Человек не терпит насилия!

«Одностороння справедливість»: Чому Гео Лерос й досі не відповів за розтрату 3,65 млн.грн державних коштів у справі муралів по станції метро «Осокорки». Звернення до НАБУ і ДБР

Буквально на днях розгорівся скандал в якому депутат від «Слуги народу» Гео Лерос звинуватив керівника Офісу Президента Андрія Єрмака у корупції, брат якого начебто торгував державними посадами.

Тож нам стало цікаво хто сам такий, цей Гео Лерос і чи дана людина є настільки чесною, що аж взялась робити такі гучні заяви. Що ж не все так гладко, як розмальовано — у всіх сенсах слова. Адже за вище згаданою особистістю числиться гучний корупційний скандал пов’язаний і створенням восьми муралів по станції метро «Осокорки».

Мининформ отчитался о расходах на муралы в метро

Нагадаємо, що свого часу на станції метро «Осокорки» було створено масштабний розпис, що складається з восьми муралів. Над проектом працювали 8 художників з Бразилії, Швейцарії, США, Коста-Ріки, Іспанії, Бельгії та України, а куратором цього проекту під назвою «MoreThanUs» ​​був Гео Лерос. Державне підприємство «Центр захисту інформаційного простору України» заплатило за ці мурали близько 3,65 мільйона гривень.

Тоді Гео Багратовича Лероса звинуватили в розтраті держкоштів, адже державою було виділено 3,6 мільйона гривень для покупки всіх необхідних матеріалів і гонорарів художникам. В результаті виявилося, що митці, які працювали над муралами в столиці, не отримали ні копійки – хоч і в поданому Гео Леросом кошторисі було зазначено, що кожному з них було виплачено по 500 гривень за квадратний метр малюнка. Після цього корупційного скандалу Гео Лерос обіцяв відзвітувати перед суспільством, але до цього дня не зробив це.

Лерос (на фото) обвинил Ермака в коррупции

Що в результаті получається?! – А виходить так, що Гео Лерос виступає за якусь односторонню справедливість: звинувачує Єрмака і його брата, а сам сховався за депутатським мандатом від вчиненого злочину. Ми нікого не захищаємо, але тоді давайте будемо всебічно справедливі, чому дана людина досі не приведена до відповідальності?!

Тому, звертаємось до Директора Національного антикорупційного бюро України Ситника Артема Сергійовича і до в.о. Директора Державного бюро розслідувань Соколова Олександра Володимировича — відкрити кримінальну справу проти Гео Багратовича Лероса і юридичного виконавця ФОП Смачелюк Денис Анаталійович за частиною 5 статті 191 Кримінального Кодексу України. Адже є підозра, що вони вступивши у змову привласнили велику частку від суми 3,65 млн.грн , що була виділена державним підприємством «Центру захисту інформаційного простору України» для створення восьми муралів по станції метро «Осокоркм».

Надіємось і вимагаємо справедливого розгляду справи згідно чинного Законодавства України!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ