Человек не терпит насилия!

«Посадки будуть»: сплили деталі слідства, що веде СБУ Миколаївщини на чолі з В. Герсаком – ЕКС-ів податкової і митної служб області підозрюють у злочинах на суму більше 1млрд.грн.

У ході розслідувань злочинів заподіяними посадовими особами митниці та податковою служб України журналістам нашої редакції вдалось роздобути дуже цікаву інформацію. За даними осіб які наближені до СБУ Миколаївської області нам стало відомо, що керівник даного регіону практично влаштував полювання на злочинців. Особливу пристрасну увагу від нього удостоїлись отримати Роман Кріль – екс-начальник податкової інспекції та керівник митниці у Миколаївщини; Олександр Фролов – екс-начальник податкої поліції того ж регіону; Петро Майданюк – екс-заступник керівника СБУ області; Костянтин Бурченко – екс-начальник управління відділу К СБУ Миколаївщини, та діючий начальник податкової поліції області – Андрій Карнач. Справа в тому, що очоливши область Віталій Герсак зразу же кинув всі сили на боротьбу із злочинцями, першочергово взявся зв кримінальних авторитетів серед них найвідоміший «Мультик»(М.Титов). та вході розслідувань ланцюжок завжди приводив практично до одних і тих же вищезгаданих осіб. Ці четверо «ЕКС-ів» і один «легітимний» створили м’яко виражаючись реальне ОЗУ(організоване злочинне угрупування). Попри свої звільнення дані особи продовжують тримати в страху місцевих підприємців вимагаючи у них хабарі та «добровільно-примусові» послуги. Щодо останніх, то за отриманими даними – це просто шок, катастрофа, ці люди перевершили всіх своїх «товаришів по-злочинах». Адже вони не просто крадуть, а через підставні фірми займаються фактичним фінансуванням ДНР і ЛНР. І як повідомило джерело, Герсак здобувши ці дані зібрав екстрену нараду, де на повишених тонах заявляв: «Не для того Президент мене сюди призначав, щоб наші колишні тут займались фінансуванням сепаратистів, вже і на вчора всі докази мені на стіл – цю банду треба брати негайно!». Чесно, рішучість керівника Миколаївщини всиляє надію, що гучні посадки таки будуть, ще й весною.
Щодо самих фактів, то слідство знаходиться на піку та надіємось що висвітлення нами певних деталей ніяк не зашкодить цьому. І так, Бурченко, Кріль, Карнач і Фролов мають у своєму розпорядженні фірми «ТЕРМ ЕКС Котрактс лимитет партнершип»(зареєстрована в Канаді та знаходиться в Донецьку) та «Tenidem OU»(Естонія-Донецьк) з якими в прямому значенні заставляли підприємства-експортери заключати договори. Ці діячі все робили хитро: передплачували малу частку(5-15%) за товар, а решта коштів залишалась в ДНР і ЛНР(тобто 85-95%). А за свою роботу отримували частку через митного брокера ТОВ «Брокер сервіс». Але цікавішим викрили сам факт поставки у незаконні республіки: «це ж треба було такий схематоз продумати?! От якби так на благо України працювали» – відзначав Герсак. Дані особи оформляли документи для відправки на фірму «НАСІ CAMALXAN», що знаходиться в Баку, Азербайджан, та при проходженні митного кордону Харківщини вони за допомогою своїх вищезгаданих фірм перенаправляли вантажі до РФ м. Матвєєв-Курган, а звідти вже й до ЛНР та ДНР. У цих незаконних республіках все реалізовувалось, а від отриманих коштів терористи отримували хороше фінансування. Бурченко, Кріль, Карнач і Фролов заробляли мільйони на вбивствах українських воїнів.
Відкритою доказовою базою цих злочинних дій є те, що «ТЕРМ ЕКС Котрактс лимитет партнершип» і «Tenidem OU» є фіктивними фірмами та без кришування цими особами не мали б можливості здійснювати діяльність в Україні. Підприємства, які змушували співпрацювати не одержували жодних сертифікатів та декларацій про походження експортованого товару. Товар перевозився без жодних акцизник марок, а це вже порушення Закону Країни, до речі це легко перевірити звернувшись до «НАСІ CAMALXAN» які заперечують співпрацю із «ТЕРМ ЕКС Котрактс лимитет партнершип» і «Tenidem OU». Як розуміємо, фінансування тероризму – це вже дуже і дуже немаленький термін для Бурченко, Кріля, Карнача і Фролова, та і це ще не все…
За даними джерела, керівником СБУ Миколаївщини Віталієм Герсаком і його працівниками викрито мережу конвертаційних центрів із оборотом за 2019 рік не менше 1млрд.грн. – шокуючі дані, чи не так?! І тепер ще хтось схоче сказати що СБУ не виконує своїх обов’язків?! Чи стандартно подумаєте, що Герсак виняток і таких би побільше і було б все ок…
Щодо самих конвертцентрів, то однією із них є так звана Група «Гуца» складається із 5-ти чоловік і використовують 19 підприємств, серед них: ТОВ «Дрантек», ТОВ «Актив ЮГ», ТОВ «Сармат-Укр», та інші, які обіцяли обнародувати після завершення слідства. Ці фірми не є платниками ПДВ, використовуються для обготівкування коштів, за які без жодних документів закуповується сільськогосподарська продукція. Оборот Групи «Гуца» 400млн.грн – комісія 7%, кошти повертаються для вкладення іх у оборот з метою вищезгаданого фінансування ДНР і ЛНР. Дальше Група «Горобця» — це 6 осіб і 15 підприємств: ТОВ «Мінікарт», ТОП «Вип Транс», ТОВ «Голдмарін» та інші. За допомогою цих осіб формується незаконний податковий кредит сформований за допомогою придбання продуктів харчування, мінеральних добрив та с/г культур. Обсяг конвертацій 35млн.грн – комісія 12-14%. І все знову в оборот для фінансування вбивць українців.
Ще одна Група –це так звана «Кузнецова»: 4 особи і 12 підконтрольних підприємств – ТОВ «Оганік-синтез», ТОВ «Вайп торг», ТОВ «Верд», ТОВ «Капризор», та інші. Податковий кредит формується за допомогою товаровиробників та імпортерів продуктів харчування, напоїв та товарів господарського призначення. Оборот 300млн. – послуги 12-14%.
Згідно отриманих даних зараз по факту виявлено вже 9 таких конвертаційних центрів які знаходяться під впливом Бурченко, Кріля, Карнача і Фролова. Крім того, перевіряються ще дані по 8-ми іншими де також є схожий зв’язок із цими людьми. На даний час Віталієм Герсаком встановлено, що таким способом було відмито більше 1млрд. гривень і використано не менше 200 підприємств.
Як бачимо шокуючі дані, а найголовніше це ким проводяться злочини – колишніми працівниками податкової та митної служб і СБУ, і це Бурченко, Кріль, Карнач і Фролов. Та верх цинізму, що своїми злочинними діяннями вони фінансують ДНР і ЛНР. Та напевно єдиний позитив з цього все ж потрібно винести, і це Віталій Герсак, який на посаді керівника СБУ Миколаївщини всього лиш близько пів року, а розкрив і розкриває злочинів більше ніж всі його попередники разом взяті. Крім того, як бачимо йому немає різниці хто злочинець: чи кримінальні авторитети чи колишні колеги – для нього по факту закон рівний для всіх.
Та це ще не все – нами вже готується друга часина даного матеріалу, де ми ще детальніше висвітлимо й інші злочини даних осіб які зараз розслідує СБУ Миколаївської області.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ