОВ «Мостозагін №112»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ